OFF WITH YOUR HEAD, DANCE TIL' YOU'RE DEAD.
Publicerat den

*************************



HOLLA LADIES
Publicerat den

När man släpper loss och dansar och armarna bara flyger upp i luften och håret är åt alla håll så finns det inga låtar som passar bättre till det än värsta Girlpower-låtarna.
Så ska man sjunga med och bara pej3qwmaslö!!!!

Beyoncé – Single Ladies (Put A Ring On It)
Ian Carey & Rosette – Amnesia feat. Timbaland & Brasco
Medina – You And I
Lora – No More Tears
Rihanna – ROCKSTAR 101
The Veronicas – Goodbye To You
Avril Lavigne – What The Hell
The Pussycat Dolls – I Don't Need A Man
Beyoncé – Run The World (Girls)
Christina Aguilera – I Hate Boys
Rihanna – Rude Boy
Busta Rhymes – Don't Cha



Worst blogger
Publicerat den

Haha jag må nog vara en av de sämsta bloggerskorna. Vad är det jag lägger ut för några inlägg?! Väderprognoser osv.... Haha, sääääämst. Sitter i alla fall i köket (för det är alltid ljusast här på morgonarna, myyys) och lyssnar på musik. Ska nog även äta frukost strax också. Vad har ni för planer för idag förresten? Jag har typ inte bestämt mig...



Ändå helt okej väder idag.
Publicerat den




YESTERDAY
Publicerat den




Don't tell me our youth is running out
Publicerat den




Abton & Gnowah
Publicerat den

Det blev ingen bio igår, så istället hängde vi hemma hos Noah och tittade på filmen Paul, dansade till Euphoria och spelade Guitar Hero. Vaknade kvart i två idag och är fortfarande trött... Hur som helst så ska jag fixa en asgod frukost, städa lite mer och fixa mig. Därefter drar jag mig in mot stan för att träffa Joel.



WHEN DID YOU GO THROUGH PUBERTY? LIKE 7?
Publicerat den

Ikväll så blir det nog att jag ser på ovanstående film med några i min klass. Den verkar faktiskt sjukt ball och Channing Tatum är så jävla snygg... Hehe ;-)




At Night I Fly
Publicerat den

Klicka på någon av bilderna under för att komma till en bra dokumentär!


















ask you what your interests are
Publicerat den

The Notorious B.I.G. – Big Poppa




make-up
Publicerat den

Tänkte att jag ska försöka sminka mig som Amanda idag igen. Det gick ju asbra förra gången! Dock ska jag testa en annan sminkning denna gången, nämligen den här under. Fast är inte säker på om jag kör lika mycket svart under ögonen, för jag ser lite galen ut då hehe... ;-)




SNEAK PEEK
Publicerat den




INCENSE
Publicerat den

Dagen då jag och Tindra köpte friendship-bracelets så hade vi gått runt i en massa speciella affärer i Malmö. Såg att vi hade en del bohemiska affärer också, det diggar jag! Så inom kort kommer jag införskaffa mig ett snyggt rökelse-ställ samt rökelser i olika lukter. Mmmhmmm!



& This is how I do it;
Publicerat den




BEFORE
Publicerat den

Sitter och chattar på Skype med Julia och lyssnar på denna spellistan. Ville mest bara dela med mig lite av vad jag hittar på som inte är något annat än att göra om mina rosa jeans till shorts!




LUCKY ME
Publicerat den

Då är jag äntligen hemma. Vi kan väl börja med att min resa var väldigt olycksdrabbad. Jag glömde min kamera hemma, så jag har inga egentagna foton ännu. Måste vänta på att alla ska skicka bilderna de tog istället. Sedan så var vi på ett köpcenter i flera timmar en dag, and I didn't find shit! Jag hittade verkligen ingenting!!! Så ja, jag fick pengar från mamma istället som jag la i min jackficka och stängde åt ordentligt och när vi kom fram till hotellet så la jag ner pengarna i min väska i en liten ficka där. Igårkväll kollade jag så att pengarna var kvar och det var de, men när jag tog upp min väska innan idag så var den lilla fickan öppnad och pengarna var borta. Har kollat i hela min resväska och överallt men nej, pengarna är verkligen borta. Så det är nog det jag är mest sur över. Antingen har de på hotellet tagit dem medan vi käkade frukost eller så har någon på flygplatsen tagit dem. Kan inte komma på något annat, för väskan var ju stängd, allting var kvar osv, men den lilla innerfickan var öppnad och pengarna borta. Alltså fuuuuck, man gör inte så. Har jag tur så hittar jag dem någonstans, men å andra sidan, när brukar jag ha tur liksom..?



