cozytime
Publicerat den

Sitter just nu i min säng med min gitarr och en kopp O'boy. Mysigt värre! Denna dag har jag varit på tre ställen: Skolan, Ikea och hemma. Köpte lite småprylar på Ikea till mitt rum. Så som, korgar/lådor, sängkläder och kuddfodral. Har även möblerat om lite på rummet osv. Det börjar se riktigt bra ut faktiskt! Men som jag lovat er för längesedan, när det är helt färdigt så kommer ni få se det.
Nu ska jag se på Gossip Girl.
XOXO



"i wish today it will rain all day, maybe that will kinda make the pain go away.."
Publicerat den

Nicki Minaj – Fly



THE WHITE FLAG IS RAISED.
Publicerat den




x4
Publicerat den




I remember the last time my smile meant something. Now it don't mean shit, so why even bother to smile?
Publicerat den




VISSTE NI ATT....?
Publicerat den


  • I Kentucky är det illegalt att gifta sig med samma man mer än tre gånger.
  • I Logan Country, Colorado är det förbjudet för en man att kyssa en kvinna som sover.
  • I Alexandria i Minnesota är det förbjudet för män att ha samlag med en levande fisk.
    ( Lagen säger i det här fallet ingenting om kvinnor...)
  • Det är förbjudet att för par att ha sex i frysboxar som står i butiker i Newcastle i Wyoming.
  • I Merryville i Missouri är det förbjudet för kvinnor att använda korsett. I lagtexten står att " privilegiet att beundra unga kvinnors kurviga och naturliga kroppar ska inte berövas någon varmblodig amerikansk man".
  • Ingen man i Alexandria, Minnesota, får ha sex med sin fru om hans andedräkt luktar av vitlök, sardiner eller lök. Om hans fru kräver att han borstar tänderna innan sexakten är han lagligt tvingad att göra det.
  • Varenda hotellägare i Hasting, Nebraska måste tillhandahålla nattskjortor till alla sina gäster. Vidare är det förbjudet att sova naken på stadens hotell och om par bestämmer sig för att ha sex måste de enligt lag behålla nattskjortorna på.
  • I Tremonton, Utah, är det förbjudet för kvinnor och män att ha sex med varandra i ambulanser.
  • I Romboch, Virginia är det förbjudet att ha sex med lyset på.
  • Män i Ames, Iowa är förbjudna att ta mer än tre klunkar öl medan de ligger i sängen med sin fru efter samlag. Går de upp ur sängen däremot för de dricka hur mycket de vill.
  • I Florida kan en ensamstående/skild/änka (OBS KVINNA) enligt lag inte hoppa fallskärm på söndagseftermiddagarna.
    * I Florida kan ogifta kvinnor få långa fängelse straff om hon flyger luftballong på en söndag.
  • Ett par som hånglar inuti ett fordon och av misstag kommer åt tutan under den lustfylla leken kan sättas i fängelse enligt en lag i Liberty Corner i delstaten New Jersey.
  • Sex utan kondom är fortfarande olagligt i delstaten Nevada.
  • I delstaten Washington finns det en lag som meddelar att det är strängt förbjudet att älska med en oskuld (även på bröllopsnatten).
  • Den enda ställningen som är accepterad enligt lag i Washington DC är missionärsställningen. Alla övriga ställningar är olagliga.
  • I Bozeman i Amerikas delstat Montana finns en lag som förbjuder all sexuell aktivitet mellan de två könen på gräsmattan framför ens hus. Detta gäller dock bara om de är nakna. Man kan tydligen komma undan om man har strumpor på sig…
  • I Hartford, Conneticut, bryter man mot lagen om man kysser sin fru på en söndag.
  • En lag i Oblon i delstaten Illinois gör dig till en brottsling om du älskar medan du fiskar eller jagar på din bröllopsdag.
  • En man får inte avfyra en pistol då hans kvinnliga partner får en orgasm. Denna lag är verksam Connorsville, Wisconsin.
  • I Texasstaden Kingsville finns det otroligt nog en lag som förbjuder grisar att para sig på det område som tillhör stadens flygplats.



Piano Tutorial's
Publicerat den

UPDATE: Det var ju många fler som la ut såna klipp! Bara till att söka "Synthesia" på YT!!


Tänkte tipsa er om Youtuber:n ic3zz86s ! Personen lägger ut asbra videoklipp på hur man spelar piano hehe. Kolla in det så fattar ni själva:

De videor jag lagt ut är lite långsammare än originalen men där finns även några i vanlig version, men detta är väl lättast att ta efter antar jag. Ser fram att börja lära mig det nästa musiklektion i skolan!




UTTRÅKAD.
Publicerat den

Dagens humör: Varierat

Dagens borde: Städa färdigt mitt rum

Dagens frisyr: Utsläppt

Dagens smink: Mascara, puder och rouge

Dagens klädsel: Skolan: Pacman-tröja och håliga jeans Nu: Mjukisbyxor och tischa

Dagens planer: Städa klart, käka något litet och sova (om jag kan...)

