GIRLS x4
Publicerat den




SMÅTT & GOTT
Publicerat den

Solglasögon från Tiger för 30 kronor.
Läppstift från Tiger i färg nr. 6 för 20 kronor.
Bikinitrosor från Lindex för 99 kronor.



"leave them players all behind like a bad love .."
Publicerat den

Lupe Fiasco – Out Of My Head - feat. Trey Songz




VARFÖR VILL DU STÅ MED MIG I REGNET?
Publicerat den




Vamos a la Playa
Publicerat den



Sitter hemma hos Miranda och käkar frukost. När jag är färdig så drar vi ner till stranden för att jobba på brännan! Och i eftermiddag ska jag till farmor och farfar i och med att min kära farfar fyller år, så grattis till honom! Och inatt sover jag hos Indianna som jag inte sett på superduper länge. Så det blir lite qualitytime med dem bästa idag alltså.



GET YOUR ♥ ON
Publicerat den




saknar dig fastän du står här mitt framför mig.
Publicerat den

Jag som hade så mycket att blogga om igår så blev det inte ett enda inlägg. SHAME ON ME!

Men i alla fall, ni som har läst eller i alla fall kollat in min twitter har antagligen sett att jag skulle till Lund idag. Well, no more. Tror det blir stranden istället i och med att det är så fint väder! ASNICE! Men innan det måste jag käka frukost och städa. Duschade nyss men kom på att det vart lite onödigt i och med att jag antagligen kommer bada i havet idag och då kommer jag behöva duscha igen... Men i och för sig gör det ju ingenting, får bara duscha igen? Dah, haha efterbliven. Kolla teckningarna jag ritade igår, fett stolt:
Dålig webbkamerakvalité jag vet men aja, ni ser väl att det är en tjej och en kille? :-)



nbicas @twitter
Publicerat den

Skaffat mig Twitter nu, och jag är ganska seg på att uppdatera där eftersom jag är amatör haha, men jag ska börja bli bra. Så då kan ni följa mig där när jag inte uppdaterar här. BRA VA?!

Klicka HÄR för att komma till min Twitter-sida.



HONEY IT JUST CAN'T BE
Publicerat den

Har ni någonsin hört "inom kärleken är ingenting försent"? Well, det är ju än jättelögn. För saker och ting förändras. Människor förändras. Det kan inte gå hur lång tid som helst med känslorna där. Lågan, flamman, klart man känner att den finns där. Men det betyder inte att du kan starta upp en större eld av det. Den lilla lågan du har kommer inte klara av att få bladen som blivit blöta och sunkiga av tiden att brinna. Aldrig igen.




"She's got all the moves to make you get it up"
Publicerat den

Alltså jag typ skrev om världens mest ointressanta saker i det förra inlägget och jag får sju kommentarer. Så många har nog aldrig fått, inte ens när jag uppdatera 27 gånger en dag förra sommaren... (Haha sjuk i huvudet jag vet!) Men ah, det vart ju ändå gött att jag fick det! Men nu är jag i alla fall hemma med Miranda, vi ska snart sätta igång filmen The Runaways och om vi orkar så ska vi se antingen Husk eller Texas Chainsaw Massaker efteråt. Imorgon blir det stan>Klagshamn. GODNATT PEOPLE!




I Need You So Much
Publicerat den



Lalala, sitter och lyssnar på min asgrymma partymood/dance och bara chillar med livet. Ska snart börja städa och fixa mig. Därefter tror jag att jag drar till Klagshamn för att träffa allt folk som kommer tillbaka från DH idag. Jävla töntar helt seriöst, varför åker man på Dream Hack..? Men aja, Italobrothers vart där så lite avis är man ju... Men nu ska jag nog börja så att jag inte slösar bort hela dagen. Puss & Hej, oj förlåt har du tjej? Höhöhö, dålig.



BIGLOVE
Publicerat den

Veronica Maggio – Inga kläder
Veronica Maggio – Satan i gatan
Veronica Maggio – Snälla bli min
Veronica Maggio – Välkommen in
Veronica Maggio – Sju sorger
Veronica Maggio – Gammal sång
Veronica Maggio – Måndagsbarn
Veronica Maggio – 17 år
Veronica Maggio – Stopp

                                                                                              @Spotify




visst du kan skratta och låtsas som ingenting men jag vet allt om dig för du har varit min - du är nån annan nu i och för sig
Publicerat den



Bild från förra sommaren hihi.

Sitter just nu hemma hos Felicia med henne (dah?!) och Miranda. Vi sover här inatt. Måste även säga grattis till min kära Felicia, men i efterskott dock i och med att klockan är över tolv! I alla fall, imorgon blir det stan och sedan vet jag inte riktigt vad som händer. Längtar bara tills vädret börjar bli fint igen!




UNDERBAR START PÅ SOMMARN
Publicerat den

Tyckte ni behövde veta det!





