Eight - Awesome
Publicerat den

Haha, har nyligen fått reda på att min farfar är lite från Bulgarien också, så alltså har jag bulgariska rötter. Fett coolt. Men med det i tanke så tänkte jag lära mig lite bulgariska. Då hittade jag denna videon:

Kommer nog bli lätt att lära sig säga siffran åtta, hehe.




kärlek ♥
Publicerat den




"you can't force your love on someone and then just walk away.."
Publicerat den

Sophia Somajo – I-rony
Utan att ens ha lyssnat på denna låten så har jag gått och sjungt på den hela dagen...




DOH
Publicerat den

Det går inte att ladda upp bilder, får spel!! Men ska i alla fall ta och städa lite för snart kommer Philip. HASTA LUEGO AMIGOS :D



I LIKE THIS
Publicerat den

Rockigt men supersnyggt! - Har "checkat" outfitsen jag diggar mest.



DAGENS I-LANDPROBLEM
Publicerat den

... är att Tracy Chapman låtarna inte finns på spotify! Inte på youtube heller för den delen, bara i såna där live-verisoner som vi alla vet inte är så bra kvalite på. WHAT TO DO?! Antar att man får nöja sig med det man har...

UPDATE: Denna videon är då inte live och har ganska bra kvalite, typ den enda xD




like a whisper
Publicerat den

Då är jag äntligen färdig med läxan! Det blev riktigt snyggt hihi, är värsta stolt över mig själv ju! Men i alla fall, just nu sitter jag och lyssnar på musik. Dock funderar jag på att resa mig ur sängen och städa lite grann, sedan käka och ta en dusch. Hmm.. Jag tror jag tar och gör det!


Och denna bilden är till alla som någon gång funderat på hur jag ser ut när jag nyser, eller rättare sagt precis innan. Helt otroligt awesome som jag är, så fick jag självklart med det på bild!



SO STILL
Publicerat den

Står utanför Hai och väntar på min pappa medan jag skriver detta. Dagen började som den gjorde men just nu mår jag väldigt bra. Härligt väder är det också och det gör ju inte saken värre direkt. Men nu är pappa här. VI SES!



I RIDE IT
Publicerat den

Love the dance! Ska lätt lära mig den fast kanske göra några få ändringar. Vad tycks? :)



videoinlägg - SÅÅÅ RANDOM TJEJ
Publicerat den




american boy
Publicerat den

Precis kommit hem från tandläkaren! Inga hål, ingenting, förutom att jag saknar en tand och sedan skulle jag ha tappat en som tydligen sitter kvar? Aja... Nu ska jag i alla fall ta och fixa mig och sedan dra till skolan. Efter skolan lär jag köpa hårfärg och kanske BUS... Hm, är bara helt rädd för att bli orange... VI FÅR SE!




DAGENS SNYGGING
Publicerat den


Och med denna läckerbiten säger jag dröm sött!



ENDGAME
Publicerat den




Change of Plans
Publicerat den

Träffade inte Gustav efter skolan idag och jag ringde till Leep men bokade ingen tid. Ville få det gjort nu på onsdag men då passade inte tiderna osv osv. Så jag funderar lite på att kanske köpa en ljusbrun hårfärg och färga över hårbotten och allt det som blev alldeles för ljust själv, sedan ska jag låta lockarna och topparna vara för dem blev faktiskt helt okej. Jaja, vi får se. Nu ska jag i alla fall käka och sedan börja förbereda mig för dansen.
SYNES & HÖRES!




GOTTA LOVE IT!
Publicerat den


Kelly Osbourne nails it! Gud vad snyggt säger jag bara! Jag minns hur hon såg ut förut, med massa olika färger på håret och ganska så gräsliga kläder. Måste medge att jag tycker hon ser mycket bättre ut nu, mer feminin och allt det dära. LIKE LIKE LIKE! Vad tycker ni om outfiten?




DIZZA TOBAK
Publicerat den

IN OCH RÖSTA MED 5 STJÄRNOR PÅ MIN KLASS HÄR!




I JUST CAME TO SAY HELLO
Publicerat den

Haha ni får faktiskt ta och förstå att alla bilderna som är till den där "bild varje dag-grejen" är ganska så gamla. Just so you know! Idag ska jag i alla fall till skolan och efteråt tror jag att jag ska vara med Gustav en stund innan jag drar och dansar. Men jag ska ta och ringa Leep (en frisörsalong) och boka tid. Helst nu på onsdag, men man får ju se när dem har tid... Men nu ska jag packa ner väskan och sedan röra mig mot skolan. SES!