Dagens materiella vill ha: Systemkamera

Dagens fundering: På hur saker och ting brukade vara 
Dagens tråkigaste: Falska tjejer, äcklig mat i skolan

Dagens längtan: -

Dagens låt: K-Young - This Time
Dagens bild:




videoinlägg - LUGNASTE VIDEOINLÄGGET EVER?!
Publicerat den




QUESTION + love(?)talk
Publicerat den

Har nyss tagit världens längsta dusch. Vet dock inte om den vart längre än 56 minuter. (Det är mitt rekord...) Denna gången höll jag i alla fall inte riktigt någon koll så jag vet inte, men det spelar ingen roll för det var inte det jag ville säga. Jag ville nämligen fråga er något, och det är om när ni duschar länge, tänker ni också på "livsviktiga" grejer då? Jag brukar göra det, inte med vilja utan det bara blir så typ. Någon gång har jag tänkt på hur det är att vara blind (minns det för att jag skrivit det i bloggen) och idag tänkte jag på en kille. En väldigt speciell kille. Och jag vet att det låter fel, man ba mmm, tänkte på en kille i duschen... Men det är inte så jag menar haha, tänkte bara på hur mycket han betyder för mig och att jag måste våga konfrontera mina misstag och se ifall det är värt det. Mer vill jag inte dela här i alla fall... Nu ska jag småstäda på mitt rum och sedan återgå till det underbara livet på Manhattan aka Gossip Girl!



Facelook eller nå?
Publicerat den

/Drar_till_skolan/Ha_det_bra!/Det_kommer_ju_jag_inte_ha.../



EMOTIONAL.
Publicerat den




Everything on my mind. Or no, not even close.
Publicerat den

Nice att jag fick två ja och två nej på inlägget under. Man ba: oj, stor hjälp haha.... Så nu får någon mer kommentera med sin åsikt!

Jag har i alla fall precis vaknat, sov inte så mycket inatt. Kunde inte somna. Men igår vart jag i alla fall i pizzerian med resten av släkten för att fira min farbror och denna dagen kommer bestå av Gossip Girl, en enormt lång dusch och en promenad till Bo01 + städning av rummet! Med start NU så jag kommer inte blogga så mycket mer idag...

Men juste! Svar på kommentarer jag får från "mandaaa" hela tiden om att jag ska lägga ut fler bilder: Min kamera har gått sönder och min mobilkamera är ju sämst, dessutom lovade jag er för länge sedan att inte spamma er med webcam-bilder i varenda inlägg. Men jag ska försöka att på något sätt lägga in så många bilder som möjligt. Annars önskar jag mig en kamera nu till jul, så vi får se hur det blir med det!





BORDE JAG?
Publicerat den

/SIDECUT/



DANCE LIKE THERE'S NO TOMORROW!
Publicerat den




rando0omthangz (ur min "whatever"-mapp)
Publicerat den

photographer:_me

/Next_Up>Eat_Tacos/



Besviken, men kvällen blev räddad.
Publicerat den

Maskinen... Shit vad jag är besviken alltså. Dem vart inte alls lika bra som förra året. Ingen aning om vad dem höll på med, men hade ändå hela gänget med mig så jag dansade loss. Dock räddades kvällen av Den Svenska Björnstammen. Helt sjukt grymma vart dem! Nu ska jag gå och tvätta bort sminket, käka något och sedan nanna. Festival-veckan har varit rätt jävla awesome ändå. Tack till allihopa ♥♥♥



HE-HE-HE-HEJ HÄR KOMMER SEGERTÅGET!!
Publicerat den

In i duschen och sedan blir det att fixa sig och tagga till Maskinen ikväll!!!!

Maskinen – Segertåget




Festen är över
Publicerat den


Okejokej, vill börja med att säga att Bob Hund var riktigt grym. Lyssnade igenom låtarna jag inte hade hört av dem lite på Spotify innan idag (dvs alla förutom Tralala, lilla molntuss..) och tyckte väl att han dem vart helt okej, men live... Då vart dem grymma! Sångaren vart sjukt underhållande på scen också iklädd i djävulens färger. Röda byxor och röd tischa med svart mask och svarta handskar. Tröjan åkte av då och då så man fick se hans smala överkropp och revbenen rakt igenom... Man fick även se när han ett X antal gånger satte mikrofonen innanför byxorna och sedan hade sin mun tätt intill den och sjöng igen, även när han stoppade mikrofonen i en kon och sjöng samtidigt (se: övre bild). Han fick publiken att gå crazy, dubbelklappa, skrika ihjäl sig, sjunga med. Lätt bästa publiken av alla konserter jag varit på detta året hittills. Vi får väl se om Maskinen överträffar detta imorgon!

