VIDEOINLÄGG: Tagga Nyår!
Publicerat den
Vilken färg väljer du?
Publicerat den

 
Själv tror jag att jag kommer välja antingen svart eller guld... eller varför inte lite av båda?Bildbomb: Berlin
Publicerat den

 you can walk your long legs baby right out of my life
Publicerat den

Mayer Hawthorne – The Walk
 Greetings lovers,
Publicerat den

jag kom nyligen hem från en tredagars-vistelse i Berlin. Var där med min syster och ja... finns väl inte så mycket att säga egentligen. Blev lite besviken på staden, restaurangerna och shoppingen. Hotellet hade varit top notch om det hade funnits en jacuzzi där också, men annars var det rätt så bra. Det jag bär på dessa urusla webcam-foton är några av sakerna jag köpt i Tyskland.
Ni får se bilder från resan antingen imorgon eller överimorgon. Pussar och kramar xx
 EXAKT TRE ÅR SEDAN!
Publicerat den

 

Haha, lite gulligt ändå. Minns hur mycket jag tyckte om den låten, tror den kommer från en Barbie-film dessutom..... Ehehehe.

Btw, så gjorde jag detta tidsinställda inlägget den 27 mars 2012 klockan 12.10 då jag hade haft utvecklingssamtal i 8:an och inte hade någonting att göra utan typ väntade på att Tindra eller Lilly skulle höra av sig.
Tell me who knows a peaceful place where I can go to clear my head, I'm feelin low, losin control
Publicerat den

2Pac – Do For Love
 What's on your mind?
Publicerat den

 
Köpte en liten julklapp till mig själv inne på H&M idag, nämligen linnet ni ser lite halvdant på fotona ovanför som gick på 50 kr.så fint
Publicerat den
detta
Publicerat den
#pocky #gotte #westside #rödaögon
Publicerat den
Unorthodox Jukebox
Publicerat den

 
Favoriterna:
Bruno Mars – Locked Out Of Heaven
Bruno Mars – If I Knew
Bruno Mars – When I Was Your ManDoomsday
Publicerat den

Vaknade först klockan åtta av att pappa lämnade lägenheten och trodde att jag aldrig skulle kunna klara av att somna om igen men det gick! Så nu har jag varit vaken i cirka en timme och ska alldeles strax gå upp ur sängen, vill bara ligga kvar ett litet litet tag till... Idag ska jag träffa Lana och några tjejer till från Munkhätteskolan (en av alla skolor jag gått på). Det var sjukt längesedan jag träffade någon av dem så jag är lite nervös på något sätt samtidigt som det säkert ska bli kul!
 
Som jag ser så har jorden inte gått under, så synd för alla er som faktiskt trodde på det... Haha, lovar att när jag först vaknade så fick jag ett jättekonstigt scenario i mitt huvud över att allting skulle vara heeeelt förstört och min byggnad skulle vara det enda som stod kvar. Hade ju varit lika fett som det hade varit läskigt.
 
 Godmorgon förresten :)yo
Publicerat den
Jag är seriöst helt efter med allting...
Publicerat den

Vi har avslutning ikväll och jag och Tindra repade ordentligt först idag.
Det är julafton om 4 dagar och jag har inte köpt en enda julklapp.
Åker till Berlin om 6 dagar och jag har inte börjat packa eller tänka på vad jag ska ha med mig.
Det är snart nyår och jag har varken klänning eller skor och vi vet inte vart vi ska vara.
Jorden kanske går under imorgon och killen jag suktat efter i snart två år är inte min.hej
Publicerat den
VIDEOINLÄGG: New In + Bad News
Publicerat den
Skoluppgift: Popkonst
Publicerat den
ful video men låten är fortfarande skön
Publicerat den

Sean Paul – I'm Still In Love With You
 Beads Byaree
Publicerat den

Klickar hit, klickar dit och helt plötsligt så är jag inne på en tumblr vid namn Beads Byaree och som jag förstått det så är det en tjej som gör smycken. Väldigt fina sådana dessutom. Hon har startat upp en webshop där hon säljer sina smycken och så fort jag är ekonomiskt oberoende så kommer jag att klicka hem ett par (förhoppningsvis till och med flera) örhängen. Och andra smycken också men jag älskar örhängen! Kör gratis reklam här nu men hittar jag något fint och bra så vill jag visa er det. Ok? Ok.
 WANT THIS ONE
Publicerat den

För några dagar sedan så satt jag hemma hos mamma och tittade på Project Runway All Stars på TV. Deras challenge var att designa utifrån ett lands flagga. Alltså de skulle ha med färgerna från flaggan och så skulle man se att deras plagg var just från det landet. Jag föll pladask för vinnaren av tävlingens klänning som nämligen var Mondo med Jamaicas flagga.
Jag menar, titta bara på hur fin den är: 
 LUCIA
Publicerat den
Lugnande
Publicerat den
ART
Publicerat den

För några dagar sedan så korsade mina ögon väg med den underbara Neil Krug's verk inne på Tumblr och sedan dess så har jag varit alldeles fast i hans fotografier. Har även hittat en massa andra fotografer som jag funnit tycke för. T.ex: Magdalena Wosinska, Laurence Demaison, Rinko Kawauchi, Regina DeLuise, Jamie Nelson, Txema Yeste och många många fler. Här har ni några exempel på de jag nämndes verk:
 

 
svar på kommentar
Publicerat den

Svar: Jag har inte planerat allting i detalj än, men jag ska antagligen fira jul med familj och släkt, kanske i min farbrors pizzeria med en massa god mat som vi gjort de senaste åren, eller någon annanstans. Jag har faktiskt ingen aning, men jag ska även ha en mini-julafton med tjejerna några dagar innan julafton! Nyår ska också spenderas med mina tjejer, men vi har inte bestämt var.blir så jävla ledsen
Publicerat den
Triumphant
Publicerat den

 svar på kommentar
Publicerat den

 
Svar: First of all, jag blir jätteglad över att du vill ha min hjälp men don't spam!! Vet inte ens om du ville att jag skulle svara i ett inlägg som jag gör nu eller på din kommentar men jag antar att inlägg blir bättre då du kanske inte minns på vilka posts du kommenterade. Hur som helst, jag vet hur det känns. Jag har också varit i situationer då jag känt mig hur ensam som helst. Det enda jag kan säga då jag inte riktigt vet vad som har hänt (varför du förlorat dina vänner och din kille, för det måste ju vara av en anledning) är att du borde ta itu med problemet/problemen. Prata med ditt ex och dina vänner. Ingenting funkar bättre än kommunikation och försök att vara ärlig, säg att du saknar dem och så vidare... Vet inte hur det är för dig men det är svårt för mig att erkänna för någon att jag saknar den, men ibland får man svälja sin "stolthet" om man vill göra saker bättre igen.
Hoppas allting löser sig och försök att inte gråta, om det nu är så att det inte du som har gjort fel utan det är dina vänner och ditt ex, så bara skit i dem! Då förtjänar du bättre vänner och en kille som uppskattar dig. Skit i allt och alla som försöker dra ner dig och få dig att må dåligt, fokusera på att DU ska må bra. Skriv gärna om hur du löser allting ifall du vill dela med dig av det. Kram!VIDEOINLÄGG: Me, being too much me
Publicerat den
godnatt kompisar
Publicerat den
It's a love and hate relationship
Publicerat den
I love my baby, yup yup, I love my girl
Publicerat den

~~
Publicerat den

 I don't know bout you guys, men jag lär mig i alla fall mycket på tumblr.