FLYEST MUTHAFUCKA
Publicerat den




VIDEOINLÄGG: Min Födelsedag 2012
Publicerat den




Happy Day
Publicerat den

Om ni klickar här så ser ni min "aslånga" text om Malmö som jag skrev för någon dag sedan. Men vill ni veta en jätteironisk/en-på-miljon/"vad är oddsen?"-grej? Dagen efter det inlägget så hade Metro-tidningen en "Happy Day" där de skrev en massa glada nyheter osv... Inte för att jag tror att Metrochefen sitter och kollar min blogg och bara: "ja men Nicole skrev att det bara är dåliga nyheter alla har att komma med så nu tycker jag att vi ska motbevisa henne" men det känns ändå lite sjukt. Klart läste jag tidningen då också, den låg ju så fint på köksbordet och såg överdrivet glad ut med smileys och ballonger, så varför inte liksom?




"i'm tryna grow my money longer than hair of rapunzel.."
Publicerat den




Really?!
Publicerat den



Hehe, med den kommentaren så är det tredje gången jag fått höra att jag liknar Mila Kunis, eller dvs av tredje personen... Men fatta vad glad jag blir! Man ba: tack för födelsedagspresenten<3! Ne, men ohhh, hon är så vacker och verkar vara så jäkla härlig som person, så henne får jag gärna likna :-D



I'm leaving you for The O.C.
Publicerat den




malmoe (OBS: rörig text)
Publicerat den


Då var det min tur att sätta mig och skriva vad jag tycker om denna staden. 
Vet inte riktigt vart jag ska börja bara... Skottlossningarna, alla uppmärksamhetskåta människor, eller allt det positiva? Men bad news först brukar det ju vara, så jag tycker vi kör på det.

Pratade med en kille från sportscamp för inte så längesedan, tror det var nu i December, då skrev han "alla här i Linköping tror att alla i Malmö går runt och skjuter varandra", mitt svar på det var: "hahahahah" för jag skrattade åt det. Visst, det hade hänt, men det var inte så galet som det blivit nu. Det har blivit som alla utanför denna stad alltid trott.  Det är fuckt up med alla som skjuter varandra och allt som nu händer i Malmö.
Det är hemskt, jag tycker inte om det alls. Jag är inte en som hatar, men jag hatar verkligen alla "gäng". Som endast går runt och ska skapa en massa våld och problem, håller på med droger, rånar andra, fan vet jag egentligen... Jag vill aldrig i hela mitt liv bli inblandad i något sådant.
Sluta skjutas, sluta slåss. Folk klagar över att dem vill ha fred på jorden, oj lite till att överdriva när man inte har fred i sin egen stad liksom. Klart problem uppstår, men våld löser inte allt. It doubles it. Släng era vapen, vill ni slåss så slåss en mot en, inte fem mot en och med en massa vapen. Vafan är det? Det är bara mesigt. Alltså oh, eller så slåss ni inte alls. Kolla på filmer. Använd ord, kör någon jävla rap-battle eller dance-battle om det, haha. Om livet ändå vore så lätt...

Timbuktu – Malmö (feat. Chords)

Människorna i Malmö.... Alltså, jag har haft assvårt för att hitta folk jag diggar. Folk som är schyssta och inte bara söker uppmärksamhet och popularitet. Det är svårt som fan för det känns verkligen som om alla i Malmö är sådana nu för tiden. Det var faktiskt lättare förut. Man umgicks där man bodde, på sin gård. Man kallade knappt ut människor för man hittade dem alltid ute, det var bara till att gå ut och så träffade man en massa och var med dem. Den friheten som man har i så många länder (t.ex: Rumänien..) den har helt försvunnit härifrån. Folk sitter vid datorn dagarna långa och går aldrig ut. Jag har dragits med i detta, det kan jag faktiskt inte förneka men jag säger inte att jag gillar det heller. Det verkar som om allt folk bryr sig om är hur många vänner dem har på facebook och hur många likes dem har på sin bild. Det är sick!!!! Oh, jag vet att det jag skriver nu "doesn't make any sense" men jag bara måste få ut allt jag tänker. Måste få ut allt jag känner om denna stad.