Ungefär precis nästan exakt såhär såg det ut:
Bilder: Google



Fyrkant Voff
Publicerat den

Skippar zumban idag. Helt molnigt och tråkigt väder och dessutom kommer jag svettas sataaaaaan. Tror jag skippar Rix FM också. Mohombi har jag ju sett förut och Tove Styrke är inget "måste se" och dem andra artisterna tilltalar mig inte så mycket. Istället ska jag gå och se Bob Hund med folk från min skola :-)

Bob Hund – Tralala Lilla Molntuss, Kom Hit Ska Du Få En Puss

Och detta gjorde vi då i skolan idag:

Ni ser pojken som är med på dem flesta bilderna? Jo, det är Love, min Hummy (Homie+Humfry - riktigt lame i know...) men aja, vi åttor har hummies från sexan och niorna har hummies från sjuan. Man brukar umgås med dem lite då och då och hitta på massa grejer våra lärare planerat för oss. Idag gick vi en runda runtom skolan och tog bilder på platser vi fått tilldelade att ta bilder på haha.



"and even the white chicks be rockin fat asses.."
Publicerat den

September vart helt enkelt inte min grej... Men taggar upp inför en ny dag imorgon med Zumba och Rix FM festivalen! Så länge kickar jag in en riktigt skön låt som ingenting:

Bekay – Brooklyn Bridge - Feat. Masta Ace




ÄT RÄTT - 8 ingredienser som förbättrar
Publicerat den

Undvik akneutbrott - Pumpakärnor är det perfekta botemedlet mot finnar eftersom kärnorna är fulla med zink. Människor som lider av akne ofta har brist på just zink. En till två matskedar pumpakärnor om dagen är lagom.

Svullet face, nej tack! - Vattenkrasse är proppfull av antioxidanter som dämpar inflammationer och minskar porernas storlek, och järn som ger huden mer lyster. En studie visar att krassen ökar antioxidanter i blodet och minskar risken för DNA-skador.

Få ögonen att stråla - Spenat innehåller massor av lutein som enligt en mängs studier skyddar näthinnan och gör ögonen vitare och klarare. Vill du testa själv så kan du äta tre till fyra deciliter per dag, vilket motsvarar en normalstor spenatsallad. Grönkål och broccoli är andra bra luteinkällor.

Le hela dagen - Ett äpple kan fungera lika bra som en tandblekning! Det knapriga äpplet har visat dig ta bort fläckar från kaffe, te och allt det där goda som gör tänderna gulare.

Lockar som Blake Lively - Haricots verts innehåller mängder med kisel, och det finns flera studier som visar att de som tog ett kiselpreparat hade mycket tjockare och starkare hår efter bara nio månader!

Skäm bort torr hud - Linfrön är det mest effektiva botemedler mot torra hudfläckar. Linfrön innehåller omega 2-fettsyror som hjälper till att göra huden mjuk och spänstig. Du kan t.ex: droppa linfröolja på salladen, hälla krossade frön på frukostgröten/-yoghurten eller tillsätta dem i smeten när du bakar muffins.

Spänstig 4-ever - Om du vill se ut som Halle Berry i framtiden gäller det att gilla kiwifrukter. De innehåller massor med C-vitamin som enligt experterna kan fördöja åldrandet genom att stimulera kollagenproduktionen. Och ju mer kollagen du har i huden, desto mjukare och mer elastisk är den - och ju fräschare kommer du se ut om 15 år!

Källa: Cosmopolitan Nr. 9 September 2011



MAXAR VOLYMEN I MINA NYA HEADPHONES
Publicerat den

Nero – Crush On You




JAG E TUNG BRIOOOOR
Publicerat den

50 Cent – I'll Still Kill
Snoop Dogg – Pronto (Ft. Soulja Boy Tell 'Em)
Game – All I Know
Fabolous – Imma Do It
Cypress Hill – Hits From The Bong
Eminem – Crazy In Love
Advance Patrol – Välkommen Till Malme (med Pauline)
Warren G – Regulate
Wu-Tang Clan – Gravel Pit
Nas & Damian "Jr. Gong" Marley – As We Enter
50 Cent – Outlaw - Explicit Version
Gang Starr – Work
Mohammed Ali – Hinna Hinna
Jacco – Vår betong

För flera låtar i denna stilen kolla in gangstaaas &wb's @spotify!



NEXT UP:
Publicerat den

  • Duscha
  • Shuffla/Jerka
  • Kolla på Gossip Girl
  • Sova



Na na nah!
Publicerat den

MOVITS VART GRYMMA!!!!!! Nog dem bästa jag sett hittills, speciellt när dem tog ut Timbuktu på scen OCH Promoe!!! Underbaaaaaaaaaaart. Och till någon som ständigt frågar när Malmöfestivalen slutar så är svaret: nu på fredag. Men ja, längtar tills på fredag faktiskt för då är det Maskinen som spelar och sedan dem ägde ut totalt förra året så har jag höga förväntningar detta året. Kommer bli awesome!!! Måste sluta skriva utropstecken och istället lägga in bilder och videos, här kommer det:





NEW IN
Publicerat den

Vita hörlurar från United Colors of Benetton för 129 spänn!



Njuter av Malmöfestivalen.
Publicerat den

Idag: Looptroop Rockers. Imorgon: Movits!



