dagens
Publicerat den

Idag var jag och såg på Manny Mania. Axel vann ♥ Därefter stack jag till Stapelbäddsparken och hängde med Jacob och hans vänner och efter det så åkte jag in till Limhamn för att fira min kusin Alex's födelsedag. Nu sitter jag och väntar på att en slapp jävla kille ska höra av sig haha... 



make your actions reflect your words
Publicerat den




dans
Publicerat den

9 veckor kvar tills The Hip Drop Dance Complex har sin prova-på-vecka! Jag är så galet taggad!
Det finns så många låtar jag vill komma på en koreografi till och det kommer bli mycket lättare när jag börjar på dans igen och får lära mig lite nya steg, speciellt hip-hop-aktiga i och med att det är sådant jag kunna.
Här är några av låtarna jag gärna vill dansa till:
 
T-Pain featuring Teddy Verseti – Church
Method Man ft. Redman – Da Rockwilder
The Sugarhill Gang – Rapper's Delight
& någon låt av Gang Starr & Odd Future!



I hela mitt liv har jag litat på mig själv
Publicerat den

Kent – 999
 



SWEET DREAMS
Publicerat den




twocan'tkeepasecretifoneofthemisdead
Publicerat den

Ohh, förlåt mig för dålig uppdatering men jag har inte haft något att visa er. På grund av det dåliga vädret så har jag bara suttit inne och tittat på Pretty Little Liars idag om man inte räknar med det korta besöket på XXLutz med pappa. Jag måste erkänna att jag verkligen har blivit beroende av den serien... Aria&Ezras förhållande, Emilys utseende, mystiken, allting, det är bara så himla bra! Ni måste börja se på den ifall ni inte redan sett den. Måste!



Shay Mitchell
Publicerat den

Började att se på Pretty Little Liars idag och jag är redan störtkär i Shay's utseende.
 



txt
Publicerat den

Startade morgonen med en Sub och nu chillar jag i sängen med Rumänsk musik.
Ska kolla olika hemsidor för att få lite inspiration för vad jag ska ha på mig och hur jag ska sminka mig idag.
Känner för att snygga till mig lite! Därefter ska jag dra mig in mot stan för att fika. Ha en bra dag :-)



YESSIR!
Publicerat den




HALLELUJAH!
Publicerat den




HUF
Publicerat den

HpF2rj on Make A Gif, Animated Gifs
 
Köpte denna ursnygga HUF-jackan på Streetlab. Den gick på 899;-



Always in my bag:
Publicerat den

[så använder jag inte ens någon bag]
 




"you ain't fazin' the amazin'..."
Publicerat den

The Notorious B.I.G. – I Love The Dough
 
 



YSYFF
Publicerat den




winmyheartt.tumblr.com
Publicerat den




Cold Dust Girl by Lillian Fahey
Publicerat den




Beställt hem detta från Nelly:
Publicerat den




eyyo
Publicerat den




VIDEOINLÄGG: chillin' with no make-up on
Publicerat den

 



NEW IN
Publicerat den




byebye silly boy
Publicerat den




Isak Danielson
Publicerat den

 
Var inne på FaceBook inatt och uttråkad som jag var så klickade jag upp de populäraste videorna på Viddy och fick syn på denna killen. Snacka om att jag inte ångrar mig över huvud taget! Han är så galet talangfull och dessutom Svensk. Man blir helt stolt :') Tycker ni borde kolla in hans Youtube-kanal och kanske även gå in och gilla hans FaceBook-sida. Han måste fan bli känd, annars vet jag inte vart denna värld är på väg.