9e bilden: Någon i din släkt.
Publicerat den




HAHA, cute.
Publicerat den


Såhär såg det ut efter första blonderingen.



rock it up
Publicerat den

rock it up

Ungefär såhär morgondagens outfit kommer se ut. Får gå med mössa tills jag fixar mitt hår ju!



redhead!
Publicerat den




8e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
Publicerat den




BABY TURN THE LIGHTS OFF
Publicerat den



Då blir det att släcka alla ljusen och stänga av tv:n mitt i filmen (Takers) bara för att jag och Miranda är så himla miljövänliga, hihi. Men jaja, GLÖM INTE ATT SLÄCKA LJUSEN!



redhead?
Publicerat den

Sitter nu med blekningsmedel i håret, känns som om det kommer sluta med rött hår men det får gå. Ska färga om det imorgon ifall det blir rött/oranget. Men nu måste jag skynda, ska hinna äta, tvätta håret och byta om tills klockan 17:45, för då ska jag vara i stan och se på bio med Miranda. PUSSSSSS PÅ ER


Sist jag färga/tona håret.



7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
Publicerat den




it's friday friday
Publicerat den

Kom hem för en liten stund sedan. Vart ute med Gustav och Adrian en stund efter skolan. Nu ska jag käka, byta om, packa väskan och sedan röra mig mot Klagshamn för att sedan slagga hos Miranda. Trevligt :)


R  I  K  T  I  G  T   R  A  N  D  O  M  ?  !



LET IT GO
Publicerat den





6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
Publicerat den




En bekännelse
Publicerat den



För att vara en av världens mest skrattglada människa så hatar jag mitt leende. Jag ler neråt sedan flera år tillbaka för att jag tycker det ser lite pedofilt ut annars. Förut kunde jag inte skratta normalt, höll alltid för min mun med handen eller någonting annat. Hatade verkligen mitt leende. Men nu är det väl helt okej, har fortfarande bebiständer. Alldeles små och snea och värsta gluggen också. Men det funkar.



5e bilden: En gammal bild på dig själv.
Publicerat den


Skyll på sommaren 2009, tungan, foundationhuvud och läppar(?!), dessutom bild i pyjamas tagen i spegeln med blixt och så ser det också ut som om jag bara har ett ben... Haha, så himla fail!



IF I CAN'T DO IT, HOMIE IT CAN'T BE DONE
Publicerat den

Nej, vet ni vad? Svarar på frågorna imorgon istället, eller njäeh, nästa vecka. För imorgon och resten av helgen kommer jag vara upptagen så ja, det får bli nästa vecka! Nu ska jag gå och noppa ögonbrynen, men ni MÅSTE hjälpa mig med en grej först! Jag vill göra något nytt med mitt hår, och inte klippa det för det gjorde jag för inte så längesedan. MEN... SKA JAG SLINGA DET LJUSARE ELLER FÄRGA DET MÖRKARE?! Har lite svårt för att bestämma mig så det hade varit riktigt underbart bra ifall ni hade kunnat hjälpa mig med den frågan..





"svensk i sitt sätt men temperament som en ghettotjej.."
Publicerat den




you make me so crazy
Publicerat den

Sitter inne på Triangeln med en läskig gubbe inte ens en halv meter ifrån mig. Men ja, här sitter jag alldeles hungrig och väntar på världens segaste människa! Svarar på frågorna när jag är hemma så passa på att fråga lite till! :)



SVAR!
Publicerat den

patricia om NEW IN:
med vilken kamera fotar du med? e det med den kameran som inlägget ovan? :)

Svar: Jag fotar med Sony DSC-W320 och ja det är samma som i inlägget ovan, dock har jag inte använt blixt på inlägget ovan och dessutom är det inte närbilder heller. Tycker närbilder är det bästa att ta med denna kameran.


Anonym
om - Skinnjacka, JAO!:
Kan du lägga ut länken på vilken avdelning du hitta den ifrån?

Svar: Skinnjackan är köpt på barnavdelningen för ett par år sedan.


Anonym
om PUSSSSSSSSS: är du 97a elr 98a?
hur många har du varit tsm med?
minns du din första kyss?
vad ångrar du?
vilket språk pratar du hemma?
har du några småsyskon?

Svar: Jag är 98:a.
Jag har bara haft ett såkallat seriöst förhållande.
Jadå, dagistider det ju.
Hm, en sak jag ångrar är att jag en gång har förstört en bra vänskap med kärlek. Det blev bara struligt.
Svenska för det mesta, men lite rumänska också.
Nej, tyvärr. Hade gärna velat ha faktiskt!


.
om couldn't break the chains: kan du prata romänska ?

Svar: Ja, jag kan prata rumänska :)

..
om Satin Jacket:
Vilken sorts kamera har du? Kan du visa en bild på den?

