kreativitetsmonstret
Publicerat den

Vaknade med en otrolig smärta i halsen. Kunde knappt svälja mitt eget saliv utan att få ont. Så jag har mest chillat i sängen idag och lyssnat på musik. Även ätit nyttigt och sådant, fram tills nu... Det gick från massa grönsaker och frukter till korv med bröd och cola. Menmen, man får väl gotta sig lite då och då.
Nu känner jag att monstret inuti mig vill komma ut, och idag tänker jag faktiskt släppa ut det.
 
/Plugga_Spanska/Måla_Nej,inteägg/Göranågotcoolt_Pärlplattan/



sköna sommardar'
Publicerat den




ehhehe, ägd.
Publicerat den

 
Här ser ni senaste rundan mellan mig och Jacky, jag kickade in alla rätt och han... Inga. Haha!
Jag hoppas att ni alla är lika nördiga som mig och spelar SongPop! Om ni vågar möta mig så heter jag nbica ;-)



FILMKVÄLL MED KUSINEN
Publicerat den




THE SILENCE SURROUNDS YOU
Publicerat den

 
Stateless – Bloodstream



• •
Publicerat den




get a life mufucka
Publicerat den

Men dööör vad jobbigt! Man kan fan inte lägga upp foton på sig själv utan att en massa no-lifers ska använda sig av dem och skapa fake-konton osv osv... Har varit med om det många gånger förut men då har personerna aldrig lekt mig. Nu finns det en som gör det, och det är fan att gå över gränsen rejält. Blir så irriterad! Personen skickade även in en bild på mig till "Dagens Snygging"-grej på Facebook och när jag skrev till "Dagens Snygging" så svarade personen riktigt kaxigt och omoget... Jag pallar inte!!!
Så ja, ser ni mig på någon sådan sida på Facebook så hade jag uppskattat om ni anmälde/kommentera något, fan vet jag, för det lär aldrig vara jag i och med att jag aldrig kommer skicka in bilder på mig till något sådant för jag är inte så jävla uppmärksamhetssökande som massa andra människor är nu för tiden. Jag har ett facebook-konto och det är det som heter www.facebook.com/nicolebicasOch seriöst, alla ni som håller på med fake-konton, läs min rubrik om och om igen. Släng sedan er dator och gå ut och lek i sandlådan medans era föräldrar håller koll på er. bfowenaksmdökl'pifaw. Tack och Hej. Och förlåt alla ni som inte gör sånt här och läser min blogg för att den är rolig, förlåt för att jag inte bloggat och förlåt för att när jag väl bloggar så skriver jag värsta hat-inlägget men jag är så irriterad och behövde få skriva av mig och låta folk fatta också.
 



YOU'RE JUST ANOTHER BRICK IN THE WALL
Publicerat den




FEELS LIKE I'M DREAMIN BUT I'M NOT SLEEPIN
Publicerat den

Mariah Carey – Fantasy - Feat. O.D.B.



+zef
Publicerat den





Publicerat den

Även fast allting är rätt konstigt så är jag ändå glad på något sätt.
Jag kanske inte älskar mitt liv, men jag älskar livet.



WHEREVER THE FUCK IT GOES
Publicerat den

Tha Alkaholiks – Hip Hop Junkies
  



summer
Publicerat den

Har ni tänkt på att det bara är 9 dagar kvar av Juli-månad? Hur galet är inte det? Tiden har gått så otroligt fort. Jag har haft ett bra sommarlov hittills men det känns som om Augusti kommer toppa hela sommarlovet och göra det till det bästa på länge. I alla fall om allt går som jag tänkt mig. Ta vara på dessa få dagar vi har kvar av lovet!
 