You've got to love yourself before you love someone else.
Publicerat den




sadface.
Publicerat den

Kollade min "statistik" på Bloglovin' nyss och såg att jag fått två färre besökare... Så jag hade uppskattat det ifall ni alla tar och kommenterar vad ni tycker om min blogg. Vad är bra? Vad är dåligt? Vad vill ni se mer och mindre av? Ja, allt sånt där. Ni kan även säga om ni har något favoritinlägg eller någon stil på ett inlägg som ni gillat asmycket, ja, gud vet vad. Just be honest with me!





♥♥♥
Publicerat den




Wonderland
Publicerat den

Hehe, en engelskauppsatsen man skulle göra om en låt, jag valde Medina – Sagoland, läste igenom den nyss och jag tycker faktiskt den är rätt bra... Vad tycker ni?

I think this song is about love and moving on. It’s about missing and wanting. I’ts about being lonely and hurt. The song describes how it feels to be andbandoned by the person that was you’re whole life. It’s about dreaming and believing, but then waking up and realising. It’s about not wanting to give up, not wanting to be lonely and it’s about not wanting to move on, but sometimes in life, you’ve got to do all the things you don’t want to do. Cause sometimes that’s the best thing to do, not just for you but for everyone around you too.

Jag gick förbi dig på stan, såg ut som du var glad

du gick med din nya som jag tror du har

och du såg mig nog innan jag vek av

försökte spela cool som att allting var normalt

men i själva verket är jag kvar i mitt skal

och jag vill tränga ut dig men du kommer tillbaks såklart

i mitt sagoland tar du mig i hand igen

inga fler bråk och gråt - där är vi sams igen”

Is swedish for:

”I went by you in the city, it looked like you were happy
You went with your new guy that I think you have
And I bet you saw me before I turned
Tried to act cool like everything was normal
But actuallty I’m still in my shell
And I want to displace you but you keep coming back
In my wonderland you’ll take my hand again
No more fighting and crying - we’ll be friends again”

That’s the beginning of the song and I think it’s really sentimental.
Cause it tells you how it feels if you’d see the one you love with somebody else.
You’d put on an act and maybe a smile on the outside, but inside you know everything’s wrong and you just want your baby to come back. Cause you’ve been dreaming about the person that catched you’re eye once upon a time, that made you feel like the luckiest person in the world, and then, poof, your first love’s just gone. But in your dreams he’s/she’s lying next to you.




är det såhär det känns att vara lycklig? det är inga problem.
Publicerat den


"Här finns ingenting att klaga på, 
likadant hela tiden hela dagen lång
Inget extra ordinärt eller överflöd, 
inte heller dekadent eller övergöd
Så, här finns ingenting att klaga på, 
med min hjärna får spel och den gnager på
Okej,jag vet vad jag vill men jag vill mycket mer
Här finns ingenting att klaga på, jag vet..
Sen jag ordnat upp mitt liv finns inga fel ...
alla önskningar slår in, ännu saknas någonting
Solen skiner idag men jag känner mig
blå som en vinter som väntat i 500 år,
våren är äntligen här men det värst av allt är att istället
så fäller jag en tår då undrar jag jag varför allt verkar
så bra jag har slitit och slutligen lyckas idag jag jag lever
min dröm på min barndomstid, 
det är inga problem med mitt lagomliv"


- Bitar ur Petter ft. Snook & Veronica Maggio - Inga problem






Rix FM Festival
Publicerat den



Mohombi, Sunrise Avenue, Tove Styrke, Jay Smith, Nicke Borg, Stella Mwangi och Chris Medina är artisterna som kommer till Malmö den 25:e, men jag har med hjälp av Rix FM's hemsida sett vilka artister dem andra städerna har fått se och gjort min egna lilla lista över vilka jag helst skulle vilja ha hit i år. Där står Swingfly, Christian Walz, Jason Derulo, Eric Amarillo, Erik Hassle, Tove Styrke och Mohombi. Sedan har jag också läst på bloggar att Crossfire varit i några städer men det står det ingenting om på deras hemsida man ba; hmm.... Nej men i så fall hade Crossfire varit pricken över i:et på min lista :-) Så nu borde någon från Rix FM kolla på detta och ändra om allting för min skull. Hehe....



Har haft en underbar kväll.
Publicerat den

Har sjungit allsång på Stortorget med ett underbart gäng + Malmöbor och Daniel Adams-Ray i regnet, har hoppat och skrikit till Veronica Maggio som till stor del var sjukt bra med hade man subtraherat alla stön när hon pratade, hennes plågade ansikte och killen som stod bakom mig och slog till mig hela tiden så hade det varit ännu bättre. Men väldigt bra får duga för ikväll. Sista sommarlovskvällen 2011. Tiden går fort.