Svar: Jag har en Sony DSC-W320 som ser ut såhär:


julia XDDDDDDDD
om Jag kommer så ångra att jag lägger ut denna...:
HAHAH, aww (:
du sa ju att du inte pratade brittiska? ;p <3
ellr vafan de heter (:

Svar: Det gör jag inte heller haha, brukar prata amerikanska men jag hade fått in den dialekten och pratat så hela dagen, då det var därför :)

Anonym
om ZARA 559;-:
Finns den i svart färg? :)

Svar: JA!





"what a man can do, a woman can do.."
Publicerat den

P-Square – Do Me




ZARA 559;-
Publicerat den





3e bilden: En person som du saknar.
Publicerat den




Plötsligt händer det!
Publicerat den

Sitter just nu och skriver detta medan det är reklam på DH. Kom hem för en stund sedan. Har gått runt i hela Malmö (känns det som) med Gustav och Adrian. Sedan träffade vi massa fler på Folkets Park också, och nu innan jag drog hem så var jag med Anthon. Är i alla fall sjukt trött så jag kommer nog gå och lägga mig när jag sett färdigt på både Desperate Housewives och Cougar Town.


Bild från Egypten - kom nyss på att jag inte ens lagt ut alla, haha ojdå...



She's about to break
Publicerat den

Hemkommen. Ska käka, duscha och sedan ta på mig tights och jeansjacka. HÖR NI HUR UNDERBART DET LÅTER?! Det har i alla fall varit runt 12-15 grader hela dagen idag och det är det fortfarande. Jag är så himla glad. Jag älskar sol och värme. Älskar. Nu ska jag i alla fall skynda mig så jag hinner ta vara på det fina vädret.


Bild från skolan, mehe !



2a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
Publicerat den




BLOGGAR
Publicerat den

Hm, jag har bestämt mig för att inte bara blogga såhär tråkigt mer. Jag själv följer inga storbloggar som t.ex. Kissie, Paow eller så. Följde dock Kenza ett långt tag och Dessie ett litet tag, men sedan fick det vara nog med det. Dem skriver bara om sina liv. Visst, jag gör ju också det och mitt liv är ju egentligen inte ett dugg intressant. Deras kanske kan vara lite roligare med alla skönhetsoperationer och resor. Så ja, jag tänkte i alla fall att jag skulle börja blogga om grejer som är intressanta. Det kan ju vara vad som helst egentligen fast det känns ju bra att ha något grundämne som man skriver om hela tiden som är något annat än mig och jag.




Annars tar jag bara och fortsätter blogga som vanligt fast försöker göra ett inlägg i varje kategori varje dag? Det kan ju också vara något. Hm, plötsligt tycker man att hela detta inlägget var fett onödigt för att komma fram till denna slutsatsen...



"if hip hop is dead then i must be immortal.."
Publicerat den

New Boyz – Tough Kids




1a bilden: En bild på dig själv.
Publicerat den


Gammal och slumpad bild, d333333rp.



det löser "sej"
Publicerat den

Hemkommen. Ska ta och käka lite och sedan ska jag sakta men säkert förbereda mig för dansen.

Joggingturen till skolan idag gick inte så värst bra, det blev mest en powerwalk. Så fort jag sprungit några metern så fick jag håll (hmm, kanske för att jag stressade en massa innan jag stack och glömde äta frukost?) Men jaja, det är ju nyttigt att gå också! Såg dessutom Timbuktu på stan helt sådär random. Andra gången det händer nu haha.



Visste du...
Publicerat den

att jag vill ha - en ny skinnjacka
att jag lyssnar mest på - sorgliga låtar..
att jag pratar - lite för mycket
att jag inte gillar - griskött så värst mycket
att jag avskyr när folk - säger det ena och gör det andra
att jag gillar att - retas
att jag alltid kommer att - vara "den där glada"
att sist jag grät var - en gång jag inte minns
att min mobiltelefon är - fett gullig
att när jag vaknar på morgonen - imorgon så måste jag öka
att innan jag går och lägger mig - så ska jag städa undan snabbt
att idag har jag - varit i stan
att jag just nu tänker på - mat
att i kväll ska jag - sova ut ordentligt
att i morgon kommer jag - jogga till skolan!



Kärlek Vid Sista Ögonkastet
Publicerat den




Kvaliten på videon förstör allting. Men jag minns denna dagen så himla väl. Detta var min favoritlåt då, och den är en av mina favoritlåtar nu. Kände hur pulsen slog i takt med låten. Kände det i hela kroppen. Ingenting klår känslan jag fick när jag såg Maskinen uppträda med denna låten. Så JÄVLA underbart!