Men det är ju inte Malmö - Det är människorna som bor här. Som bokstavligt talat har gått och blivit så jävla smutsiga att det inte är sant. Backstabbers hela högen. Nej, men nästan. Folk lever på rykten, drama och facebook & jag vet att det inte bara är Malmö, men jag kommer inte orka leva såhär hela livet. Jag älskar min stad det finns inget snack om saken, men ibland blir jag så trött på alla som bor här. Jag har haft mina perioder, då jag verkligen bara velat flytta härifrån, starkast var det för kanske några år sedan, men det var nog mest för att man var för liten för att göra grejerna man ville göra och man var för stor för att göra grejerna man en gång gjort. Man var i mitten av allting.  Jag säger inte att jag är "stor" nu men jag har slutat bry mig. Jag har förändrats så himla mycket som person och jag känner att jag tänker göra det jag vill. Jag tänker ta vara på min ungdom och inte vara som alla andra. Jag ska aldrig bli det jag alltid sagt jag hatar. Aldrig aldrig aldrig.

Anna Hertzman – Malmö

Jag har ignorerat alla nyheter så gått jag kan, men det är klart man får reda på vad som händer tillslut. Dock är jag inte intresserad, för det är bara dåliga nyheter alla har att komma med. Nä, denna sommaren kommer jag stanna i Skåne. Jag kommer cruisa runt i Malmö och hitta människor jag tycker om här, ställen jag diggar som bara den och massa positiva och bra grejer. Vill ni att allting ska ändras? Börja med er själva.



I swear the whole world could feel you
Publicerat den

Ne, det blev inte mer Ryan Sheckler för mig... Slutade kolla för kanske en halvtimme sedan. Ska käka lite nudlar och sedan städa på mitt rum, även planera denna veckan. Måste fixa en massa grejer, hehe.

Kände för att lägga ut denna oerhört vackra bild på Lilly och mig från i fredags!



12.15 - 18.00
Publicerat den

WEEEEEHHOOOOO, DETTA BESTÅR HELA MIN SÖNDAG AV:




the days roll by;
Publicerat den

Var jag i stan med Oliwia och fick med mig hem en grå sweatshirt från H&M's herravdelning för 30 kronor! Ordinarie priset är 99;- men om man är medlem på H&M så får man rabatt!


Därefter drog jag hem, käkade, packade väskan osv osv och därefter stack jag till Sanna. Sov även där.


Stack från Sanna rätt tidigt, fick åka buss med huvudvärk och tom mage och på det så var där en massa små danska skaterboys som aldrig slutade prata... Men dem gick av på fel hållplats muhaha (6)
Kom hem och slängde i mig lite godis och fixade mig och sedan kom mamma och hämtade mig och där åt jag ordentligt mycket. MAMMAS MAT ALLTSÅ <3! Men ja, vi firade mig lite sisådär i förskott så jag har fått en massa fint som jag verkligen velat ha också. Happy girl yesyes!








Godmorgon!
Publicerat den




you lookin at me - but i'm lookin through you
Publicerat den


Hola people, what's going on? Själv har jag spenderat dagen i skolan och sedan med Tova. Jag tror att jag ska titta på rumänska kanaler och se ifall där går någon serie jag kan hoppa in i och samtidigt lära mig rumänska mycket bättre. Win-Win situation. Men innan detta; duscha! PEAAAAAAAAACE!



nothing is enough til' I have your love.
Publicerat den

Skola, hemspråk & kusins brottningsmtach har min dag bestått av. Inget speciellt egentligen.
Måste börja ta fler bilder, möööh, så ni har någonting att kolla på! Ska ta bilder nu bara för det.
Sedan ska jag sova, ciao bebisar.



BIG DREAMS
Publicerat den




"first thing i'm gonna do, i'm coming back for you.."
Publicerat den


Magiskt. Underbart. Vackert. AAOOOHHHHH, denna mannen alltså ♥!
& låten är söt som fan, älskar texten, speciellt meningen jag har som rubrik, kanske för det är sant, hehe.



svar på kommentar
Publicerat den

Svar: Men neeeeej... 98:a.

Svar: Om du menar snapbacken i det märket så ja, har för mig att den finns att köpa på Impala och skorna, det är Vans och de finns att köpa på Junkyard.

Svar: Nope, singel.



ÖNSKELISTA 4 MA B-DAY (31 JAN):
Publicerat den

Slutsats: Ge mig vad ni vill, jag blir glad för i princip allt!



