Things are not the way they used to be
Publicerat den

[detta inlägget tidsinställdes lördagen den 26:e maj 2012 18.55]

Bob Marley & The Wailers – Natural Mystic




oserio:st
Publicerat den

Chillar i Grekland! Var dock fult vaeder idag men jaja... Kan inte posta bilder fo:rraen jag aer hemma igen.
Hoppas ni har det bra! Pusshej hahaha



Na eíste kalá
Publicerat den

[detta inlägget tidsinställdes lördagen den 26:e maj 2012 19.02]
Om jag inte redan är framme så sitter jag antagligen på flygplanet just nu på väg till ön Zakynthos som tillhör Grekland med mamma och Indianna. Känns skönt att få komma iväg lite från allt och alla men samtidigt så känner jag att jag kommer sakna några stycken också. Dessutom missar jag Betongcupen när den är i Oxie. Annars har jag det nog underbart!



fojpewkamsl,a
Publicerat den

Blev väckt av någon dumskalle tidigt idag och kunde inte somna om. Har bara käkat och kollat Cyrus-videos... Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan dra mig mot stan där jag ska möta upp mamma och handla lite grejer, därefter kommer jag hem och packar. Grekland next yaknowwhatimsaaaying?! Badade fan igår. I havet alltså. Det var inte lika kallt som jag trodde det skulle vara... Nä, nu skriver jag bara en massa skit som vanligt.



nomnom
Publicerat den

Äter allt på bilden och lyssnar på denna spellistan. Life is good, indeed.



I need someone with confidence
Publicerat den

Lukas Graham – Ordinary Things




egår
Publicerat den


Har verkligen fastnat för svartvitt på sistone. Känner att alla bilder jag redigerar blir svartvita... Lite intressant kanske. Annars så försökte jag vara fyndig när jag skrev rubriken och blanda ego med igår.



lol
Publicerat den




SNYGGT
Publicerat den




SÄMSTA DAGEN
Publicerat den

...and that's all I'm saying. Over and out.



ah... shit
Publicerat den

Måste in i duschen och skölja ur min hårinpackning skitsnabbt för att sedan hoppa ner i sängen och se på Desperate Housewives. Får inte missa en sekund, nejnejnej!! Därför drar jag nu.
Ha en bra kväll och.. godnatt :)



HUF stuff
Publicerat den

Hade inte suttit fel nej...



weeehhooo
Publicerat den

Guns N' Roses – Paradise City
Babyshambles – You Talk
Def Leppard – Pour Some Sugar On Me
Queen – We Will Rock You
Oasis – Wonderwall
Billie Holiday & Louis Armstrong – You Can't Lose a Broken Heart
Glasvegas – It's My Own Cheating Heart That Makes Me Cry
The Strokes – Last Nite
Nancy Sinatra – Bang Bang - My Baby Shot Me Down



SLiDE
Publicerat den


Julia tipsade om en serie i skolan idag och jag kollade nyss klart på första avsnittet. Det räckte med 10 minuter in i det och så vart jag fast. Faaaaaan vad bra serie alltså, och Luke Gallagher är skitsnygg?!?! Hehe, tycker alla borde se på den. Punkt. Slut.




roses really smell like poo-poo
Publicerat den




why do you treat me cold?
Publicerat den

Mellow Mood – Sweet




NEW IN:
Publicerat den




TODAY WAS A GOOD DAY
Publicerat den

Har haft en så jääääävla skön dag idag! Den spenderades ute i Västra Hamnen med Klara, Sonia och Feuk. Tänkte även bada idag men det blev inte riktigt så... Doppade i alla fall fötterna hehe :]



THINK TWICE
Publicerat den




sexy boy
Publicerat den

Kom nyligen hem ifrån Yakai där jag lunchade med pappa och Klara.
Nu sitter jag bara och lyssnar på Bob Marley och ska alldeles strax börja plugga.
Ville även nämna att jag kan sitta och stirra på denna man i flera minuter:
Så jävla snygg!
Om någon vet vad han heter och delar med sig av det där namnet så är jag er evigt tacksam
hehe, forever and ever and ever....