You don't know what it's like, to be like ME.
Publicerat den

Satt och skreksjöng till Simple Plan – Welcome To My Life då min pappa och kusin plötsligt kom in genom dörren. Haha, snacka om att jag blev vettskrämd! Men nu har de gått igen, så jag ska fortsätta dansa och skriksjunga medan jag städar lite och sedan drar jag mig mot stan. HA EN HÄRLIG SÖNDAG!
48 words

Speedtest - höhö, jag suger...




GE ALDRIG UPP
Publicerat den




30 dagar med text och bild
Publicerat den

1a bilden: En bild på dig själv.
2a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
3e bilden: En person som du saknar.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: En bild på någon i din familj.



"you can’t touch me now there’s no vision left.."
Publicerat den

Nicole Scherzinger – Don't Hold Your Breath




JAG GÖR MITT BÄSTA FÖR ATT FÅ ER ALLA ATT LE.
Publicerat den




L-O-V-E is just another word I never learned to pronounce
Publicerat den




KEEP DANCING
Publicerat den

Kommer vara helt slut imorgon. Har varit ute och powerwalkat, joggat & sprungit med Miranda idag, har även dansat i två timmar och jag tror nog jag fortsätter dansa lite nu. Ska försöka komma på en egen koreografi fast har inte bestämt mig för vilken låt än. Tror dock det blir Rihanna – Rude Boy ;-)

ph; weheartit



GIMME! GIMME!
Publicerat den



Tubtoppar i alla möjliga färger står högst upp på min shoppinglista för i sommar!



Jag kommer så ångra att jag lägger ut denna...
Publicerat den



HAHAHAHHA OH GUD! Får ju roa er lite i alla fall om jag nu inte ska blogga så mycket, dessutom är det bra om jag över på att prata på engelska för jag är inte så speciellt bra på det. HAHA. PUSSSSSSS



Piggare än såhär blir jag nog inte.
Publicerat den

Tog nyligen en morgondusch på kanske 10 minuter och nu har jag precis satt igång DJ Mangoo – Eurodancer och bara ahh, hoppar runt och känner mig riktigt vaken haha. Vet att min uppdatering har varit 0(?) men jag vill helst fixa bloggdesignen innan jag börjar blogga igen. Kan ju blogga lite då & då, men ja ändå.




RÖSTA!



JAG SAKNAR MITT HÅR!
Publicerat den




couldn't break the chains
Publicerat den

Då har jag nyss kommit hem. Har varit i stan med Miranda och Mariam och sedan var jag hos massa en stund. Köpte ännu mer underkläder idag. Vill ni ha bild på det så kommer det självklart upp, annars skiter jag i det haha. Men nu ska jag gå igenom matten litegrann i och med att vi har prov imorgon och när jag är färdig med det så får ni ännu en bra låt av Nicole Scherzinger ;-)


FRÅGESTUNDEN ÄR FORTFARANDE IGÅNG!



VADDÅ SOMMARKÄNSLOR?!
Publicerat den




Satin Jacket
Publicerat den

Nä, nu har min kusin gått hem och det blev reklam på DH, så jag tänkte tipsa er om en vrålsnygg jacka för 299 kronor på BikBok! Dock tyckte inte min syster och mamma att den var det minsta snygg så det är därför jag inte sitter och pussar på den nu... :-(






browneyed girl?
Publicerat den

Sitter just nu och ser på Desperate Housewives med min kusin Alex. Har haft en riktigt chill dag och imorgon blir nog nästan lika chill, dock blir det ju skola, men det är bara idrott och bio. Äschhh, höres imorgon. PUSSSSS




- Skinnjacka, JAO!
Publicerat den



Skinnjacka från H&M.
Tröja från Amisu.
Väska från H&M.
Jeans (lånade av Miranda) från Gina Tricot.
Converse.



NEW IN
Publicerat den



BH:ar från Lindex för 50kr/st.
Trosor från Lindex för 30 kronor.
Strumpor från Lindex för 80 kronor.
Tights från BikBok 2 för 99 kronor.
Randingt linne från BikBok för 149 kronor.
Volanglinne från H&M för 199 kronor.
Vantar från Accent för 75 kronor. (REA!)
Ballerinaskor från H&M för 99 kronor.



mongo
Publicerat den

Då har jag precis kommit hem från skolan. Hade utvecklingssamtal och det gick riktigt bra. Jag uppnår målen i alla ämnen. AWESOME! Men nu ska jag ta och sminka mig lite och sedan drar jag in till stan. Är ju ledig resten av dagen så varför inte shoppa lite? Hihi :-)




UNICORN
Publicerat den


Nu ska lilla jag dansa mig ut ur mitt rum och bort till köket för att käka lite flingor och sedan sätta mig på min enhörning (med vingar) och flyga bort till skolan. Är på värsta topphumöret idag och jag hoppas det håller i sig! Efter skolan blir det att dra hem till mamma och vid sex så ska jag på Pussycat Dolls-dans. Men nu måste jag inte skynda mig, så jag tänker sakta och lugnt avsluta detta inlägget och gå och äta frukost.