XO ♥ The Weeknd
Publicerat den




SJUK FILM!
Publicerat den




söndagsreceptet
Publicerat den

22 tumblr-posts
2 nya t-shirts
1 gul kiwi
1 kopp te
2 bra filmer
1000 tankar
+ massa bra musik



BLANDAT
Publicerat den

Labyrint – Vill ha dig
Raekwon – All Over Again
Gang Starr – Put Up Or Shut Up
Bob Marley & The Wailers – Touch Me - 1968 version
Cornel West – Chronomentrophobia
Method Man – All I Need
Wayne Marshall – Whole World
Heavy D & The Boyz – Black Coffee
EPMD – Symphony 2000
Matisyahu – Sunshine
Stephen Marley – Hey Baby
Cunninlynguists – Enemies With Benefits F. Tonedeff
 



Haha godmorgon!
Publicerat den




PURSUIT OF HAPPINESS
Publicerat den




Glad Midsommar..!
Publicerat den

Shit, har verkligen bara degat i sängen hela dagen. Sjungt jättehögt, sett på TV, sms:at, kollat lägenheter på datorn osv... Nu ska jag äta en sen lunch och sedan vet jag faktiskt inte vad jag ska göra för att vara helt ärlig. Men det är rätt underhållande att sitta och titta på lägenheter och drömma sig bort (kanske inte på midsommar dock), men snacka om att jag måste fortsätta spara pengar och till och med skaffa ett jobb ifall jag vill flytta hemifrån snart. Men grejen är den att jag nog inte vill det. Tänkte bo hemma under hela gymnasiet och antagligen lite efter gymnasiet också i och med att jag vill gå barskola sommaren efter gymnasiet och därefter gå med i Försvarsmakten. Och efter det så kan jag flytta hemifrån! Jaja, nu bara babblar jag...



Think of us
Publicerat den

Mayday Parade – If You Can't Live Without Me, Why Aren't You Dead Yet?
"What's holding me back, is the thought of time we never had" 
 



EVENING RIDE
Publicerat den

 
 Har inte gjort så mycket idag. Var på stapeln med Tindra, Sonia och Klara sedan gick jag och mötte upp mamma vid Ica Maxi och så handlade vi lite. Därefter drog vi hem till henne och åt hennes kycklingsallad. Den är så himla god alltså! Tog inte med min bräda till stapeln så jag kände att jag behövde kompensera det lite, därför stack jag ut direkt när jag kom hem och åkte hela vägen till Max -handlade en milkshake- och åkte tillbaka. Ah, ni anar inte hur jävla skönt det är att bara åka runt med musik i öronen... Något av det bästa. Seriously.



I’m not heartless. I've just learned to use my heart less.
Publicerat den




To hell with you and all your friends
Publicerat den

Taking Back Sunday – A Decade Under The Influence
  




Publicerat den




LÄS DEN
Publicerat den

 

Ruby Millikens liv är fullständigt upp och ner. Hennes mamma har dött, och nu sitter Ruby på ett plan till Los Angeles för att träffa sin pappa för första gången. Han är känd skådespelare och bor granne med Cameron Diaz. 

Men Ruby ger inte mycket för L.A. Hur ska hon klara sig utan sin bästis Lizzie och sin pojkvän Ray hemma i Boston? Ray som hon tror att hon kanske älskar men som plötsligt är väldigt väldigt långt borta. I Los Angeles finns bara avgaser och en snobbig privatskola där hon inte känner någon. Och så Whip Logan förstås, hennes värdelösa pappa som lämnade hennes mamma innan Ruby ens var född och som hon aldrig kan förlåta. Eller kan hon det? När mejlen från Boston blir allt färre tvingas Ruby inse att allt inte är vad det ser ut att vara.

 

SONYA SONES är en mästare på att förmedla stora känslor med små medel, och hennes prosalyrik går rakt in i hjärtat. Det här är en sträckläsningsbok med hög igenkänningsfaktor och glimten i ögat. 




Rest In Peace Ryan Dunn
Publicerat den

 Shiiiit, jag fattar inte riktigt att tiden går så fort. Okej, det känns faktiskt som om jag har haft Twitter mycket längre än ett år, men jaja. Tänkte mer på att någon skrev "R.I.P. Ryan Dunn" på FaceBook och så tyckte jag det verkade dumt i och med att han dog för ett tag sedan... Men när jag googlade det så var det exakt ett år sedan. BFSUOIJOAPKA, detta är nog det sämsta inlägget någonsin, men jag ville bara få mig själv att fatta att tiden går fort och att jag måste ta vara på den. Det måste ni med förfan.
 