Do The Pretty Girl Rock
Publicerat den

Kommer nog inte uppdatera alls idag då jag måste städa och plugga.
Därefter ska jag fixa mig i någon timme och sedan ska jag träffa tjejerna.
I vilket fall som helst så önskar jag er en bra fredag!




You can't just do whatever you want
Publicerat den

Aloe Blacc – Loving You Is Killing Me




INSPO
Publicerat den




Brazilian Cut - Hjälp mig?!
Publicerat den

Gött att man vaknar av sig själv klockan åtta när man är ledig... Fast å andra sidan hade jag en riktigt jobbig dröm så det var bra att jag vaknade. Nu har jag suttit och kollat bloglovin' och letat bikinis då mina har försvunnit eller är antingen för små eller för stora. Hade lätt velat att min nya ska vara "brazilian cut" men jag vet inte vart man hittar sådana i Sverige wähähä.... Har kollat runt lite på internet men hamnar bara på utländska sidor med dyra bikinis.
Vet ni någon bra hemsida där de inte är alltför dyra heller så snällaaa dela med er!


Detta är då lite av vad jag vill ha:



Kalimera
Publicerat den

Gött att man ska ha orientering ute i detta vädret... Sitter bara och längtar tills jag drar till Grekland den 27;e alltså! Måste dock plugga sönder innan jag åker för jag vill och får dessutom inte hamna efter med någonting och så vidare...



LÅNAT NYA BÖCKER:
Publicerat den




just nu:
Publicerat den

Nyss ätit upp 3/4 av en pizza och druckit Fun Light (den utan socker) ;-) Haha min humor...
Nu ska jag i alla fall plugga, plugga, plugga och plugga!



JAG IDAG
Publicerat den




NYTT
Publicerat den




SKÖNASTE JAG HÖRT PÅ LÄNGE!
Publicerat den




svar på kommentar
Publicerat den

Svar: Guuuud vad jag känner av mycket negativitet från denna kommentaren. Känns verkligen som om du menar att allting är dåligt men grejen är den att nej jag har faktiskt inte förändrats så mycket. "Pojkflicka", det har jag alltid varit, det kanske inte syntes så mycket på min utsida då som det gör nu fast nä, alltså jag klär mig i det jag vill och sminkar mig hur mycket jag vill. Vissa dagar orkar man helt enkelt inte bry sig och drar helt osminskad och iklädd i en hoodie någonstans medans andra dagar har jag till exempel med mig smink till skolan för att jag känner för att fixa till sminket på rasten eller något.

Svar: Hehe wow, vart har du fått det ifrån? :p Jag är verkligen någon som inte håller koll på vikten... Men alltså, tränar och äter rätt försöker jag göra så mycket som möjligt. Det är faktiskt det enda som krävs egentligen. Rör på dig mycket, ät frukter och grönsaker istället för chips och chocklad, skippa McDonald's osv så ska du se att du klarar det :-)

Svar: Ovanstående kommentar ^
Det kanske är ett sådant typiskt svar som man får från alla men det är så det är. Men om ni vill så kan ni ju kommentera vad det är ni "tränar" alltså mage, lår, armar osv, så kan jag kolla om jag hittar lite träningsövningar för er ;-)

Svar: Den kommer från Stadium!