DETAILS
Publicerat den




"don't say a word just turn around and let me see.."
Publicerat den

New Boyz – Backseat - feat. The Cataracs & Dev



UPDATE
Publicerat den

Hemkommen. Nu ska jag byta om, hälla i mig något att dricka och sedan skriva en bokrecension på engelska om Twilight. Wish me good luck!



Danza Danza
Publicerat den

Har haft en härlig helg ihop med min bästa vän. Nu ska jag ta och fixa mig och lite och sedan drar jag hem till mamma för att umgås med henne och Indianna lite. Därefter blir det att komma hem och varva ner för att orka med en hel skolvecka. Nästa helg kommer bli hur grym som helst i alla fall!



FRÅGESTUND!



JARRÅ HEY
Publicerat den

Då tar jag och byter om inför dansen nu. Dansar i två timmar idag. Sedan ska nog Miranda följa med mig hem och så ska vi fixa oss osv och sedan får vi se vad vi hittar på. Vi drar antagligen till stan :-)

GLÖM NU INTE FRÅGESTUNDEN!


Checka även in min senaste spellista full av svensk musik! - SV3NSKT



PUSSSSSSSSS
Publicerat den

I och med att designen ser ut som den gör så hade jag tänkt göra upp det för er med en FRÅGESTUND!
Fråga vad ni vill. Jag avslutar och svarar på frågorna när jag tycker jag fått tillräckligt med frågor.




Never Let Me Go
Publicerat den

Hur kommer det sig att jag alltid lyckas se på såkallade WTF-filmer? Eller i alla fall filmer som leker med min hjärna som inte ens jag med väldigt vild fantasi lyckas förstå. "Never Let Me Go" var bra. Man drogs in i filmen rätt mycket och kände nästan som dem. Men ändå kändes den på något sätt udda. Konstig. Jag förstod den, men ändå inte... Jaja, jag tycker i alla fall ni ska ta och se den ifall ni vill veta vad det är jag babblar om.




Neosens
Publicerat den

Då har jag nyss käkat tacos. Ska ta och fixa en smoothie och därefter sätter jag igång filmen. Men innan dess tänkte jag bara dela med mig ett par skor haha..
 - Neosens: S262 hos Mylovebasket  - Neosens: S262 hos Mylovebasket

Hade ni slösat 2199 kronor på ett sådant par? Well, i wouldn't. Tycker inte de är speciellt fina ens...



Hjälp! Jag får inte upp den...
Publicerat den

... min meny alltså, haha! Har som ni säkert ser suttit och gjort om min bloggdesign men om ni scrollar hela vägen ner så hittar ni min meny där och jag får inte tillbaka den till sin ursprungliga plats igen... PANIK! Nejdå, det ordnar sig. Nu ska jag käka, byta om och sedan ska jag sätta mig och se på "Never Let Me Go".




it's just me and my guitar
Publicerat den





"without you there's a hole in my heart.."
Publicerat den

Jessica Mauboy feat. Jay Sean – What Happened To Us




YOU WROTE WE WERE MEANT TO BE
Publicerat den




DETAILS
Publicerat den

Ena sekunden är det sol och andra sekunden haglar det. Just nu är det för andra gången idag en hagelsekund, fast detta haglet verkar hålla sig mer äni några sekunder... Gillas inte!


Är i alla fall hemma nu och har ingen som helst aning om vad jag ska hitta på idag. Känner för att stanna hemma men känner för att hitta på något också. Hm, får väl se vad jag väljer haha. Nu ska jag ta några outfit-bilder i och med att det var längesedan det kom upp ett par sådana.



Yon
Publicerat den

Sluta nyss. Nu är jag på väg till Hai för att käka lite sushi med pappa. AWZUUUM!



RÖKNING DÖDAR
Publicerat den

Ett skolprojekt jag, Tova och Paula gjort.




run & hide
Publicerat den

Alltså jag tror nog jag ger upp bloggen snart... Den är så sjukt ful och jag har blivit så himla dålig på att skriva. Känns som om den är riktigt tråkig, så jag fattar egentligen inte varför ni läser den. Jag hade inte orkat läsa den... Men jajaja, måste ta tag i den. Fixa den och hitta en massa inspiration SÅ SNABBT SOM MÖJLIGT!



LATEST NEWS
Publicerat den

Är på rätt så taskigt humör så tänkte bara lägga ut dagens inköp och sedan räcker det för mig. Tyvärr får ni kassa mobilbilder i och med att batteriet på min kamera tog slut precis när jag skulle ta bild.