Det Är Så Logiskt Alla Fattar Utom Du
Publicerat den


Läsa färdigt den denna veckan? Pfft, läste färdigt den nyss. Fy vad bra den var. Oh. Speciellt de 20 sista sidorna typ, det var så romantiskt allting. "Lite som på film. Fast bättre". Tycker verkligen alla ska ta och läsa denna boken helt seriöst. GAAAAAAAAAH! Aja, nu ska jag börja läsa på Inventing Elliot och sedan ska jag sova.



mysdags, jaaaooo.
Publicerat den

Precis kommit hem, har varit hos Jonas med honom och Philip. Fyfan vad längesen det var jag träffade dem, det var i alla fall trevligt som fan. Käkade pizza idag igen... Tror jag kommit in i någon pizza-period är sugen på det asofta! Nu har jag precis druckit upp en kopp varm choklad så jag är alldeles varm och gosig därför ska jag krypa ner under täcket och läsa lite. Ska ha läst färdigt min bok denna veckan hehe. Godnatt sötisar!


Jaaa, jag har linser på denna bilden.



Wanna show you how much; You've got your girl feeling good.
Publicerat den

Äh, blev att jag drog till Filip och var med honom, Kevin och några tjejer. Vi bara chillade, käkade pizza och spelade Buzz och Singstar. Otroligt mysig lördagskväll må jag säga! Nu sitter jag och bokstavligt talat glor på Beyoncé's video till Dance For You. Stör mig på att låten inte finns på spotify även ifall jag hellre sitter och kollar på videon, hehe... Hon är så vacker och talangfull, it's craaaaazy!





chinchillin ~ with acoustic music.
Publicerat den

acoustic - take a chillpill. - passar perfekt idag.





NOW;
Publicerat den




WATCH OUT, WE'VE GOT A BADASS OVER HERE!
Publicerat den




OMG NO !
Publicerat den




langar fjortispose!
Publicerat den

Jag är död. Vaknade halv två eller något och käkade frukost för inte så längesedan. Nu ligger jag i sängen återigen, hehe, not good at all... Men pallar inte göra något idag, vill mysa, typ kolla på film, äta glass och så vidare...

Såhär såg jag ut igår förresten, höhö.



today mannen.
Publicerat den

Min dag har bestått av:

Skola - Fick reda på resultatet från Matteprovet och det gick väl helt okej dessutom läste jag någon Fragbite-tråd som handlade om en kille som var kär i sin syster. Konstiga grejer det dära...

Stan - Var med Julia och käkade på China Box och sedan drog vi upp till Sanna:

Farmor & Farfar - Stack dit och käkade lite pannkakor, drack te och umgicks med dem, samt kollade jag på en turkisk serie på en rumänsk kanal(?) Hette något i stil med; Låten Utan Slut. Kulkul.


NU - ska jag hoppa in i duschen därefter käka och fixa mig och sedan blir det utgång!



BTW; KOLLA IN SANNAS BLOGG HÄR!




xoxo
Publicerat den


Skaffade nyss gifyo så alla som har det kan ju ta och följa mig där!
Det är en hemsida där man spelar in sina egna gif's, alltså behöver man ha en webbkamera.
Hur enkelt som helst i alla fall!



nu skall vi röra runt i grytan
Publicerat den

Ja, men det där jäkla Sims-spelet går helt enkelt inte att installera. Så jag skiter nog i det... Hade faktiskt varit lite töntigt av mig att spela det nu. Man ba: yessss, 14 år om 12 dagar, ska vi spela sims?
Fast, 14 är inte så himla mycket heller. Haha shit, orkar inte... 14, fjorton. FJOOOORTOOOON. Wäää :c
Okej, men ja, nu ska jag upp och hoppa, käka frukost och ta tag i mitt rum.
Nej, jag är inte i skolan idag. Mår inte så bra.
Tråkigt inlägg. Godmorgon, goodbye.



SÅHÄR HAR DET VARIT I EN HALVTIMME NU:
Publicerat den




f a q
Publicerat den

Jag har fått många kommentarer angående sminkvideo, både på sistone och för ett tag sedan så jag tyckte jag borde göra en nu i och med att jag ändå skulle sminka mig nu, hehe...
Fett onödigt då jag knappt använder mycket smink men hur som helst, here it is:




No Pants Subway Ride
Publicerat den

Haha, what the.........?
Ändå ball x)



MacMUFUCKIN'Miller<3!
Publicerat den


Palla att jag typ drogat hans låtar hela dagen... Gaah, beroende.



chinchillin ~ i min badrock
Publicerat den

Hej kompisar! Jag har nyss hoppat ut ur duschen och nu gör jag det titeln lyder. Ska skära upp lite frukter och sedan sätta mig och plugga! Har en massa som ska skrivas och det gick trögt innan duschen, men nu känner jag mig pigg och fräsch så bring it on, I can handle it! ;-) Haha jag är så töntig ibland.
Cute though...(?)