TV-HEAD
Publicerat den

Detta var då vad jag ritade idag. Skulle illustrera reklam för TV-Genant i tidningen Genant. Körde på lite twisted stuff. Det är då en naken kvinna med en TV som huvud, gummihandskar på händerna och Jeffrey Campbell's Skate-skor på fötterna. Den är dock långt ifrån färdig, ska färglägga och mycket mer... Vad tycker ni? :-)



VIDEOINLÄGG: 14 Maj
Publicerat den




Criss Cross Braid
Publicerat den




I'VE GOT THE MUNCHIES LIKE A MOTHERFUCKER
Publicerat den




What I'm up to
Publicerat den

Oh jag har så mycket läxor att göra... Blev hur som helst precis färdig med en uppgift jag hade i engelskan så det känns gött. Innan jag fortsätter ska jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig och sedan känner jag att jag måste bli färdig med något mer idag men grejen är att det är två asstora uppgifter och jag vill verkligen att det blir bra. Annars, om jag ska prata om något annat än skolan så kan jag väl börja med att säga att torsdag/fredag har varit bra dagar. Har umgåtts med Klara, Sheila, Sonya, Martyna, Emma och massa fler...

Engelska [✓]
SO [ ]
NO [ ]



all good
Publicerat den

Nä alltså jag kan verkligen inte käka den där soppan... Får öva mer med pappa på att laga soppor osv. Orkar dock inte laga något mer nu heller så hungrig jag är. Därför ska jag äta upp resterna från igår och sedan städa och hoppa in i duschen! Igår befann jag mig här:
Och idag ska jag på en annan utställning hehe.



It's good enough for me
Publicerat den

Jolie Holland – Old Fashioned Morphine




MATLAGNINGEN
Publicerat den

Igår skulle jag laga taco-bullar och servera med nachos, grönsaker och sås men det gick inte så bra då bullarna delade sig... Så det fick bli vanligt kött med nachos osv istället. Det var givetvist gott men jag blev ändå lite ledsen över att det inte blev exakt som det skulle. Idag/Just nu, så har jag precis blivit färdig med en paprika-soppa. Har inte börjat äta ännu men provsmakat lite direkt ur kastrullen och den smakar faktiskt inte så gott.... Vi får väl se om den är ätbar, annars fixar jag en krämig pastasallad med lax och pepparrot.



Korallreven
Publicerat den




Murysina
Publicerat den









TOO MANY WANNA BE HARD, BE EASY
Publicerat den

Method Man & Redman – Da Rockwilder



INSPO
Publicerat den




Let's get it on
Publicerat den





Publicerat den

Ska städa lite snabbt och sedan krypa ner under täcket och se på en Rumänsk serie jag brukade kolla på som yngre! Numai Iubirea heter den. Översättning: Endast Kärleken. Kom att tänka på den under hemspråkslektionen tidigare idag och blev alldeles nostalgisk och kände att jag behövde se om hela serien, so that's what I'm gonna do!



if we text, i get pissed when i get no reply
Publicerat den

Tyler, The Creator – Her




överdrivet gott!
Publicerat den




lol, that's funny
Publicerat den

Då har jag precis kommit hem. Var på Steppen med Zeferis och Lilly. Nu ska jag käka upp resterna från igår och plugga lite. Därefter ska jag sätta mig och rita och sedan blir det att titta på Desperate Housewives och käka frukter. Låter faktisk som en riktigt underbar tisdagskväll!



WE BELONG TO THE SEA
Publicerat den




WANTS! from Cubus and H&M
Publicerat den




"GAMMALT"
Publicerat den




I CAN'T SLEEP THROUGH THE PAIN
Publicerat den

Ne-Yo – Mad




PROPPMÄTT
Publicerat den

Guuuuud, det blev asgott. Från och med nu lär jag käka "China Box" hemma. Tänker dock inte lägga ut någon bild på det för det ser inte alls gott ut, brunt av sojan osv... Men jag är nöjd, jag är nöjd. Receptet hittar ni några inlägg under. Om allt jag gör denna veckan blir lika gott så kommer jag vara asbra wife-material när veckan är slut ;-)



VAD JAG LÄSER OM DAGARNA:
Publicerat den

Psykologi av Martin Levander & Cornelia Sabelström Levander
1001 drömmar av Maria Ulaner



JAG IDAG
Publicerat den




FÖRSTA MÅLTIDEN
Publicerat den




KVÄLLSLÄSNING: Han & Hon
Publicerat den







SWIM GOOD
Publicerat den

"31 Januari 1998. En vattuman var det jag blev.
En vattuman är det jag är.
Vattnet är en del av mig och jag är en del av vattnet.
Jag finner mitt lugn i vatten. Om det är en sjö, eller om det är havet,
om det är att dricka ett glas från kranen eller om det är regnet som nuddar min hud,
det har ingen betydelse vilket av det, det är.
Vattnet, det är den jag är."