STAPELONSDAG
Publicerat den




(:
Publicerat den




TWEET
Publicerat den




everybodys business ain't ya business
Publicerat den

Scarface – On My Block




SPONGEBOB
Publicerat den



Köpte ett par fina strumpor inne på Melody för endast 20 spänn. Lätt värt ändå.



Magic Mike
Publicerat den

:$


Meheh, två av de snyggaste männen som finns är med i denna filmen och är mestadels halvnakna.
Snacka om att jag måste se den eller?! Haha näää, men den verkar ju rätt bra också.. ;-)



SÅ JAG!
Publicerat den




Can't you be believing now?
Publicerat den

Empire Of The Sun – We Are The People




todaysss
Publicerat den

Lyssnar på låten i inlägget ovanför samtidigt som jag dansar runt och bestämmer mig för vad jag ska ha på mig. Ska nämligen in till stan och träffa Sonia. Vi ska kolla runt lite på Streetlab nu när de har rea och sedan dra till Stapelbäddsparken där vi kommer träffa Klara. De ska skata och jag ska nog sitta där och glo hehe... Är ju fortfarande lite sjuk och jag vill samla på mina krafter tills ikväll för då ska jag dansa i tre timmar på Malmös Dansakademi. Jag la ju ut deras schema för denna veckan i bloggen förut. Så jag tycker ni borde kolla in den om ni är sugna på att dansa lite. Så kanske vi ses! Men nu borde jag nog skynda mig... Farväl.



STREETLAB
Publicerat den




we can make war or make babies
Publicerat den

Method Man – All I Need




KEEP IT REAL FOR THE REAL ONES
Publicerat den

****************************



filmer
Publicerat den

Ni borde se:

PROJECT X



"Tre stycken High School-killar anordnar en födelsedagsfest för att bli mer populära. Men ju längre kvällen går - och ryktet sprids om festen - desto mer spårar saker ur."


Är ni bara uttråkade och vill se på film så borde ni se på:

ACCEPTED



"När en utbränd gymnasieelev får reda på att han inte blivit intagen på någon högskola, bestämmer han och ett gäng kompisar att skapa ett eget fejkat universitet för att lura sina föräldrar."



Undvik att se:

THE DEVIL INSIDE



"1989 tar larmcentralen emot ett samtal från Maria Rossi där hon erkänner att hon brutalt mördat tre personer. 20 år senare försöker hennes dotter Isabella ta reda på vad som hände den där kvällen. Hon besöker mentalsjukhuset Centrino i Italien där hennes mor spärrats in, för att försöka ta reda på om hennes mor är psykiskt sjukt eller besatt av demoner."



Nothing but Shattered Dreams
Publicerat den




sjukling
Publicerat den

Sitter hemma och är sjuk af, men jag överlever säkert. Mamma kom över med världens godaste kycklingsallad förut och en B&J's... Snacka om att allt är helt slut nu. Men annars har jag bara chillat i sängen och kollat massa skate-filmer. Var ute en runda innan också för att leta efter min kära YourOwn-mössa men nej... Den var borta. Tappade liksom bort den igår och trodde den skulle vara kvar idag. Dumt, dumt, dumt. Är rätt ledsen för det faktiskt. JAJA, nu ska jag läsa, kolla på film, sova eller vad som helst.
Hade varit gött att ha något TV-spel nu. 