SOMMARTIDER HEY HEY
Publicerat den

Bloggade inte alls igår. Vart hemma vid åtta-tiden någon gång och då fick jag skynda mig med fixandet för att jag och pappa skulle ut och äta sushi. Som vanligt blev det Hai. Jag bara älskar deras sushi! Just nu så gör jag ingenting speciellt, ska sätta igång lite musik och sedan börja packa upp osv. Efter det kommer Miranda och vid sex-tiden ska vi till min skolavslutning. Därefter sover jag hos henne och imorgon går vi på hennes!


Snowstorm – Sommarnatt



NEW IN
Publicerat den




videoinägg - NEW IN + ROMANIA
Publicerat den




8/6 - 20/6
Publicerat den



Vilka fullspäckade dagar alltså! Ska bli skönt att komma hem i alla fall, men det har ju varit härligt att vara här också och bara få komma ifrån allt annat. Men back to reality tomorrow! Eller egentligen överimorgon för det är sista dagen i skolan då +avslutning. :-)




NEW IN FROM PIMKIE
Publicerat den




TOPPAR ALLA LISTOR I RUMäNIEN
Publicerat den











Jag har det bra.
Publicerat den





HELP ME - vilken redigering är finast?
Publicerat den


VS.







VS.




Naturen @ Delta Dunarii
Publicerat den

























Delta Dunarii
Publicerat den

... heter floden(?) vi snart kommer befinna oss på.

Vi ska vara där i två dagar. Alltså vi kommer åka runt på en båt och sedan stanna till vid något hus och sova där... Haha, ja, som ni märker så vet jag inte riktigt hur och vart, men det kommer säkert bli kul. Nu snart ska jag även få träffa en tjej och en kille från USA i ungefär min ålder. Killen vart 15 och tjejen 17 eller något sådant, så jag får hoppas på att dem är schyssta! Och om ni tänker på dem svenska bokstäverna helt plötsligt så bad jag en kompis skicka å ä ö så nu sitter jag och klistrar in det varje gång jag behöver någon av bokstäverna. LOLZzzZzz. Men tror inte jag kommer blogga mer förrän vi är tillbaka från Delta. Så ni får leva utan mig i några dagar!




Såg världens sötase hörlurar idag!!
Publicerat den



Detta inlägget är ju riktig Foki-style men kände bara för att dela med mig, översöta ju! Såna små rosa rosor. LOVEEM. Hade velat köpa dem men jag vet ju inte om dem ens är bra? Aja whatever, mina hörlurar jag fick till mobilen är bäst. Inte finast, men verkligen bäst. Godnatt.

UPDATE:
såg ett par ännu sötare med cupcakes på istället för rosor!




I ate KFC for the first time today!
Publicerat den


Kentucky Fried Chicken - VERY GOOD!




NEW IN (Romania)
Publicerat den






ROMANIA
Publicerat den



Do er jag entligen framme, eller har varit her ett litet tag nu. Bilden er fron Kastrup (Danmark). Vart absolut tvungen att stanna till och dricka nogot po Starbucks, forsta gongen faktiskt... Och jag er inte speciellt imponerad. Kenns nestan som om Espresso House er godare(?!) eller so bestellde jag bara fel grej helt enkelt. Men nu ska jag byta om till pyjamas och sedan ska jag ta nogot att eta innan jag gor och legger mig. GODNATT ELSKLINGAR HA DET BRA I SVERIGE OCH I SKOLAN MEDANS JAG CHILLAR I 27 GRADER (27 grader om netterna!!)




mörkt hår yeye.
Publicerat den





Ska platta håret, sminka mig litegrann typ en sån liten touch bara, och sedan är det att börja förbereda sig på att åka. Flyget går ifrån Danmark vid fem-tiden och vi kommer stanna till och byta flyg i Amsterdam (om jag minns rätt?) så vi är i Bukarest vid midnatt någon gång. Tror detta blir det nästsista inlägget idag.



morgontrött med hårfärg i.. håret!
Publicerat den




för vi har tagit studenteeeen, fyfan vad vi är bra
Publicerat den




Sitter hemma hos syster/mamma och ska alldeles strax gå ner till St: Petri för att fota när min syster, hennes klass och alla andra tredjeklassare springer ut. I've got to capture the moment you know! Så idag ska jag leka fotograf hela dagen, imorgon ska jag färga tillbaka mitt hår till brunt (hoppas det blir lyckat) och lite mer åt eftermiddagen så kommer jag åka till Rumänien. Så min uppdatering kommer suga, men i och med att mamma har dator där så ska jag göra mitt bästa. Minst ett inlägg varje dag liksom.
Grattis till alla studenter, CIAO.



OMG OMG OMG LÄNGTAR!!!!
Publicerat den




HÄR ÄR DEN:
Publicerat den

Timbuktu – Sagolandet



GRYMMA!
Publicerat den




jag hoppas att blixtrar prickar dig
Publicerat den


Såhär såg jag ut när jag hade sprungit i regnet ifrån Lana till min pappas kusin.