OUTFIT-TIPS FÖR I SOMMAR
Publicerat den

(NASTYGAL)



Livet Är Underbart
Publicerat den

Varit i stugan med Julia och kollat gamla barnfilmer och varit alldeles nostalgiska. Var även på pizzerian och åt lunch tidigare idag. Lärde min kusin skata, han blev bättre än mig på 3 minuter. Känns bra haha... Nä, men jag åker alldeles för sällan. Det är dåligt. Fast jag blev överdrivet glad över att han tyckte om att åka, kunde inte sluta le. Nu har jag precis varit och handlat en massa grejer med pappa. Han ska ju iväg denna veckan och jag ska vara självständig och laga mat till mig själv osv. Nyttig mat också! Det ska bli rätt spännande ;-)

Drogar <3




varför inte?
Publicerat den

Ramade runt Julia i halva Malmö igår. Varför inte?
Baxxade fin väska som hängde på träd. Varför inte?
Fuck aina. Haha. Internskämt. Idag ska vi till stugan och mysa ännu mer :-)



godmorgon
Publicerat den

Startade dagen med 50 sit-ups! Känns bra! Minns att jag gjorde det asofta förut, så varför inte börja igen? Idag är det fredag för er som är lite vimsiga och inte har koll på dagarna ;) Är dock inte säker på vad jag hittar på än.



Godnatt
Publicerat den




KVÄLLSLÄSNING
Publicerat den




Sexiest Woman in the World 2012
Publicerat den

 

Efter en undersökning tidningen FHM gjorde så utnämdes Tulisa Contostavlos till "Världens Sexigaste Kvinna 2012"   Vad tycker ni? Är hon världens sexigaste kvinna?




ät rätt mat!
Publicerat den




3 reasons to stay home
Publicerat den

1. Jag hade idrott sista lektionen så nu är jag helt varm, svettig och utmattad. Två varv i rask takt runt pildammssjön är mer än vad mina korta små ben klarar av. 2. Det är underbart väder! Jag vill inte sitta inne då. 3. Läxan är.... ogjord. Hehehe.....



I can dance good for a white kid
Publicerat den

Hoodie Allen – No Faith in Brooklyn (feat. Jhameel)




FACELOOK: VALBORG
Publicerat den




Bra mot finnar
Publicerat den

-Bajlfrukter som bönor och ärter
-Drick mycket vatten
-Undvik kaffe och annan koffein
-Grönsaker och frukt
-“Nyttiga” saker som spenat, broccoli osv
-Undvik choklad och helst annat sockerrikt
Källa.



svar på kommentar
Publicerat den

Svar: Köpte den på Zara förra året!



just because
Publicerat den

Jag just nu.

Det har varit otroligt skönt väder idag och för en gångs skull har jag varit ute innan solen håller på och går ner. Var och fikade med Tindra i Västra Hamnen. Vi satt och pratade i flera timmar om allt mellan himmel och jord. Älskar sådant <3 Nu har jag i alla fall precis sett färdigt på Desperate Housewives. Helt galet att serien tar slut om bara några avsnitt. Har liksom följt den serien sedan den började för flera år sedan, så det känns helt konstigt att den inte kommer finnas mer snart... Sjukt nyfiken är jag ju på hur allting slutar! Nununu så ska jag kolla upp lite nyttiga matrecept på internet för nästa vecka ska jag laga mat helt själv och dessutom nyttig mat. Men det kommer ni nog få se bilder på, kanske lägger ut ett och annat recept också, varför inte liksom?