en svartvit fredagskväll
Publicerat den
coolin' by day then at night working up a sweat
Publicerat den

Salt-N-Pepa – Push It
 un beau chapeau
Publicerat den

Åt brunch med Jonathan på Rose Garden Supreme och köpte en vacker hatt med Sonia på Chique för bara 150 kronor.
 wat
Publicerat den
hej kompisar
Publicerat den
everybody came to me one time and said "honey, you can do anything, every little thing", and I think I can
Publicerat den

Janis Joplin – To Love Somebody
 nitton
Publicerat den

 
Jag gick från att sova, till att se på något auktionsprogram på TV till att leta efter ett ställe med bra internetuppkoppling och hamnade vid köksbordet där jag nu sitter och vill gråta till Håkans Gårdakvarnar Och Skit, men den är så fin, kan inte hjälpa det.
Annars så är jag irriterad för att jag inte kommer in på min internetbank och kan därav inte se hur mycket pengar jag har vilket resulterar i att jag inte kan beställa hem en massa fina materiella ting jag hittat på bl.a. H&M och Missguided. Alltså är jag ledsen nu.
Publicerat den

 41 Nb Niob 92,90638
Publicerat den

Det finns så mycket som intresserar mig, som jag vill lära mig och kunna, men när det kommer till bl.a. enzymer, kemiska föreningar och fosfotjoner så hade jag inte kunnat bry mig mindre... och det är så taggad jag är på att ha nationellt prov i NO imorgon! Pluggar jag för fullt? Nä, just nu dricker jag te och ser på youtube-klipp från förra årets Emmabodafestival. Jag kommer kugga i kemi. Fan.wow
Publicerat den
ur Lilla Ångestboken av Linda Skugge
Publicerat den
va händer
Publicerat den

Har inte uppdaterat på över en vecka. Fy skäms Nicole! Det ska förhoppningsvis inte upprepas men som sagt så laggar mitt internet och så har jag en massa annat för mig. Det där andra har idag varit att plugga till NO-provet och skicka konstiga snaps till olika härliga människor. Har även läst Jonas Hassen Khemiri's öppna brev till Beatrice Ask, och tänker följa hela grejen genom att se på Gomorron Sverige imorgon för där kommer Beatrice svara på brevet. Tips till alla er som är intresserade! Annars så hade jag väl tänkt ta och läsa lite i Beautiful Creatures innan jag går och lägger mig. Jag har studiedag imorgon men det spelar ingen roll.
 
1 dubblett av mina 4988503 snaps :)VIDEOINLÄGG: update
Publicerat den
BONES BRIGADE
Publicerat den

 
"When six teenage boys came together as a skateboarding team in the 1980s, they reinvented not only their chosen sport but themselves too - as they evolved from insecure outsiders to the most influential athletes in the field."