WOW
Publicerat den

Sååå snygga att jag dör lite. Bild lånad från Lisa Olsson.



vill vara här nu
Publicerat den




Dem senaste dagarna har jag:
Publicerat den

*Börjat se på The Hills
Det är egentligen helt galet när man tänker på hur långt alla i den serien har kommit.
La även märke till att jag vet en tjej som liknar Audrina haha!
 
*Köpt ett PS3
Inte köpt något spel till det än, men det kommer. Så taggad på att spela haha!
 
*Varit i Vallåsen med mamma
Första och enda gången jag åkt skidor så var jag ungefär 6 år gammal.
Igår så prövade jag åka igen. Det var skitkul men svårt... och läskigt.
Jaja, att lära mig åka skidor står definitivt på min lista!
 
 
Jag har gjort mer saker också, men kommer faktiskt inte på något att nämna/skriva om.



outfit-inspiration
Publicerat den

@POLYVORE
 
Wolfeen
Liquid Moon
Aspire Desire
Caro Cuixiao
Wolfshriek
Swalllow
Amelia Elves



let's pack up our bags and leave this town
Publicerat den

Blackbird Blackbird – Aura
 



feeling good
Publicerat den

Kom nyligen hem från Sushido där jag var och åt lunch med pappa. 80 kronor för 11 bitar, och 5 kronor för en stor portion misosoppa, så jag tyckte faktiskt att priserna var helt okej. Det var i alla fall supergott! Det enda jag inte gillade var att allt serverades i plastförpackningar. Hade varit både finare och lyxigare med riktiga tallrikar, dessutom miljövänligare också!
 
 
Just nu ligger jag i alla fall i sängen och lyssnar på Hannas spellista "Vi ska dansa på hustak." och njuter av att det är sol ute. Snart så kommer våren och det ser jag fram emot. Laddade ner en countdown-app på mobilen idag och har därför koll på att det är 154 dagar kvar till Emmabodafestivalen och 184 dagar kvar tills Wu-Tang kommer till Stockholm!



VIDEOINLÄGG: andas in, andas ut
Publicerat den




music
Publicerat den

 



tagga marley
Publicerat den

I fredags chillade jag med några kompisar. Igår sov jag hela dagen och hela natten, så det blev inget PS3 för mig. Han jag skulle köpa det av var ändå bakis så vi ska ta det en annan dag haha. Idag är jag uppe med tuppen och har precis käkat frukost, nu sitter jag som en tönt och lyssnar på massa bra musik jag hittat på Soundcloud. Ska även gå på mitt första yoga-pass (som inte är med min gamla engelsklärare i klassrummet) idag och ikväll blir det som sagt Ky-Mani Marley!



♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Publicerat den




Äntligen lov!
Publicerat den

... och det första jag och Tindra gör är att dra in till stan och käka subway, samt prata om hur vi ska öppna upp världens fetaste ställe när vi blir äldre som kommer innehålla en affär med våra egna designer, en skatehall, restaurang, konditori och en stor festlokal. Efter det så gick vi några rundor inne på Hansa och kollade kläder men det resulterade med att vi tyckte att allting var för dyrt och längtade efter att få skapa eget. Så vi rörde oss mot stadsbiblioteket som var våran slutdestination och där pluggade och läste vi i någon timme.  Nu är jag äntligen hemma och jag vet inte, hade tänkt ta det lite lugnt och kanske käka något innan jag fortsätter med mina läxor som måste vara inne ikväll. På lördag ska jag köpa ett PS3 och ha melodifestivalskväll med mina tjejer och på söndag ska jag gå på ett yoga-pass och se Ky-Mani Marley med Julia på kvällen. Har en känsla av att detta kommer bli ett bra lov!
 
Har som tusen andra tjejer gått och fått en jäääättestor crush på denne unge man vid namn Anton Ewald.
Tycker att han har ett bra bidrag tbh och dessutom så är han väldigt väldigt stilig.



Valentine's day
Publicerat den

Har en väldigt lång dag i skolan idag, så denna "fina" dag kommer att spenderas här.
Ikväll ska dock jag och mina tjejer äta middag på Jensens och sedan se på Beautiful Creatures på bio.
Kommer bli en massa mys, så det ser jag fram emot!
Något annat jag ser fram emot är skollunchen. Idag ska vi äta kycklingpastasallad. Mhmm!
Hur som helst så önskar jag er en fin dag med era nära och kära, xx



draw me like one of your french girls
Publicerat den

 
Stor shoutout till ovanstående som tagit sig tid till att rita av mig!
Blev helt perfekt på hans avritning. Tänk er en sådan smal hals, fylliga läppar, perfekta ögonbryn och en söt liten uppåtnäsa! Menmen, jag är fett nöjd med resultatet! Trodde nästan att han hade glömt bort mig haha, för jag skrev upp mig för ett bra tag sedan på en lista av folk han skulle rita av. Det var i alla fall en fin sak att vakna upp till i och med att jag varit uppe med tuppen!
Sov med olivolja i topparna av håret för att jag läst att det tydligen ska vara bra, men för att vara ärlig, så känner jag ingen skillnad... Ska hoppa in i duschen nu och ta en sväng in till stan. Idag vill jag gå secondhand-rundor och äta sushi till lunch :-)



fuckedupdreamsthatpissesmeoff
Publicerat den

Drömde världens konstigaste dröm som i början var den fett bra, kände mig värsta cool osv men sedan bara spårade den ur och nu är jag på svindåligt humör. Snacka om att vakna på fel sida... Let me tell y'all about it: 
 