"i need to find peace, anywhere in me.."
Publicerat den

Those Dancing Days – Hitten




INSPO
Publicerat den




COOLT
Publicerat den




BBQ
Publicerat den

Vart på klädbytardagen idag och dansade runt med ett moln på huvudet. Bytte till mig fyra plagg och så vart jag hemma och sov. Därefter kom Julia hit och så stack vi till stan och mötte upp flera från klassen, köpte grillgrejer och så satt vi vid Kanalen/Centralen och grillade och hade det allmänt mysigt. Imorgon åker jag, så det är nog dags för mig att sova snart... Vi får se hur det blir med mitt uppdaterande när jag är borta. Vet inte om jag tar med min dator eller inte, men som sagt, vi får väl se.




GULT ÄR INTE FULT
Publicerat den

1.Morven S 2.Kama S 3.Jenny O 4.Morven S 5.Iris



NEJ...
Publicerat den

Ni vet när man googlar på bilder, hittar en bild och klickar på den, så hamnar man ju på en ny sida med bildens webbplats tonad i bakgrunden. Jag brukar ofta kolla på bakgrunden också. Ser den intressant ut så klickar jag in mig där. Detta hände nyss då jag skulle söka efter en bild på tecknade bröst. (Haha, fråga inte... Fick en galen idé av att rita ett par på en tischa, men vi får väl se hur det blir med det) Fick upp nedanstående bild då och klickade upp den, då hände det jag sa i början av inlägget. Hamnade på en asgrym blogg som drivs av en tjej som är hur duktig som helst på att rita och måla, klickar runt lite, kollar arkiv osv osv... Sedan läser jag det senaste inlägget där hon säger förlåt för att hon inte bloggat men att hon har en massa att lägga upp och kommer göra det. Blir lite glad och tänker att jag ska börja följa hennes blogg. Tills jag ser datumet det inlägget är upplagt på. Mars 2011. Man får ju nästan tårar i ögonen när man hittar en bra blogg men märker att den inte uppdateras längre...




JUST STUFF
Publicerat den

Kan inte fatta att det redan är onsdag idag! Har två dagar kvar av min prao. Vill typ inte lämna stället och gå tillbaka till skolan... Men good thing att jag inte ska det heller. På söndag åker jag till min mormor och morfar i Ungern med min mamma och min syster. Min moster och mina kusiner är också där så det kommer vara en himlans massa folk! Det ska dock bli roligt att få träffa alla igen och för första gången! Har ju inte träffat mina kusiner förut. Hur som helst... Hade tänkt hoppa in i duschen och därefter sätta mig och läsa en massa, så vi lär nog inte höras mer idag. Men för att avsluta detta vimsiga inlägget som handlar om allt och ingenting så toppar jag med ett foto på solglasögonen jag fick från min farmors syster och hennes man idag!




DAY ONE [✓]
Publicerat den

Då var dag ett på Graffiti Café avklarad. Har faktiskt haft roligt och kanske överkommit min lilla rädsla av att röra andras disk, hehe... Nu ska jag ta och käka något och sedan drar jag och skatar! Ha en bra dag ;-)



The Wackness
Publicerat den

Citat från Luke Shapiro ur filmen The Wackness. Det är faktiskt en av de bästa filmerna jag sett. Hmm, borde kanske ta och sätta ihop en lista med sådana filmer. Vi får väl se. Har legat i sängen ett tag nu och bara lyssnat på Boyz ll Men, fast nu är det dags att gå upp och gå till kyrkan.



I Hate Sleeping Alone
Publicerat den

Best Coast – When I'm With You




ÄGGEN MINA
Publicerat den




I AM HIP HOP
Publicerat den

Såhär såg jag ut på dansen igår. Kände att det var det perfekta tillfället att inviga min nya tischa. Dock var det kanske lite dumt på samma gång, för jag går inte ens på hip-hop. Men y'all know what? Jag märkte det igår, att det är det jag borde gå på. Känns mer som min typ av dans. Så nästa termin är det The Hip Drop Dance Complex som gäller! Förresten så finner ni min snygga t-shirt och mycket annat nice på Top Streetwear. Gå in och handla någonting nu medan de fyller 5 år och har 10% rabatt vet jag!