FU
Publicerat den

Är det dumt att räcka fingret åt en busschaufförer som börjar köra när man är fyra meter ifrån bussen??? För i så fall ÄR jag otroligt dum men jag blir seriöst så himla sur på sånt. Bara för att dem är bittra och illaluktande behöver inte alla andra bli det... Som tur träffade jag pappa på vägen så han skjutsar mig istället!



färdigfixad, next up: MF!
Publicerat den




videoinlägg - KLÄDER & SÅNT
Publicerat den




"you can't help but turn them heads, knockin' them dead. dropping like flies around you.."
Publicerat den

Jason Derulo – It Girl




IT-GIRL
Publicerat den



Solek skiner. Jag är mätt. Chillar hemma hos mamma och ska snart in till stan för att shoppa lite, bland annat mina efterlängtade Gina Tricot-jeans. Känns fett bra! Därefter drar jag hem en sväng och sedan blir det Malmöfestivalen för att se Daniel Adams-Ray och Veronica Maggio + träffa en massa människor.
LOVE LIFE.



it's a b-b-b-b-bangah
Publicerat den

Mina ben döööööödar mig. Har i alla fall haft en sjukt skön dag på Malmöfestivalen med Felicia och andra :) Just nu ska jag skicka iväg ett mail till min reaggeton dancehall-dans och avanmäla mig och så ska jag kolla upp någon ny dans och även volleyboll. Imorgon blir det Malmfestivalen igen. NIIIICE! Jag lever livet, vad har ni för er?
Btw, måste hitta min usb-läsare så jag kan lägga in bilder....



HÄR HITTAR NI MIG UNDER MALMÖFESTIVALEN:
Publicerat den




videoinlägg - NYA INKÖP
Publicerat den




BÄSTA COVERN JAG HÖRT PÅ LÄNGE!
Publicerat den




Alex Pettyfer ♥
Publicerat den




Beauty and the Beast, kind off.
Publicerat den

Jag är vaken! Dock sover Miranda fortfarande... Ovanligt? Nej.
Igår såg vi en riktigt bra film vid namn Beastly och att den otroligt snygge Alex Pettyfer hade huvudrollen är bara ett stort + !!! Även Vanessa Hudgens är med, men henne tycker jag mindre om... Speciellt efter denna filmen då hon får kyssa honom också, äh fåkkor :-( Här får ni trailern i alla fall:




videoinlägg - SVAR PÅ KOMMENTAR
Publicerat den



Mitt motto är ju "om du aldrig provat, hur kan du då vara säker?" och den meningen/frågan, den liksom motiverar mig att våga göra saker i livet och inte bara ta allting för givet. Leva livet liksom, ha kul medans jag kan och ja, man lever bara en gång. So what om du går fram och snackar med en kille du tycker är assöt och mumlar eller säger någonting fel eller så, man lever bara en gång och dessutom så har man liksom fått det gjort. Hellre att man vågar göra det och skämmer ut sig än att man ska gå runt och tänka, "om". Dessutom är det bara lite gulligt om det nu går fel, det ger personen anledning till att ha någonting att prata med dig om nästa gång ni ses och något år efter kanske ni är jättebra vänner och sitter och skrattar åt första gången ni pratade. Vem vet? Men det är när man vågar, när man gör det man vill göra som man skapar dem allra bästa minnena.



BTW: Nu säger jag inte åt er att våga göra massa dumma grejer typ som att röka på osv. Ni måste ju kunna skillnaden mellan rätt och fel också haha. Så ni inte tar detta inlägget helt fel vill säga...



awzum drinkz yeah
Publicerat den

Då sitter jag och Miranda och lyssnar på Jonas Brothers och dricker coola drinkar gjorda av fruktsoda och blå curacao, det är en alkoholfri blå sirap haha (finns även sådan med alkohol i... tror jag?) Men aja, mysigt. Igår så vart vi med Joakim, Jonathan och Gustaf hela dagen. Först i Klagshamn och sedan hos mig, typ såg film och sånt annat mysigt. Idag har vi varit i stan och sedan hos Mirandas farföräldrar, därefter stack vi ut en runda och nu sitter vi här. Men ja, ska snart ta och svara på en kommentar jag är rätt glad över att ha fått. STAY TUNED!



videoinlägg - PRATAR OM FEL PÅ MIG
Publicerat den




TYPOGRAPHY
Publicerat den




Idag är det ingen vanlig dag...
Publicerat den

... för Tova "Tjompalompan" fyller år!
Jag vet inte ens om hon kommer se detta inlägget men jaja, GRATTIS på födelsedagen Tova! :-D
Hade typ dött av tristess ifall du inte hade gått på Humfryskolan haha...



"i know you got some fight in you so don't make losing so easy.."
Publicerat den

Miranda har nyss åkt hem, nu ska jag duscha och städ sedan ska jag hem till mamma för att umgås med henne och Indianna lite. Uppdaterar ikväll eller imorgon!
Här får ni en bra låt:
DJ Khaled ft. Chris Brown, Keyshia Cole & Ne-Yo - Legendary



IT'S NOT ABOUT WHERE YOU DIED, NOT EVEN ABOUT WHERE YOU LIVED BUT HOW YOU STAY WITH THE PEOPLE YOU LOVED.
Publicerat den

Nyss sett färdigt Fragile med Miranda och fy vad bra den filmen var. Helt sjukt, nog en av dem bästa "skräckisarna" jag sett! Så om ni vill bli lite rädda utan att genomlida 55 minuters slakt så tycker jag ni borde se den!
Trailern ser riktigt dålig ut men filmen är asbra.