Det är alltid dagarna då man inte alls orkar göra någonting (speciellt inte plugga) som man har allra mest att göra.
Publicerat den

 

VOFFOR ÄR DET PÅ DETTA VISET?




I'll just be like fuck you, what you need? You can't get nothing from me.
Publicerat den

Jag idag :-)

Kom nyss hem, vi vart på Vattenhallen i Lund med skolan idag. Det var ändå nice, älskar när man drar på utflykter eller ja, vad som helst än att sitta inne i lägenhetsplanen min skola består av och ruttna.



2005
Publicerat den

... var året då jag först fick syn på denna bruden.
Minns inte att jag såg på hennes audition men jag minns alla andra avsnitt av Idol hon var med i.
Hon vann Idol 2005 och jag var typ aslycklig. Tror jag röstade på henne till och med.
Men jo, det måste jag ha gjort!
I alla fall så pratar jag om ingen mindre än fina Agnes Carlsson.


Hon blev min förebild snabbt som attan och förblev det ett långt tag.
Älskade hennes utseende och framför allt hennes hår, men även hur hon sjöng och betedde sig.
& att hon lyckades så bra efter Idol även fast hon lämnade tävlingen som vinnare, för det är det som är grejen med Idol, de som vinner; de gör sin låt och sedan hör man inget av dem nåmer. Men så var det inte med Agnes och det var ju jag asglad över. Tyckte om hennes musik, blev så glad av den.


Men ja, sedan började jag lyssna på all möjlig musik och jag förändrades som person.

Just nu har jag ingen förebild, I set my own example.

"Om du aldrig provat, hur kan du då vara säker?"

Hon är fortfarande vacker och en inspirationskälla, och jag blir fortfarande glad av hennes musik även om jag inte alls brukar lyssna på den ofta. She rocks, okej?! Hon har faktiskt gjort sig världskänd, så jag är stolt! Och bästa citatet från hennes låtar kommer från låten Release Me och lyder:

"I don't know why I want you so, Cause I don't need a heartbreak".

I alla fall, detta är Agnes nowadays och ja, hon gör fortfarande musik för er som missat det:





VIDEOINLÄGG: 15 Januari 2012
Publicerat den




TILL ALLA OSS MATÄLSKARE<3
Publicerat den

Här kommer några datum vi måste lägga på minnet:

29/01 Veganpizza-dagen
01/02 Vegetariska dagen
05/02 Nutelladagen
25/02 Grapefruktens dag
25/03 Våffeldagen
12/04 Lakritsdagen
11/05 Chokladbollens dag
27/05 Ostens dag & Muffinsdagen
01/06 Mjölkens dag
06/06 Fruktens-, Färskpotatisens- & Sillens dag
18/06 Internationella picknickdagen
08/08 Kräftpremiären
16/08 Surströmmingspremiär
23/08 Köttbullens dag
02/09 Svampens dag
11/09 Kebabens dag
04/10 Kanelbullens dag
07/10 Gräddtårtans dag
12/10 Äggets dag
15/10 Fetaostens dag
18/10 Måltidens dag
21/10 Grynkorvens dag
25/10 Potatisens dag
02/11 Lutfiskens dag
07/11 Kladdkakans dag
11/11 Chokladens dag
03/12 Drink A Beer Day
09/12 Pepparkakans dag
18/12 Kakans dag



STOMP THE YARD
Publicerat den

Mina senaste tweets:



Alltså ni anar inte hur mycket jag bara älskar denna filmen. Kärlek vid första ögonkastet, Mmhhhmmm! Jag typ grät litegranna när DJ och April snackade om D. Och trust me, det krävs myyycket för att få mig att gråta till filmer, har bara gråtit till en film förut och det är My Sister's Keeper. Tror att det här med syskon är känsligt för mig... Kanske för att jag älskar min storasyster så jävla mycket.


HAR NI INTE SETT DENNA FILMEN SÅ BORDE NI LADDA NER/HYRA/KÖPA DEN,
WHATEVER BARA NI SER DEN ASAP!!!!!!!!!!!!!! MAN I LOVE IT!!!!!!!!!!!!