Byxdress från BikBok för 149 kronor.
Ring för 49 kronor och halsband för 79 kronor, båda från Lindex.



OH NEJ, DET BÖRJADE NYSS REGNA :-(
Publicerat den

Min lärare har försvunnit så jag kan inte lämna in arbetet, istället fortsätter jag lite med NO:n, duktigt va?! Egentligen vill jag ju bara sluta nu så jag kan få träffa Miranda +++ shoppa lite, hihi.




Haha...
Publicerat den

"Stäng av" "Din telefon stängs av" JAMEN NO SHIT?!




Mm, Pringles.
Publicerat den


Sitter just ute i ateljén och har nyss gjort färdigt min saga. Just nu sitter jag bara och käkar lite chips och snakear, haha, sitter och lyssnar på något problem några killar i sexan fått med GTA (HAHA?!) Helt galet hur beroende killar blivit av sina spel när man väl tänker på det. Men dels har många tjejer (likaså jag) blivit ganska beroende av att blogga, men i och för sig hade jag ju inte hellre suttit inne och bloggat än att vara ute och umgås med mina vänner, så njäääeh, så beroende är jag inte haha! Nu ska jag lämna in mitt arbete, CIAO!



burn it up
Publicerat den

Det här Periodiska Systemet is killing me! NO har aldrig varit riktigt min grej, förutom när man labbar och så, för då är det fett kul. Inte annars... Nu ska jag i alla fall fortsätta lite till och sedan ska jag sova.



oh kidso
Publicerat den

Låser in mig i mitt rum och isolerar mig från omvärlden genom att logga ut från facebook, stänga av mobilen och sätta igång en massa hög musik samt plugga engelska och NO. Faktiskt härligt att bara vara för sig själv ibland.



Kiviksäpplen
Publicerat den

... är vad jag nu bokstavligt talat vräkt i mig här på Atmosfär. SUPERGOTT VERKLIGEN! Men nu ska jag återgå till maten. Hade även tänkt dela med mig av lite ställen här i Malmö man definitivt borde besöka. Låter bra va? :-)



3D?
Publicerat den



At the moment sitter jag i mammas kök och skriver. Har varit här hela dagen om man bortser från skolan och dansen. Kände dock inte riktigt för att dansa idag på grund av mig mensvärk (kanske lite personligt att dela med sig men alla tjejer har det, får det, så ja, deal with it!). Gjorde ändå mitt bästa och det gick väl, helt okej. Nu ska jag snart gå och lägga mig i och med att jag har en väldigt lång dag framför mig imorgon. Skola i åtta timmar och sedan är det snabbt hem för att fixa sig, och sedan gå och käka på restaurang. Men ja, bilder och sådant får ni imorgon då. GODNATT!



summerbreeze
Publicerat den

I sommar ska jag skaffa mig en snygg och personlig stil, gå på olika musikfestivaler, dricka goda drinkar och äta massvis med glass och slutligen sola och bada som en galning. I CAN'T WAIT! xx



Fyfan vad skönt!
Publicerat den

Påbörjar morgonen med solsken och Oskar Linnros. AWESOME!



Oh, jag vill att mitt hår växer ut NU NU NU!



Instead of making money you took mine
Publicerat den

Det har varit dålig uppdatering idag, jag vet. Men just nu sitter jag och käkar chokladkaka och dricker chai. Dagen har spenderats i stan med Bazel och någon stund innan jag åkte hem så blev det drygt 5 rundor på Åhléns. Gick och letade efter ett leave in-balsam som gick på under 100 kronor, men tyvärr fanns det inga sådana. Så istället fick det räcka med ett nytt torrshampoo och en spraydeo. Det behövdes!



Carry on up the Morning
Publicerat den

Började denna dag med 50 situps. Nu sitter jag i köket och lyssnar på de underbara och helt otroliga Babyshambles. Ska snart googla "frukost" och se ifall det kommer upp något lätt att göra som även ser gott ut, annars får jag käka flingor som vanligt. Godmorgon förresten!




GODNATT
Publicerat den

Ska gå och tvätta bort sminket, ta en macka, borsta tänderna och sedan gå och lägga mig and that's it.


Bildbrist, galet random, fult, whatever.



HURRY HURRY DOWN QUICK QUICK QUICK
Publicerat den




Jag skrattar idag.
Publicerat den

SOLEN SKINER OCH DET ÄR 5 PLUSGRADER UTE! OM JAG ÄR LYCKLIG?! YES I AM!



Då är jag nyligen hemkommen från stan. Vart och dansade i en timme och sedan letade jag och pappa parkering i en halvtimme, till slut hamnade vi på andra sidan stan för att käka där istället. Men sushi som sushi. Nu ska jag bokstavligt talat kasta mig in i duschen och sedan ta en massa tid på mig. Har inte några speciella planer idag tror jag. KANSKE träffar Oliver och Adam senare, men jaja, vi får se. HA EN HELT UNDERBAR LÖRDAG FOLKET!