VIDEOINLÄGG: Glad Påsk
Publicerat den




The Beauty Department
Publicerat den

På bilen ovanför har ni ett litet smakprov av vad ni kan hitta på The Beauty Department. Fick reda på hemsidan för inte så längesedan men jag tycker redan att det är en bra en! Sjukt mycket inspiration till sminkningar, håruppsättningar, manikyrer, outfits och m.m.



GÅRDAGENS DETALJ
Publicerat den




Braidlet
Publicerat den

Från och med denna vackra dag så delar jag och Tindra kompis-armband.



VAPIANO
Publicerat den

Var och åt middag på Vapiano för första gången med pappa och några andra släktingar igår. Det var gott och inte så himlans dyrt faktiskt. Rekommenderas för alla som gillar italiensk mat!



One of THOSE nights
Publicerat den




Testin' when it comes to trustin'
Publicerat den




SOTADE ÖGON
Publicerat den

Igår körde jag även på sotade ögon, och för en gångs skull såg det inte ut som om jag bara kladdat med ögonskuggan, utan det blev rätt snyggt och framhävde mina gröna ögon supermycket!



GÅRDAGEN
Publicerat den

Igår spenderade jag morgonen i kyrkan, därefter var vi och åt gott hos min fars kusin.



Happy To You
Publicerat den




Stormbreaker
Publicerat den

Firade påskmorgonen med att kolla på en film med ovanstående hunk som huvudroll.
Nu ska jag duscha i en timme, om inte mer och äta gott.



I wanna give you some good good loving
Publicerat den

Bob Marley – Turn Your Lights Down Low




BEST MALE BLOGGER
Publicerat den

Ny trend som kommit på sistone då killar ska blogga. Finns inte så mycket mer att säga än att jag inte gillar det. De lägger typ ut bilder där de putar med läpparna och skriver om hur mycket de rökte på kröket... Finns dock undantag, som Bave Amin. Han är den enda killen som lyckas blogga bra, så om ni ska blogga killar, blogga som honom, annars kan ni bara lägga ner.




L'Oréal Paris
Publicerat den

Fick hem denna tidigare idag och var tvungen att pröva den direkt. Sjukt bra tycker jag, speciellt för mig som har rätt så långa ögonfransar men inte "så många". Denna förlänger och separerar dem betydligt bra.



BOXNING
Publicerat den


Ja, man kan väl lugnt säga att jag inte var sådär glad efter träningspasset. Det var den hårdaste träningen jag någonsin varit med om!, men i och med att jag är lite av en träningsnarkoman (innerst inne) så njöt jag av det och tyckte det var kul. Svettig blev man i alla fall. Kommer nog ha sjukaste träningsvärken imorgon. Men så får det vara, för nu ska jag ut och skata med Zeferis.
Ha en bra dag! :-)



WORKOUT
Publicerat den

Sticker in till stan för att möta Niklas och träna lite. Vi hörs senare!




Waist Deep
Publicerat den

Great fucking movie, har ni inte sett den så se den direkt!!




GODmorgon.
Publicerat den




VILL SE DENNA!
Publicerat den




NICOLE
Publicerat den




Fun.
Publicerat den

Fun. – We Are Young - feat. Janelle Monáe



Det lönar sig
Publicerat den

Suttit och letat efter böcker om drömtolkningar, psykologi och massa andra grejer som intresserar mig och hittade 8 stycken som jag vill gå och låna direkt. Men tror nog jag drar ner det till två åt gången. Så efter att jag varit hos min farmor och farfar idag så drar jag till biblioteket och börjar med böcker om social kompetens.



Pretty Green Bud
Publicerat den

Igår var jag med Tindra. Vi stack till Bryggeriet för att se på en tävling de hade men tillslut hamnade vi på Möllan för att köpa Pocky hehe... Vi stack i alla fall tillbaka efter vårat inköp och så träffade vi Moses och hans kompisar, så vi följde med de till Stapel och var där till halv nio kanske. Sedan kom jag hem och så snackade jag Skype med några killar i min klass + Erik tills klockan halv fem på morgonen. Men nu, nu är jag vaken. Och nu, nu är jag jävligt trött. Men det är en vackoor dag mina vänner, så den tänker jag faktiskt inte slösa bort. Roligt inlägg med massa detaljer och tider, borde berätta vilka bussar jag tagit osv också eller? Hehe, nene.

Hmm, mest för att jag är ego...

UPDATE: svar på kommentar: Linnet är från Hunkydory Stockholm.