JAG ÄR FÖRÄLSKAD
Publicerat den

... i Köpenhamn!
Har tillbringat hela dagen med min syster och mamma i den staden. Vi började med att gå runt i affärer. Jag köpte ett hudfärgat nagellack inne på Aldo och hittade väldigt många fina grejer inne på Urban Outfitters. Tyckte dock inte att något var värt pengarna. Jag menar, jag hade kunnat köpa någon slafsig tröja på Second Hand för en billig peng och klippa till den som det dem har hängandes där. Detsamma med shorts. Tror faktiskt att jag ska göra det. Jag lär ju både spara pengar och ha på mig något unikt i och med att jag gjort det själv. Därefter lunchade vi på Nyhavn 17 och jag käkade en skagen toast som var gudomlig! Till efterrätt unnade jag mig två kulor Ben & Jerry's; Jamaican Me Crazy & Cookie Dough. Nu måste jag fråga; Har ni någonsin ätit någon Ben & Jerry's ni inte tycker om? För det har nämligen inte jag. Det tycker jag är bra, för då känns det som om man verkligen får ut något av pengarna, för billigt är det ju inte direkt...
 



TEXTER OCH SKALLAR
Publicerat den




alldayerrday
Publicerat den

Jag har fuckat upp min dygnsrytm helt och hållet. Somnade vid fem-tiden och vaknade för kanske en timme sedan. Nio timmars sömn, yes! Eller inte... Men jaja, "det löser sig tills jag gifter mig" som hela min släkt brukar säga, då svarar jag oftast med: "OM jag gifter mig" och då bara ler de och blir tysta... Hehe.
Nu ska jag äta lunch till frukost och sedan ska jag fortsätta äta och äta och äta, typ. Nej, men har inga speciella planer idag som inte har med mat att göra, så ja, gotte-dag för mig. 
 
Självfallet så köpte jag ju tröjan igår!



DANS + 3 favoriter
Publicerat den

Tänkte byta om till mjukis och en slapp tröja och sedan bara dansa. Är himlans sugen på det alltså! Lite mer än 10 veckor kvar tills The Hip Drop Dance Complex har sin prova på-vecka och jag är skittaggad! Idag tänkte jag köra på mycket stretching och därefter ett kort Zumba-pass. Sedan ska jag köra någon koreografi från Sportscamp (om jag ens kommer ihåg dem dvs) annars tänkte jag kolla om det finns någon bra koreografi+tutorial på YouTube och lära mig en helt ny!
 
Här har ni mina 3 favoriter inom dansvärlden:
 
Monica Parales
 
Chachi Gonzales
[spola till 0:50]
 
Jabbawockeez
 



BANG THAT SHIT RETARDED
Publicerat den

[nbica@instagram]



VIDEOINLÄGG: Labababa
Publicerat den




RUN-DMC
Publicerat den

 
Köpte detta asgoa linnet i ett stånd på Landskronakarnevalen.
Det gick på 150 spänn men det var  värt det!
Bästa köpet på länge!



Wu-Chronicles
Publicerat den




Long Life
Publicerat den




LANDSKRONAKARNEVALEN
Publicerat den

 
Nathalie har kommit ner från Trollhättan! Vi spenderade hennes första dag på Landskronakarnevalen med Tindra. Hade det väldigt trevligt och åt sockervadd som är så jävla bäst! Idag har jag och Nathalie bara gått runt i stan. Jag köpte rökelser och en rökelse-hållare som ni kommer få en bild på senare. Nu ska vi fixa oss färdigt och dra oss mot Landskrona ikväll igen.
Panda Da Panda ikväll hahah.... Vi ses kanske där! ;-)



hackigt
Publicerat den

DaKit3 on Make A Gif, Animated Gifs
xiu3Ol on Make A Gif, Animated Gifs
E6AQeV on Make A Gif, Animated Gifs



NAILS
Publicerat den

 
Försökte mig på såna här pyramider på naglarna... Gick väl helt okej. Men det var första gången jag gjorde det och övning ger färdighet, right? Ska bli nagellacks-proffs någon gång i livet. Nu ska jag hoppa in i lite kläder och sedan dra mig mot biblioteket som sagt. Känner för att köpa Aloe-Vera drycken idag också, den är god!



bok-trailer
Publicerat den

 
Efter jag duschat och fixat till mig lite så ska jag dra till Stadsbiblioteket för att låna ovanstående bok.
Den verkar rätt så spännande faktiskt... Hehe. 



haha king
Publicerat den




ayye
Publicerat den

Mamma kom nyligen hem från Rumänien, så jag och Tindra var där tidigare idag.
Hon hade med sig en liten goodiebag som innehöll nedanstående saker: 
 
 Choklad, en keps och världens bästa krämer! Tack återigen mami!