HELT SJUKT VÄDER ALLTSÅ! Det hade varit ungefär trettio grader hela dagen och när jag då ska börja dra mig hemåt från Lana så bara öser regnet ner och så börjar det åska och blixtra. INTE MYSIGT! Men hade i alla fall jättetrevligt med tjejerna idag och det är ju det viktigaste hehe. Borde nog sova nu dock...



what the hell?!
Publicerat den

Igår lyckades jag stuka foten, så nu får jag halta hem till Lana eftersom att hon har födelsedagsfest. Ska bli roligt att träffa henne och alla andra igen. Kan berätta om den stukade foten ikväll eller någon annan gång i livet.



ALLA TIMBUKTU-FANS I MALMÖ, LÄS DETTA!
Publicerat den

Imorgon släpps Timbuktu's nya album Sagolandet och klockan 16.30 kommer han befinna sig på "Folk å Rock" på Lilla Torg för skivsignering. Jag hade lätt dragit dit men jag har min systers student att ta hand om. Så om ni tycker om Timbuktu och inte har något annat speciellt för er så tycker jag definitivt att ni borde dra dit, köpa albumet och få det signerat. BARA ETT TIPS!



"papa, maman, les gars, désolé. je ressens comme une envie de m'isoler.."
Publicerat den

Sexion D'Assaut – Désolé




Less Go!
Publicerat den

Alltså jag har inte varit inne i en affär på sjukt länge. Känner mig lite smått stolt faktiskt! Dock är det lite grejer jag måste köpa så ja, vi får väl se hur det blir med det... Men i och med att jag åker till Rumänien på onsdag så kommer jag säkert köpa någonting där ;-) Idag ska mestadels av dagen gå åt till att packa, men jag sticker nog ut ett tag också. Och till alla som läser detta: SITT INTE INNE OCH LÄS BLOGGAR, GÅ UT OCH NJUT AV VÄDRET!


Random men cool bild på lilla mig!



Sagolandet
Publicerat den


Timbuktu – Dödsdansen


Timbuktu – Resten av ditt liv

Timbuktu's nya album Sagolandet släpps om två dagar.
Jag längtar som satan!



STRANDEN
Publicerat den




PUSS
Publicerat den

Har tillbringat dagen på stranden med sjukt härligt folk. Bränt mig lite på axlarna också dessutom, mindre härligt haha. Men ni får lite bilder och sådant när jag kommer hem för just nu befinner jag mig hos mamma.



"no way, not a thousand roses could change or recover the pain.."
Publicerat den



ph; we♥it



SHIT!
Publicerat den

Bloggade inte alls igår ju... Förlåt mig! Men Ebba ringde och väckte mig vid nio-tiden i alla fall och sedan så fixade jag mig och efteråt drog vi till Klagshamn för att kolla Åshöjdencup. Snacka om att jag är bränd på kinderna efter att ha varit ute så länge i endast sol?! Men det var trevligt i alla fall! Därefter drog vi till Kalkan och badade, sedan hem till Björkis och åt och fixade oss. Sedan vart det hem till Sarah för en chill fest. Så jag har haft det bra ;-) Idag vill jag bara ner till stranden, sol och bad låter bra!


Bild på mig och tjejerna från igår.



Sticker ut med Jelena :-)
Publicerat den




"on a scale of one to ten you get an A.."
Publicerat den




F-word Yeah! SOMMARLOV!
Publicerat den

Okiiii, dagen har varit bra. Slutade mycket tidigare än vad jag egentligen skulle sluta. Stack hem till mamma och fixade håret. Träffade Ebba, åkte till stan och såg på Baksmällan del 2 med lite folk. Ah, mysig dag helt enkelt. Imorgon är det antagligen stranden som väntar. Men vi får se om det blir gött väder först. (Vilket jag verkligen hoppas att det blir!) Men nu ska jag ta och städa undan i mitt rum lite så jag har plats att sova. PUSSHAY!



@ the moment
Publicerat den




Bild på mitt hår nu och bild på hårfärgen jag ska färga till nu. Kan ju fan inte gå med oranget hår. Alltså seriöst, det är hemskt haha. Men jag ska färga det ljusbrunt nu och då har jag grundfärgen. Vill jag ha slingor efter det så blir det hos frisören jag fixar det!!



My hair.
Publicerat den

Jag har gjort det igen. Förstört mitt hår alltså. Slingade det med Ebba igår. Och såklart blev det orange/röda slingor. Men denna gången ska jag inte ge upp... Även ifall jag verkligen verkligen vill det just nu. Men jag motiverar mig med att se bilder på fina ljusbruna/-blonda hårfärger. Till exempel som dessa på collaget jag nyss gjorde:
Så himlans fint! ♥