"I'll see you at Nationals" "Yes you will"
Publicerat den

Känner mig fett förkyld, men ska ändå in i duschen nu och sedan dra mig in till stan. Därefter drar jag till mami och sedan kommer jag hem och ser på Stomp The Yard! & ni vet det jag skrev igår om dance-crew och sånt? Det känns som om det seriöst kommer bli någonting med det.
Can't wait to start this shiiiiiieeeeeeeet! :-D



dance, or die.
Publicerat den

Shiiiiit, svettet bara rinner och mina ben värker redan. Har dansat i mer än en halvtimme nu och inte sådär soft som jag brukar göra lite då och då utan verkligen killed it! Det är sjukt hur mycket jag älskar att dansa, det är min passion <3. Men i alla fall ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan bege mig in till stan för att träffa Fred. Längtar tills dansterminen drar igång, ska verkligen ge allt. Känner att jag hade velat börja dansa i BowDown men jag vet inte, är fett osäker, speciellt om jag inte har någon som vill börja med mig, för jag har svårt för det här med tjejer, antingen gillar dem inte mig eller så gillar inte jag dem... Hehe, och drama är det absolut sista jag behöver i mitt liv, orkar inte med massa skitsnack och bråk osv osv... Hade egentligen bara velat hitta några riktigt talangfulla tjejer som brinner för dans lika mycket som jag gör och starta ett helt eget dans-crew. Men jaja, vi får väl se!



Why I Hate Religion, But Love Jesus || Spoken Word
Publicerat den

"Acting like a church-kid while addicted to pornography. See on Sunday I'd go to Church but Saturday getting faded, acting if I was simply created to just have sex and get waisted."




www.sexy-sweaters.com
Publicerat den

I WANT THESE! Speciellt den längst upp...



Tyler, The Creator
Publicerat den




Tjompalompan<3
Publicerat den


Thehehe, idag ska jag träffa Tova. Fast det är först när hon slutat förstår ni...
Jag har studiedag idag så jag kan bara ta det chill. Tror jag ska hoppa in i duschen och stå där i kanske en timme eller något. Varför inte liksom?! Sedan ska jag väl fixa mig i en timme till ;d




¿ Future Love
Publicerat den

"Got me picturing your face again,
something worth waiting for.
I put all others behind me,
they don't live up.
I know what I want, what I need.
I can picture how we're touching
and the kiss I can almost taste.
I imagine all the ways,
we meet for the very first time.
I can see the place, feel the love, at first sight.

But baby if they ask me,
I would say I don't even know your name."



SVAR PÅ KOMMENTAR + tips på blogg
Publicerat den

emma om UP NEXT::
så jäkla söt du är i dina linser nicole! passar dig skitbra! :)

Svar: Thank you darling!
Känner att jag måste posta en till bild (gif) när jag har på mig dem bara för det...
& btw; så tycker jag att alla mina läsare ska gå in på Emmas blogg för den är sjuuuukt chill, hon bloggar om helt intressanta grejer. Atleast that's what I think hehe ;-)
Klicka på hennes namn för att komma till hennes blogg!


j9padb on Make A Gif, Animated Gifs



Paranoid Park.
Publicerat den

Så... Jag såg nyss färdigt på Paranoid Park och allt jag har att säga om den filmen är; mindfuck.


Gcm2Ks on Make A Gif, Animated Gifs


Störde mig som bara den på att hans öron hela tiden stack ut... x|



I feel healthy.
Publicerat den

1. Åt en ordentlig frukost idag som ni såg - brukar inte hända
2. Cyklade (och ramade Lilly lite) hela vägen till idrotten - brukar inte hända
3. Gick hela vägen hem från min hemspråk - händer ibland



GOD START PÅ DAGEN!
Publicerat den




dudewazzzuuupimsorryidontwanttobloggoodnightpeepz
Publicerat den

Idag ville jag inte blogga, nej.
Ikväll vill jag inte heller det.
Så jag låter er veta det.
Ikväll ska jag dricka O'boy (<3) & lägga mig tidigt.



2cool4school
Publicerat den




UP NEXT:
Publicerat den

Käka chips och somna till Friday i gosigaste koftan jag fick från min syster idag.




Look into my eyes, you will see; what you mean to me.
Publicerat den

Hade i mina lila linser igår, de ser faktiskt riktigt naturliga ut!




The Day Before School.
Publicerat den




;We are always running for the thrill of it'
Publicerat den

Ska ta lite ego-pics och sedan gå och lägga mig. Får se om jag somnar, annars tar jag och nog och läser. Ska absolut inte sitta vid datorn inatt har jag bestämt! Haha, kisses & hugs to y'all.