You're from the 70's, but I'm a 90's b*tch
Publicerat den

Icona Pop – I Love It
 



ELG - We Don't Stop (Gotta Sig)
Publicerat den

Chillat med Tindra nu två-tre dagar i rad. Idag var vi på Patyland och så köpte hon lite dekorationer för veckans luriga planer, hehe... Annars har vi väl bara skatat runt lite och sett på Pretty Little Liars.
 
 
Gjorde denna urgoda desserten! Inte för att det är något speciellt egenltigen. Glass, bär och chokladsås... Men gott var det i alla fall! Nu bär det av mot min moder för ännu mera gottande. BTW: Jag har öppnat upp min instagram nu så att den inte är privat längre, så om ni vill följa mig där så hittar ni mig under namnet nbica och inget annat! Är dock inte så jätteaktiv i och med att jag inte har det på min egna telefon men jaja :-)



I BITE
Publicerat den




jaha
Publicerat den

Pappa kom in och väckte mig vid klockan två för att ja... Klockan var två haha... Åt i alla fall pannkakor till frukost, eller ska jag säga en pannkaka? Wiihoo... Har sjukt ont i min mage, så har bara legat i sängen resten av dagen och tittat på Pretty Little Liars. Nu ska jag i alla fall fixa mig lite och sedan dra hem till min syster och äta. Därefter ska jag träffa Tindra. And that's it!



make-up
Publicerat den

Kollade igenom Nelly Beauty-tidningen jag fick med i min beställning och hittade denna bilden: 
 
 
Älskar hennes sminkning! Ska nog försöka mig på den idag efter jag varit ute med pappa och käkat.
Om det blir bra så får ni se, annars så lär ni nog inte få se någonting hehe.



"you're my light through the haze.."
Publicerat den

Matisyahu – Sunshine
 



allt känns gött nu
Publicerat den

Min Nelly-beställning har äntligen kommit och allting sitter ursnyggt. Jag hade en riktigt rolig kväll/natt igår och idag ska jag chilla och ha en liten "ta hand om mig själv"-dag med manikyr, pedikyr, äta nyttigt osv osv.



SKÖN SPELLISTA:
Publicerat den

Smultron på ett strå by Anders Jaderup
 



Dansa, Pausa, Tävla, Dansa?
Publicerat den




I-landsproblem numero uno
Publicerat den

Är det inte så att alla säger att när man beställer från Nelly så går det riktigt jävla snabbt? Men vet ni vad? Jag beställde grejer den 25;e och jag har inte fått mina saker ännu. Gaah, blir så irriterad... Kommer inte mina saker senast denna veckan så kommer jag typ ringa och klaga eller något. Borde egentligen göra det nu då det står att en leverans tar upp till 3-4 arbetsdagar. pofhibjdksnkdklösa, bara ge mig mina grejer. Ok, bra tack.



keep quiet
Publicerat den




THE SKY IS THE LIMIT
Publicerat den




tgif
Publicerat den

 
Hållt på med mitt ansikte hela dagen och rengjort det med en massa cleansers, krämer och masker. Snacka om att jag inte ska ha något smink på mig idag haha... Nu ska jag ta och käka något och sedan dra mig mot Stapelbäddsparken för att umgås lite med Jonatan innan han åker tillbaka till Kiruna.



"Hi"
Publicerat den

That was how it started. One word so simple, yet so powerful. That was what started us. That word, which made us more than strangers, that extended a simple word from “hi”, to “how are you”, to “I like you” only in a short span of time. It created a bond so strong and special. But strangers usually go back to where they started from, am I right? Now that we’re strangers again, that’s just the only word I’ll ever get from you.
A simple “Hi” and nothing more.
 

mahalkitax3



Serait-ce possible alors?
Publicerat den

Carla Bruni – Quelqu'un M'a Dit




NastyGal
Publicerat den




torsdagens klädsel:
Publicerat den




...
Publicerat den

Lyssnar på All jävla indiemusik. och dricker Starbucks-kaffe. Trevligt att veta va? Borde sluta blogga. Ja, ok.



HAPPY BIRTHDAY DEAR ALEX
Publicerat den