WHEN I WAS YOUNGER
Publicerat den




"Mi hermana es floja"
Publicerat den

... var den första meningen jag lärde mig på spanska, det betyder min syster är lat.


Nu ska jag sätta upp ett mål för mig själv och det är att bli riktigt duktig på spanska! Så jag ska öva, öva och öva hela året, och i slutet av detta året ska jag kunna förstå vad de säger i minst två spanska låtar utan att kolla upp lyricsen och översätta den. Låter inte det som en bra idé? :-D



Party Rock is in da house tonight, everybody just have a good time!
Publicerat den

Tycker det var alldeles för länge sedan ni fick höra mitt tjat om sommaren! Men här får ni en bild från We Heart It som verkligen sprider sommarkänslor hihi. Så sjukt härlig bild! Kommer nog bli många försök på att få till en ungefär likadan bild i sommar tror jag. Men guuuuuuud, längtar inte ni till värme och sommar? Jag längtar ihjäl mig! Dessutom kommer denna sommaren bli minst dubbelt så bättre som förra så jag vill bara att den kommer NU NU NU! Alla fester, alla stranddagar, alla sena kvällar, alla de där gångerna man misslyckas med att grilla och alla gångerna man LYCKAS med det. Oh, sommaren är nog det bästa som finns!




OREO-SHAKE
Publicerat den

Du behöver:
Ca. 5 Oreos
Mjölk
Vaniljglass

Se till att mixa den ordentligt, för jag fick några ganska så stora Oreo-bitar i min vilket inte var så himla gott haha... Men jag vet ju inte, sånt kanske ni gillar?




"nothing is enough til' i have your love.."
Publicerat den

Ne-Yo ft. Pitbull & Nayer - Give Me Everything (Tonight)




Egentligen gillar jag inte Pitbulls remixar, men denna var grym! Låter mycket bättre med Pitbull än bara Ne-Yo. Men ja, låten är min nya drog i alla fall ;-)



FOR ALL WE KNOW, WE MIGHT NOT GET TOMORROW
Publicerat den

Har precis rensat lite vänner från Facebook. Kändes riktigt nödvändigt haha. Fast nu har jag liksom 760 vänner där.. Känns också överdrivet. Men på ett annat sätt och vis känns det också som att när man träffat en person en gång så blir man liksom vän på Facebook med den personen dirr? Typ. Haha. Men nej, nu slutar jag babbla och avslutar detta inlägget och börjar sedan skriva på ett annat där ni också får in en överhärlig låt!




I keep running back to your love.
Publicerat den

Då har jag precis gjort klart en flyer för Dizza Tobak-projektet av min egen idé, lite kul är det ändå att de vill ha med just det, tyckte själv det var ganska lame men whatever, nice ju! Har även suttit inne på RnBXclusive och lyssnat igenom låtar. Hittade en jag verkligen fastna för som ni kanske får höra på lite senare idag ;-)



You told me I was pretty when I looked like a mess.
Publicerat den



Då har jag druckit upp det lilla som var kvar i min milkshake/smoothie när jag tog bilderna. Har snackat lite med Miranda också. Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sedan ska jag ta med lite sweets och krypa ner under täcket och se på The Back-Up Plan. HA DET!



BOOKS
Publicerat den

Just nu håller jag på att läsa Den Tusende Gången, men när jag blir klar med den hade jag tänkt antingen låna eller köpa Elsas Värld. Känns som om man bara måste läsa fortsättningen hihi. Och efter det ska jag fortsätta läsa Jag Vill Inte Dö, Jag Vill Bara Inte Leva i och med att jag aldrig läste ut den förut. Den typ försvann bort i någon låda, så jag får skylla på det... Men jag ska i alla fall läsa den och det är väl det viktigaste? :-)



TVÅ ROLIGA
Publicerat den

My ex girlfriend phoned me and said, "Come on over, there"s nobody home."
So, I went over... And ..Nobody was home...

-   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -

A brunette goes to the doctor and says "Doctor I'm hurting all over my body"
"Thats odd" replied the doctor, "Show me what you mean"
So the girl takes her finger and pokes her elbow and screams in pain, she touches her knee and cries in agony and so on...
The doctor says "You're not a natural brunette are you?"
"No, I'm blonde" she replies
"I thought so... Your finger is broken" replies the doctor

HAHAHAHAH




OPPSIE DAISY
Publicerat den

Jag gick och la mig vid halv fem i think, tänkte bara sova en halvtimme eller så. Vet ni vad? Jag vaknade nyss. Haha, tack och lov för att få sms liksom! Nä, men det vart faktiskt bra, hoppas bara på att jag kommer kunna sova ikväll också, annars blir det lite smått dåligt...