Klicka på bilden!
Publicerat den



"I would rather fail at something I love than to be successful at something I hate" - Mikey Santillan



killabeez
Publicerat den






"let love lead the way.."
Publicerat den

Jah Cure – Never Find



HOUSEPO
Publicerat den


 



FÖR ALLA DANSARE
Publicerat den




somnar till detta
Publicerat den

Goapele – Closer



LAKAIROMANIA
Publicerat den




Sushi
Publicerat den

Kom nyligen hem från stan där jag hade varit med pappa och ätit sushi på Hai. Har sagt det förut, men jag säger det igen; Hai gör troligen stans godaste sushi! Dessutom kände jag att det gjorde gott för min hals, ingefära är ju sådär superdupernyttigt så min hals är lite bättre nu. Ska dricka flera liter med vatten ikväll så är det nog över tills imorgon.




betygsnack osv..
Publicerat den

Var precis på Malmö Grill och träffade min kusin, farbror, farmor och farfar osv. Fick se min kusins betyg och käkade lite gott. Såg även på när Kardashian-systrarna donerade möbler till någon familj på TV. Nu är jag mätt och dessutom hemma.
Räknade precis ut mina betyg och jag har höjt mig med 17,5 poäng sedan förra terminen då jag hade 237,5. Denna terminen ligger det på 255 poäng med två B, två D och resten C. Måste definitivt bli av med D:en i 9:an och försöka höja mig i alla ämnen egentligen... Ja, men slutpratat om skolan nu, jag har lov ju! Eller vi kan jag nog säga nu i och med att alla andra slutade idag också. Tyvärr ska jag inte hitta på något speciellt idag då jag känner mig rätt så nere. Har väldigt ont i halsen och huvudet. Ska nog städa nu och sedan lägga mig i sängen och se på film eller läsa någon bok. Så duktig är jag... Men glad sommar på er alla :-)!


Nä, får ju berätta att jag faktiskt målat mig en "Mickey Mouse represents The Wu-Tang Clan-tröja" som ni ser på bilden ovan. Mehehe, den blev faktiskt rätt bra. Måste bara stryka den för att färgen ska fästa, får se när jag orkar ta av min dyrbara tid för att göra det. För att fortsätta lite på den ointressanta vägen så kan jag berätta att jag ÄNTLIGEN lyckades uppdatera min mobiltelefon men jag kan fortfarande inte ladda ner Instagram. Vilket elände alltså!



NORSKT
Publicerat den

Karpe Diem – Piano
Erik Og Kriss – Dra Tilbake
Karpe Diem – Fireogtyvegods
Karpe Diem – Sminke (feat. Masta Ace)
Jaa9 & Onklp – Glir Forbi
Erik Og Kriss – Den Låta
Erik Og Kriss – Svigermors Drøm
Karpe Diem – Stjerner
Karpe Diem – Regnvær
Sichelle – Fuck Deg



THAI TUK TUK
Publicerat den

Umgåtts med denna underbara människan hela dagen.
Skulle egentligen titta på SLiDE nu men jag är alldeles för trött för det.
Så godnatt på er alla :-)!



svar på kommentar
Publicerat den

Svar: Jodå, det ska nog kunna ordnas!



HELLO SUMMER
Publicerat den




AHH, DESSA MATERIELLA TINGEN
Publicerat den




Var tvungeeen... Hata mig inte!!! Du är söt.
Publicerat den




This <3
Publicerat den




Then you're gone
Publicerat den

Om man räknar med idag så är det 3 dagar kvar tills jag slutar skolan. Fyfan vad skönt.



gott häng
Publicerat den

Hängt på både Sibbarps Skatepark och Stapelbäddsparken med Sonia, Zeferis, Feuk, Marcus och m.fl. idag. Åkte dock inte alls mycket. Knappt egentligen. Mööööh, det är dåligt av mig. Men det kommer i sommar alltså. Det gör det. Nu ska jag snabbfixa mig och sedan sätta mig i min ensamhet och ingenting annat än den och mina hörlurar på bussen och åka en lång väg bort till Klagshamn där jag ska träffa Joel. Får se vad vi gör och hur länge jag stannar. Men ja, då vet ni det. Ha det så bra. Eller nåt.



Gokväll
Publicerat den

Med Indian Spice-te i magen, nytvättat hår och nyrakade ben så tänder jag lite levande ljus på rummet och kryper ner under täcket i min Sweet-tröja och börjar läsa på en av de senaste böckerna jag lånat.