Det började med att jag var på någon sorts hotell och så helt plötsligt träffar jag en man som närmar sig 30-årsåldern (får senare i drömmen reda på att han är 40 vilket är helt absurt, för han såg verkligen inte ut som det). 
Han är mörkhyad och har det finaste leendet jag sett och vi hittar på en massa roliga saker tills... Jag får reda på att han är "jagad" av någon sorts gäng i och med att han är någon sorts economy&security guy (dessutom Tovas mammas sådan också, haha!). 
          I alla fall, då måste vi börja gömma oss och klä ut oss och sådant, vilket är farligt i sig men ändå spännande och kul och jag tror nästan att vi blir kära i varandra medan dagarna går. Sedan kommer vi ner till Malmö och spenderar dagen på Fair Play, jag menar vilka gängmedlemmar tänker att "hmm, han vi söker hänger säkert på en tennisklubb?" Nä, precis.
Så där spenderar vi dagen, spelar tennis, chillar, tycker om varandra osv.
Men medan vi är där så får vi på något sätt reda på att de är på väg och att vi måste skynda oss ut med detsamma. Fair Play har ju två ingångar nu och de tar bakingången så vi tar huvudingången som leder till parkeringen.
 
*Det är nu drömmen spårar ur*
 
Väl ute på parkeringen så ser vi en säl. En jättesöt liten säl som ser alldeles vilsen ut och jag dör nästan av hur söt den är men är lite orolig för om den kanske kommer bli påkörd när den står där mitt i parkeringen. Just i den sekunden då jag frågar "min kille" om det så bevittnar vi båda hur en äcklig, tjock, finnig och svettig gammal gubbe riktar sig in på sälen och kör över den med full fart.
Då får vi spel och glömmer helt bort att vi är jagade och går iställlet och skäller ut honom.
         Min pappa och min farfar samt andra människor som jag inte vet vilka de är som också var på parkeringen och såg det inträffa börjar också skälla ut honom, men han hoppar inte ens ut ur sin bil. Istället backar han och vi alla tror att han ska köra iväg...
Men istället så siktar han sig in på min farfar och "min kille" som står bredvid varandra och även där gasar så hårt han bara kan.
Han kör då över min farfar väldigt hårt. Så att han inte klarar sig.
Då ser jag mig själv i typ close-up och jag är ilskande... Jag vill slita av huvudet på denna hemska man.
 
 
Och där vaknade jag. Fyfan alltså. Jag är på fett dåligt humör i alla fall. 1. VEM FAN KÖR PÅ EN SÄL MED VILJE?!
2. DET DÄR ÄR MORD. MORD!!! HAN KÄNDE FAN INTE ENS MIN FARFAR ALLTSÅ GAAAHH!!
Men är åtminstone glad över att det bara var en dröm och att det inte får eller ska hända i verkligheten. Tvärtemot vad jag ville igår då jag drömde om att jag hade en storebror och jättegärna ville att den drömmen skulle vara sann.
Aja, godmorgon på alla er som haft bra drömmar! Och ni andra, ni får lida med mig.



sjuka reklamer nu för tiden
Publicerat den




not feeling very well
Publicerat den

Mår riktigt krassligt och känner att om jag inte är sjuk än så kommer jag bli det vilken dag som helst. Har haft halsont i ungefär tre dagar nu och jag får plötslig huvudvärk lite då och då. Kan dessutom inte andas ordentligt ur näsan heller, därför har jag inte gjort någonting speciellt idag sen jag kommit hem förutom att dra till Friskis & Svettis med pappa för att fixa mitt gymkort. Nu när jag äntligen skaffat det, så mår jag alldeles för dåligt för att dra och gymma! Vilken jävla otur jag ligger inne med alltså...
Nu ska jag fortsätta kolla på serier. Vet dock inte om jag ska fortsätta se på Puberty Blues eller om jag ska fortsätta se på Skins (UK). Har börjat lite smått på båda haha, men jag har kommit längre in på Skins så det blir nog att se på det ikväll.
Jag hoppas att ni mår bra både psykiskt och fysiskt och att det håller sig så. Pussar och kramar!



dagens
Publicerat den

1. Hade Nationella i Svenska som faktiskt var förvånansvärt lätt! / 2. Inhandlade lite våraktiga saker så som en svart- och vitblommig skjorta från Cubus för 99;- samt två nagellack för 39;- / 3. Var och luktade på DKNY-parfymen jag fått av min mamma i födelsedagspresent men jag tycker nästan att den luktar gurka så kan inte bestämma mig för om jag vill ha den eller inte...



last night
Publicerat den

 



Intrrupted by a phone ring, sometimes I wish I never got the motherfuckin thing
Publicerat den

The Notorious B.I.G. – Can I Get Witcha
 



take me there
Publicerat den

Sitter fast i skolan och har bild för tillfället men är redan färdig med uppgiften så jag är inne på tumblr och lyssnar på musik som jag blir fett taggad av... Inte så bra egentligen när jag slutar först om två timmar. Vill utomlands sooo badly! 
Längtar bort härifrån! Jag älskar Malmö men det blir för mycket när man inte varit någonstans på länge. Förstår ni hur jag menar? 



"happy birthday to me"
Publicerat den




Do it for the: "holy shit, you got hot!"
Publicerat den




bs + new in
Publicerat den

Kom precis hem ifrån stan där jag var med Tindra och letade efter en fin topp att ha på mig både ikväll och imorgon i och med att jag ska ha födelsedagsmiddagar båda kvällarna. Hittade denna:
 
 
 samt en ansiktskräm i och med att min har tagit slut.
Miguel igår var heeelt galet, han var sååå grym live!! Annars har jag väl inte så mycket att säga. Bokade precis Emmaboda-biljetter och känner bara "fan vad livet är gött". Ska snart börja förbereda mig inför middagen osv också. Ha det bra mina vänner!