Yellow Horizons
Publicerat den




NEVER COMMITTING TO ANYTHING
Publicerat den




CAM GIGANDET ♥
Publicerat den




Replay.
Publicerat den



U guys trollin' me? Har inte bloggat alls idag typ och ändå har jag mer besökare än vad jag brukar ha.. Y U SO FUNNY?! I alla fall, Rasmus stack nyss. Vi kollade på en film som heter "After The Sunset" som faktiskt var bra. Överdrivet lång dock och dessutom laggade den i slutet så vi fick inte riktigt se vad som hände, men den funkade ändå. Innan dess var vi i stan och bara satt inne på McDonald's. Jag har verkligen inte gjort något annat idag. Låg i sängen tills klockan 18... Det är skola i överimorgon. FML.



"The ONE Way" To Make The World A Better Place
Publicerat den

by Peace, Love and Photography




YOU SET MY SOUL ALIVE
Publicerat den




VIDEOINLÄGG: Linserna!
Publicerat den




What could this be? CLICK THE PIC TO SEE!
Publicerat den




~ I'm losing control right now and I feel it's right.
Publicerat den




GRAFFZ
Publicerat den

Fattar inte varför graffiti ska vara olagligt och anses som klotter. Är dock glad över att Malmö har riktigt mycket graffiti, det är hur gott som helst! Jag finner det helt fascinerande. Hade jag haft en bra kamera hade jag typ bara fotat graffiti. Yeyeye, blir inga kloka meningar klockan fyra på natten/morgonen (?)
Här får ni en video:




man önskar ju sig grejer...
Publicerat den

Det ni skådar på bilden ovan mina damer och herrar är en fisheye-kamera, även känd som det jag önskar mig i födelsedagspresent. Denna godbiten hittar ni på Urban Outfitters för £45.00. För att vara ärlig så står faktiskt en systemkamera högst upp på min önskelista men de kostar så mycket, är så stora och klumpiga och ah, jag vet inte... Dock tar de ju detaljerade och fina bilder och man kan byta linser och då kan man ju ha en fisheye-lins på den... HMMM, jag orkar inte.
En ny & bra kamera vill jag ha i alla fall.



New Year's Eve
Publicerat den

Denna kvällen spenderades inne på Filmstaden i biomörkret med chips, cola, Diba och filmen New Year's Eve. En sann chickflick. Brukar egentligen inte gilla såna romantiska filmer så mycket men denna var faktiskt bra. Gillar själva grejen med att det är helt många olika historier som sammanlänkas litegrann och ett stort + är ju alla bra skådespelare som är med i filmen. Woho, vissa väldigt snygga också ;-) Men girlz? Se den!

 




VIDEOINLÄGG: 03.01.12
Publicerat den




Jag är en gåta, lös mig ;-)
Publicerat den




I THINK I'M GONNA TRY THIS;
Publicerat den




Seeking (B)romance...
Publicerat den

Lolololo, egentigen borde jag gå upp och äta frukost, duscha, fixa mig, hitta något att ha på mig och hela den där morgongrejen.. Idag kommer det dock ta längre tid för jag ska fixa mig helt ordentligt, ska följa lite tutorials som finns på YouTube. Varför vet jag inte, känner bara för det! ;d



"i'm so happy, you came in my life.."
Publicerat den

Rihanna – You Da One

Sjukt glad låt, men det är nog inte en jag kommer lyssna på så mycket tror jag. Ville i alla fall dela med mig av den ändå i och med att typ alla som läser min blogg verkar lyssna på "radio-musik" och dessutom diggar jag videon. Nya Rihanna är så jädrans mycket bättre, älskar hennes nya stil!

 

Haha :3




DOING IT WRONG
Publicerat den




SVAR PÅ KOMMENTAR - nbicas.blogg.se
Publicerat den

Min nbicas-blogg är en bildblogg och litelite musikblogg, så jag kommer inte svara på kommentarer och skriva inlägg där. Det gör jag här, så jag hoppas att de som kommenterat detta på den andra bloggen kollar in denna också, annars är det väl 2 bad for them för jag kommer inte svara där hehehe.... (6)


Svar: Minns inte vilka hårfärger jag använde, men det var väl alla sorters blonda och blekningar... Ja, mina hopplösa försök i att bli blond liksom. Tack så mycket! :-)

Svar: Picnik, Picasa, Pixlr och även Befunky lite smått.



NYÅR
Publicerat den

För att se alla bilderna från igår, klicka HÄR eller på bilden.