Oh, kolla vad brun jag var för några månader sedan...



HAHA, cute.
Publicerat den



Då är jag mätt och belåten! Trött är jag också. Vi vart ju och simmade idag, det gick faktiskt bra. Det var ändå liksom ett tag sedan jag simmade såna där sträckor, så lite jobbigt var det, men det gick bra. Speciellt ryggsim, det var ju bara chill. Sedan hängde jag för det mesta i jacuzzin. ME LIKE! Nu ska jag in och duscha håret och sedan ska jag väl sätta mig och kolla på någon film eller något. Ja, jag vet inte haha. SYNES OCH HÖRES! (i och med att jag kanske videobloggar senare..)




MONTAZAMI-SYSTRARNA
Publicerat den

... har gått och skaffat sig något som kallas Feather Extensions och jag personligen tycker att det ser skitsnyggt ut! I alla fall som de har gjort det, några enstaka i underhåret liksom.

Jag hade lätt velat skaffa ett par sådana. Ni hittar hemsidan HÄR.



DAG 24 - Mitt favoritprogram och varför.
Publicerat den

YOU JUST GOTTA LOVE IT! Älskar dramat, humorn och ja, allting i denna serien haha. Dessutom är de flesta som spelar i den ganska snygga också ;-) hihi.



You don't want me, I just want you more.
Publicerat den

Ska gå och lägga mig, så ni får sova så gott mina kära läsare.
GODNATT! ♥




SÖTSAKER
Publicerat den












Både söta och goda små grejer att tugga på som Miranda fick med sig från Norge, och gav mig.
HUR SNÄLL ÄR INTE HON?!?!



fly away now
Publicerat den

Då hoppar jag in i duschen nu och därefter förbereder jag mig inför imorgon. Ska nämligen till Aq-Va-Kul med klassen och 6;orna, WIIHOO! Eller inte.. Men jaja, ni får lite bilder på "sweeeet thangs" när jag duschat färdigt hihi ;-)



DAG 23 - En låt som får mig att gråta.
Publicerat den

Yiruma – River Flows In You




Alltså jag börjar ju inte gråta så fort jag hör den, men den är väldigt rörande faktiskt och om jag mår dåligt och denna låten går igång, jodå, då rinner tårarna som en "river".



NOW CHECK IT OUT del 2
Publicerat den



Kimsane - GRYM BLOGG SÄGER JAG BARA! Älskar bilderna, texterna och alltihopa. Dessutom skriver hon på ett sätt så man liksom inte bara orkar läsa utan även vill göra det också.




Isabelle Frithiof - Söt tjej som inte uppdaterar så värst mycket, men det är nog det enda negativa. Annars har hon en bra blogg som för det mesta handlar om hennes liv. Sjukt snygga bilder och fin stil också.



DAG 22 - Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Publicerat den

Spola fram till 0:20 för att höra min reaktion direkt.


Och till er som inte förstod så vart jag oseriös med denna videon haha, kom bara att tänka på att jag och Miranda höll på med det varje gång vi såg oss i spegeln efter att ha sett denna filmen. CRAZY GIRLS!



I'm Good All By Myself, But You, You Make Me Better ;-)
Publicerat den

Har nyss käkat och ska byta om till myskläder och efter det ska jag stretcha lite. Har faktiskt enorm träningsvärk sedan Pussycat Dolls-dansen igår... Därefter ska jag i alla fall göra min matteläxa och sedan städa lite. Så ja, det är ungefär så resten av min dag kommer att se ut.





jag förstår inte varför jag fortfarande videobloggar egentligen.
Publicerat den




Gosh, I'm dorky...
Publicerat den

Det är första mars och en minusgrad ute. Men det får mig inte att glömma att våren är på sin väg! Därför har jag suttit och gjort ett litet halvkasst collage med hjälp av Cosmopolitans bilder.

Men i vår är det i alla fall färglada läppar, ögon och accessoarer som gäller. Då snackar vi inte om det vanliga röda läppstiftet utan nu ska vi köra på rosa eller orange! Ögonskuggor kommer också vara värsta stora grejen, så ögonskuggspaletten jag fick i födelsedagspresent från Dejla kommer sitta perfekt. Hade även tänk införskaffa mig lite nytt smink, och även tipsa er om lite så here you go!



COLLAGE
Publicerat den

Då sätter jag igång med bild nu. Ska göra ett collage om framtiden... Hm, vi får se hur det går haha. Tyvärr ska vi inte göra det på datorn så det kommer inte bli lika snyggt om mitt Juicy Couture-collag (inte för att det är snyggt heller, helt rörigt annars..)