Wolfsburg
Publicerat den





Foto 1 & 2: Söt fontän i ett köpcenter Foto 3: Pappas dessert Foto 4: Min dessert

Lyssnar på underbara Melissa Horn och känner doften av grillad mat som jag snart ska gå ner och äta. Imorgon säger jag farväl till mina nästkusiner i Tyskland och tar mig hemåt. XOXO




ETT ÅR GAMLA BILDER!
Publicerat den








090811.
Publicerat den


skjorta zara kjol monki boots dinsko




NYKTER ELLER ALLDELES FÖR FULL
Publicerat den





HAPPY PEOPLE.
Publicerat den












videoinlägg - OUTFIT
Publicerat den




"i got some pictures on my phone, new names and numbers that i don't know.."
Publicerat den

OneRepublic – Good Life




SHOPAHOLIC
Publicerat den




Kom nyligen hem från Timisoara, har varit där sedan tio-tiden imorse. Shoppat en del fina grejer som ni kommer få se när jag är i Sverige igen! Men ja, sista dagen i Rumänien dårrå, vi ska ut och äta ikväll som en sen födelsedagsmiddag åt min farmor och Nelu. Imorgon bitti åker vi hem. Blev mycket tidigare än planerat men ja, av personliga anledningar får det bli såhär. Tror det blir bäst så också, saknar mina vänner otroligt mycket och så har jag en himla massa jag vill göra när jag är hemma också. Men nu ska jag lägga in en asskön låt och sedan ska jag sova någon timme. STAY TUNED!




TIMISOARA
Publicerat den
















NEW ALBUMS.
Publicerat den



Lyssnat igenom Vanessa Carlton's album Rabbits on the Run och för mig lät alla låtar likadant men dem vart chilla ändå, hade funkat som bakgrundsmusik. Dock gillar jag omslaget fett mycket!
Låtarna jag tycker om mest i detta album är London och Fairweather Friend




Just nu håller jag på att lyssna på Joss Stone's album LP1 och detta gillar jag. Mycket mer min musikstil. Diggar hennes groo0o00ve något enormt alltså! Låten jag tycker om mest i detta album är Cry Myself To Sleep.




INKÖPSLISTA A/W 11/12:
Publicerat den

* Höga skinnshorts (konjakfärgade+svarta)
*Genomskinlig blus/skjorta (svart+färgglad)
*Kuvertväska (turkos)
*Väska (senapsgul)
*Converse (oxblodsröda+senapsgula+skinn)
*Spetstopp (långärmad&svart)
*Virkad tröja (enfärgad+mönstrad)
*Skjorta (rutig+randig)
*T-shirts/linnen med svartvita tryck (t.ex på lil wayne/nirvana osv..)




bored.
Publicerat den

Hittade denna grejen på en tjejs blogg. Dem tre första orden man hittar beskriver hur man är.
Jag fick: sad, funny & lovely!
OBS: Det är på engelska.


FRÅGA: Vilka ord fick ni?




videoinlägg - ROMANIA DAY 6 + KALKONER
Publicerat den




I awaken and untangle you from me
Publicerat den


PICTURE: We Heart It TEXT: Demi Lovato - Skyscraper




FRAMTIDSPLANER / 3 MÅSTEN
Publicerat den

Detta inlägg kommer handla lite om vad jag har för tankar om framtiden, så here you have it:

-MALMÖFESTIVALEN: Jag ska göra allt som finns att göra där i år. Sätta mig i en sån där boll och gå på vatten, kolla skejttävlingar, spela basket, gå runt till alla stånd/tält och kolla in läget, se på alla artister jag vill se, äta lite allt möjligt som finns där och ja, bara skapa en massa minnen och nya vänner, ta fina kort, och ha så roligt jag bara kan.




-GYMNASIET: Jag ska läsa ett år av gymnasiet i USA (eller någonstans utomlands i alla fall) kanske hela gymnasiet... Fast nä, jag vet inte. Vi får se. Men jag vet i alla fall att jag vill läsa minst ett år utomlands!

-EFTER GYMNASIET: Så ska jag gå barskola en månad samma sommar som jag tar studenten. Aliette har ju precis kommit hem från barskola i Magaluf och det verkar vara hur kul som helst. Blev sjukt sugen och taggad på det i alla fall, så jag vet att jag vill göra det nu också.




"i decided you look well on me, well on me so let's go somewhere no-one else can see.."
Publicerat den

The Wanted – Glad You Came
Jag har ju lagt ut någon låt med The Wanted förut där jag också skrivit om hur mycket jag älskar deras dialekt. Men ny låt, nytt inlägg och min åsikt om deras dialekt har inte ändrats. LOVE IT!
+ är videon sjukt härlig också!




ELSAS TV
Publicerat den


Bild lånad från: Amandafoton

Ni har väl inte missat moderedaktören Sofi Fahrmans böcker "Elsas Mode" och "Elsas Värld"?. För vi har riktigt roliga nyheter, TV3 ska göra böckerna till en tv-show! Det är produktionsbolaget Tre Vänner, som tidigare har gjort ”Snabba cash” och ”Svensson, Svensson” som ska producera tv-serien och enligt TV3:s presschef Max Lagerbäck så kan vi förvänta oss många kända ansikten dyka upp i serien!