"Your Life or Your Jewels?"
Publicerat den

M.O.P. – Ante Up (Robbin Hoodz Theory) - Explicit




:-)
Publicerat den




Dagens 3:
Publicerat den

Städa. Duscha. Hem till mamma.



I REMEMBER THAT FREAK BITCH
Publicerat den




5-fläta
Publicerat den

Skitsnyggt! Måste testa detta... Oliwia, du har en uppgift att göra åt mig imorgon! Thihi



NY DESIGN
Publicerat den

Vad tycker ni? :-)



Vans Off The Wall
Publicerat den

HJÄLP MIG!

Så... Jag vill införskaffa mig ett par Vans och jag vet inte vilka jag ska välja!
Ska jag ta:
de blåa som jag gillar mer men som inte kommer passa till allt
eller
de svarta som kommer passa till allt men som jag finner lite tråkiga?





dirty girls are gonna steal your heart
Publicerat den

Kids In Glass Houses – Girls




DU GAMLA, DU FRIA
Publicerat den




VENUSPASSAGEN
Publicerat den

Venuspassagen kommer inträffa idag (den 6:e Juni) någon gång mellan 4 och 6 på morgonen, så vill ni se någonting som inte kommer hända förrän 2117 (då ni troligen inte längre existerar) så tycker jag att ni borde gå ut och titta på solen!



Nice to know you, let's do it again
Publicerat den

Ah shit... Denna låten kom på när jag kollade igenom bilderna som jag la ut i förra inlägget.
Fyfan vilka minnen alltså...

"But uhh, a thug changes, and love changes
and best friends become strangers, word up"
Nas – The Message



LAST SUMMER
Publicerat den




MUSIC
Publicerat den

Labyrint – Tribulations
Josh Martinez – Just A Dood
Slightly Stoopid – Wiseman
Nordic Style – Minuhgwannpewrent
The Sugarhill Gang – Rapper's Delight
The Black Ghosts – Full Moon
The Naked And Famous – Young Blood
Afroman – Crazy Rap (Colt 45 & 2 Zig Zags)
Wu-Tang Clan – Dog Sh*t
Tyler, The Creator – VCR
A Tribe Called Quest – Give Me featuring Noreaga



därför
Publicerat den




för hon var bäst, försök att överträffa det
Publicerat den




kvällar som denna
Publicerat den

Jag gör verkligen ingenting nu för tiden. Sa att jag skulle packa upp > resväskan är orörd. Sa att jag skulle fortsätta på engelska-uppgiften > dokumentet innehåller fortfarande bara 42 ord. Det är inte bra. Det är inte bra alls. Men jag vet inte, det går helt enkelt inte. Jag bara ligger i sängen och lyssnar på musik istället. Kollar twitter och tumblr tre gånger i minuten och facebook lite då och då. Man undrar ju vad jag håller på med, varför jag inte gör det jag borde göra. Men som sagt, det går inte. Det är som om jag sitter och väntar på att friheten ska komma. Tills den kommer så lär jag väl bara ligga kvar här och lyssna på musik. På tal om musik, här får ni en låt jag aldrig kommer tröttna på; nämligen Maskinen – Kärlek Vid Sista Ögonkastet :

Saknar Maskinen. Deras senaste album tilltalar inte mig alls. Fyfan säger jag bara. Nej, nej, nej och återigen nej. Vad hände?! Men det spelar ingen roll. Denna låten finns förevigt i mitt hjärta. Nu ska jag i alla fall gå och borsta tänderna och därefter krypa ner under täcket och lyssna på musik i min ensamhet tills jag somnar. Om jag somnar. Jag sover knappt nu för tiden heller.

Jag gör helt enkelt ingenting alls.




θα σου δωσω χιλια φιλια
Publicerat den

;tha sou doso hilia filia




doftar gott
Publicerat den




BEAUTIFUL ZAKYNTHOS
Publicerat den




GREECE x3
Publicerat den




I'M COMING HOME
Publicerat den

*******************************************