Det kommer bli 20 avsnitt som kommer börja sändas i höst på TV3 play och vi kan knappt vänta! Ser ni fram emot det här lika mycket som vi? (aftonbladet) /Källa.


Jag har ju läst båda böckerna (eller jag har något kapitel kvar i Elsas Värld men skitsamma...) så det ska bli väldigt intressant att se TV-serien. Är bara rädd att om den inte är bra så kommer det ju förstöra hela historien lite... Men ja, det kommer ändå vara bra sysselsättning regninga höstdagar!




redo för sista dagen på feeeeschtivalen
Publicerat den









SOL = GLADARE OCH BRUNARE NICOLE!
Publicerat den




SVAR PÅ KOMMENTAR
Publicerat den

Wooopsiiie! Märkt att det finns massa kommentarer jag glömt svara på. Men tänkte köra som en liten lista med svar, så det är bara att leta upp vad ni har frågat osv! :-)

- Har du ingen header? Nej, just nu har jag faktiskt inte det. Kanske ser lite tomt ut, men jag tycker det får duga såhär sålänge, för jag har ingen bild som passar in direkt känns det som...

- Vilken hårfärg använde du när du färgade håret? Alltså jag färgade det hos frisör så jag har faktiskt ingen aning om vad det var för hårfärg, hon hade liksom pulver och sånt där medel där som hon blandade själv.



- Hur gjorde du din Megan Fox tatuering och vad står det? Min syster skrev på min rygg med en CD-penna... Ni vet sån där man skriver på CD-skivor med haha :-P Och det står: We will all laugh at gilded butterflies. Vad som menas med det, jadu, det har jag ingen aning om....



- Vad brukar du göra när du inte kan sova? Ehm, jag vet inte. Det är lite olika, men jag ser väl på film, läser en bok, sitter vid datorn. Ja, lite allt möjligt om jag inte tvunget borde sova. För då bara ligger jag i sängen och blundar tills jag somnar. Men om det är så att man inte kan somna alls för att man har massa att tänka på, så borde man ta penna och papper (eller öppna word eller något annat skrivprogram på datorn) och skriva ner allting som man får ut det ur huvudet. Annars kommer det ta lång tid innan man kan somna... Så är det för mig i alla fall.

- Kan du inte ta kort och visa allt du äter en hel dag? Jo, visst kan jag göra det. Men det får nog bli när jag är hemma i Sverige igen.

- Är det du på bilderna i inlägget "JIMBOLIA"?  Nejdu, det är det inte, det är vänner och google-bilder :-)

- Hur lång är du? Jag är 1,60!

- Vilket år är du född/hur gammal är du?  Jag är född 1998 så alltså är jag 13 år.

- Hur mycket väger du? Jag vet faktiskt inte, men sist jag vägde mig så vart det 48 kg.

- Vart gör du om dina bilder och vart gör du dina collage? Jag brukar använda mig av Picasa när jag gör mina collage och även när jag bara ska redigera mina foton lite. Annars är det Picnik.



- Funderar du på att sluta blogga? Visst har jag tänkt den tanken någon gång.. Mina läsare sjunker och min uppdatering blir allt sämre och sämre, men å andra sidan så började jag blogga för min egen skull och så är det fortfarande även fast det är kul att se att man har andra som är intresserade av att läsa det man har att skriva. Så jag tror inte jag kommer sluta blogga på lång tid i alla fall, gillar att skriva och få ut mina tankar om saker och ting!




?!
Publicerat den



FRÅGA: Ifall någon vet vart Kissie köpt tröjan hon har på sig i videon eller vart man kan hitta någon liknande så hade jag uppskattat ifall ni hade delat med er av denna information.
Den verkar vara asmyyyyyysig!




Come out, come out, wherever you are...
Publicerat den

Häromdagen när jag skulle in i pappas rum och leta efter väskan jag hade min kamera i så fick jag syn på denna lilla sak bakom dörren:




Gissa om jag blev skraj eller? Trodde den typ skulle hoppa på mig. Hatar verkligen såna där stora dockor, barbie's och bratz är en helt annan sak. Sådana har jag ju lekt med. Men inte såna stora läskiga... Fy....




Move that body girl.
Publicerat den


vilsencheeey_98

Ska ta och äta lite frukost, sedan drar vi till badet för lite sol och bad och när vi är hemma igen så ska jag dansa lite Zuuuuuuuumba!
Låter som en underbar start på dagen! ♥




"i thought i had you on a leash, like i could do whatever i wanted to.."
Publicerat den




BRUNETTE VS BLONDE?
Publicerat den

Alltså det är så många som gått från att vara brunetter till att vara blondiner (och självklart tvärtom) men jag är fett rädd att jag inte passar i det... Fast aja, jag ska beställa en ny tid snart och göra det ännu ljusare, sedan tror jag att jag färgar ögonbrynen en aning ljusare också! Så att det inte ser konstigt ut liksom.







videoinlägg - ROMANIA DAY 4
Publicerat den




HELP ME!!
Publicerat den

Alltså jag bara vaknar upp och är fett sur. Orkar inte mer. Jag hatar windows. Det skiter sig precis som det gör hemma på min dator, och jag kunde ändå fatta att min dator la av för den är konstig, den har varit konstig sedan vi köpte den och dessutom är den överfull med bilder och allt annat skit jag har på den. Men min pappas dator som är nästan ny.... WTF?! Det är i alla fall såhär att man laddar över bilder osv, och sedan kollar man på dem. Så är det vissa man måste rotera så antingen trycker man liksom rotera medurs/moturs eller ctrl+./, men nej, då försvinner bilden. Den bara försvinner. Det är fett jobbigt, den typ raderas?! Och nu vart det dem allra finaste bilderna också, två stycken som var på mig och min farfar, fyfaaaaaaaaaaaan vad jag är sur.


FRÅGA:  Ni med Windows, har detta hänt er?




JIMBOLIA
Publicerat den

... heter staden vi är i nu när vi är i Rumänien.

Och från och med idag tills på söndag (tror jag) så har dem festival i hela stan. Precis som Malmöfestivalen fast... Jimbolia-festivalen dårrå haha. Så nu ska vi snart käka och därefter drar vi och går runt på festivalen. Mitt hår får ni se i ett videoinlägg imorgon eller något och bilder får ni när jag är hemma (dvs bilder tagna med kameran och inte webbkameran...)


Blev inte exakt såhär, men ska slinga om det när jag är hemma och då blir det ungefär så!




LALALA, CALL ME BLONDIE...
Publicerat den

Okej, då har jag slingat mitt hår och klippt topparna. You wanna see?!?!




everything.
Publicerat den



Här sitter jag med min pappa och min kusin inne på ett café vid namn Black Box. Och imorgon... Då smäller det! Jag ska återigen slinga håret... Haha, fast denna gång hos frisör,  sedan kommer vi ju vara kvar i Rumänien ett tag så det kommer antagligen blekas i solen och dessutom kan jag göra ännu fler slingor när jag kommer hem till Sverige. Idag har jag shoppat lite grann. Eller okejdå, rätt lagom mycket. 2 par shorts, 2 par ringar och en skinnjacka. Men oj, back 2 the hair. Jag ska som sagt göra slingor. Fett nervös är jag... Men jag hoppas det blir bra! Nu ska jag slänga i mig chokladmilkshaken för dem stänger klockan tio... Woop woooop! Hejdå :-D




FOLLOW THE LEADER!
Publicerat den





Då har vi precis kommit hem från badet, ska ha ett litet träningspass här hemma och sedan ska vi käka och dra och bada igen. Men måste liksom träna, känner att mitt fyrpack "börjar försvinna". Haha, så är det helt borta ;PpPpppPpPPp Men oj, jag är dryg. Nu ska jag dansa/träna. PUSS OCH HEJ!




I know you want me, I made it obvious that I want you too...
Publicerat den

Hahaha, gud, måste berätta om den här lilla utekvällen dårrå. Vi satt på en uteterass och ja, pågarna drack varsin öl och jag tog en milkshake.. I alla fall, så satt det lite annat folk vid borden. Tro inte det sitter typ en snygg vid nästan varje bord? Och det sjuka är att alla som var snygga hade vita tröjor också, eller t-shirts rättare sagt. Lite läskigt faktiskt.. Och två av dem hade hål i örat, men jag kollade inte så noga på det så jag vet inte ifall dem andra hade det, men ohhhh, riktigt fina killar faktiskt. För att vara helt ärlig så har jag inte sett några speciellt snygga rumänska killar förut, men dessa vart riktigt fina. Och ögonkontakt med alla också... SCORE! Nä men ah, jag vet inte jag är en massa flumm just nu. Borde sova för vi ska till stranden imorgon, menmen.




videoinlägg - ROMANIA DAY 1
Publicerat den




"shake your booty, make it pow, pow, pow.."
Publicerat den

Vet inte om jag tipsat om denna låten förut men det spelar ju ingen roll, den kommer i alla fall nu.
Drop It Low med Kat DeLuna. Hur skön som helst att dansa till!




Bine ati venit, bine vam gasit.
Publicerat den

Tjenare vänner. Kom fram runt sju-tiden ikväll. Alltså för någon timme sedan. Bilder och sådant.. Hmm, det får vi se när jag lägger upp. Vi har i alla fall internet här så jag kommer kunna blogga lite då och då, ska ju nämligen inte sitta hemma om dagarna! Imorgon blir det lite regningt så jag vet inte riktigt vad vi kommer hitta på, men överimorgon och framöver så står det att det kommer bli fint väder. Så sola och bada står först på listan! Ska även hinna med att shoppa lite, ett par nya skor har jag länge funderat på... Kilklackar i brunt skinn kanske... Aja, vem vet? Men nu ska jag nog hoppa in i duschen och sedan sätta mig med dem andra igen. Tänkte bara låta er veta att vi kom fram väl liksom :-)