midsommarskvällen
Publicerat den

 
Efter att jag hade vaknat den 21:a juni så fixade jag mig och drog till mamma, därefter så åkte jag in till stan för att träffa Vendela och efter en hel del komplikationer så var jag hemma hos mig med Sonia. Vi mötte upp Vendela och stack till Hyllie för att det skulle pågå någon form av festligheter där men tydligen så var det lite folk och väldigt blåsigt. Så vi drog oss till Folkets Park med Måns och två av hans vänner. Där satt vi och pratade med fransmän(??) som jag och Vendela fick rosor av. När vi inte orkade sitta mer så drog vi oss till Centralen efter sökandet på en klubb som visade sig vara stängd för kvällen... Därifrån så rörde vi oss mot Hyllie igen och det var mycket mer folk och därav varmare också.
Så allting löste sig tillslut och det slutade med att jag hade en riktigt bra kväll!midsommarsmiddag
Publicerat den

 Landskrona & Helsingborg med Julia
Publicerat den

 hejhej
Publicerat den

 All ends with beginnings
Publicerat den

Daft Punk – Get Lucky
 
 MÅNDAGSLISTA.
Publicerat den

Vilken onaturlig kraft skulle du välja att ha om du fick chansen? Hade velat kunna teleportera mig. Eller kunna läsa tankar.

 

Om du fick femhundra tusen som skulle slösas på en dag. Vad skulle du slösa dom på? Åka bort med mina vänner (jag bjuder såklart på resan) och shoppa jättejättemycket. Festa, äta gott, köpa gåvor. Har jag något kvar i slutet av dagen när jag ligger hemma helt utmattad så skänker jag dem till välgörenhet eller forskning av något slag.

 

Om du fick leva på vilket årtionde du ville, vilket skulle det vara? 1950 eller 1980 pga stilen.

 

Hur ser din drömbostad ut? För att vara ärlig så vet jag inte riktigt. Men antingen bohemiskt mysig med mörkt trä och färgglada gardiner, tapeter och kuddar eller vitt, gammaldags och romantiskt.

 

Vad var du mest rädd för som liten? 

 

Finns det någon filmkaraktär du alltid känt igen dig själv i? I så fall, vem och varför? Rapunzel i Trassel när hon är sådär obeslutsam för om det var bra eller inte att rymma ifrån tornet, för jag lider typ av beslutsångest så jag kan aldrig bestämma mig.

 

Du har fått chansen att pussla ihop din egna fantasisläkt, vilka ingår i den? Olsen-tvillingarna, Method Man, hela jävla Kardashian-familjen, Will Smith, Sky Ferreira och Tyler The Creator.

 

Vilka tre saker skulle du vilja uppleva innan det är för sent? Det är väl aldrig för sent för något? Hur som helst så vill jag: gå med i Försvarsmakten, besöka Taj Mahal och lära mig surfa.

 

Vilka fyra låtar får dig att verkligen känna, och varför? 

Maskinen – Kärlek Vid Sista Ögonkastet för att texten är sååå "asdfghjkl".

Rise Against – Worth Dying For för att den har räddat mitt liv.

Bob Marley – Stand Alone för att det är min favoritlåt med Bob Marley (som jag älskar).

Yiruma – River Flows In You för att denna låten, utan ett enda ord, kan få mig att tänka på så mycket saker och släppa ut mina känslor.

 

Hur tror du att din sommar kommer bli? Ett ord: Bäst.

 

Vem berättar du dina hemligheter för? Miranda.
planer för juni + tips till er
Publicerat den

Sommaren 2013 kommer bli p e r f e k t!
 
 
Den kommande veckan så har vi två ynka "skoldagar" kvar att gå med lärarmiddag på måndagkväll och avslutning följt av en massa festande på tisdagkväll. På onsdag är det "SCHOOL's OUT" i Folkets Park mellan 15-22 och Fosiekonserten mellan 20-22 där bland annat Dani M uppträder! Torsdag och fredag tar jag som de kommer medan lördag och söndag kommer att spenderas på Studiefrämjandet i och med att jag har anmält mig till en kurs där en en stor grupp tjejer får arrangera en stor fest tillsammans som kommer vara någon gång nu i sommar också. Efter det så ska jag bara leva livet så gott det går och i slutet av månaden så åker jag till Amsterdam med mamma och Indianna. lite bilder från studenten
Publicerat den
sista skolveckan
Publicerat den

 
Dagens skoldag gick ut på att kolla på film, äta, leka lekar och baka kladdkaka. Som pricken över i:et så fick vi dessutom sluta mer än en timme tidigare, så jag stack direkt till Drewex och köpte studentpresent till Måns. Nu är jag hemma och ska göra färdigt en SO-uppgift innan jag rör mig mot gymmet. Därefter ska jag till mamma och sedan så ska jag kanske på Strandskolans efterfest. Ni får ha en dundervecka för jag kommer antagligen inte uppdatera på några dagar!
 Will you still love me when I'm no longer Young & Beautiful?
Publicerat den

Finner inga ord. The Great Gatsby. Fy. Fan. Vad. Bra. 
 
 
Och hallå?? Soundtracket kan ju ha varit något av det bästa också.
 
 
Leonardo spelade (som vanligt) riktigt bra. Samma gäller Tobey. Älskar även att det var han som berättade historian i och med att han var mellanpersonen och var den som fick bära på allas hemligheter.

 
Hade gärna gått på fest i Gatsby's underbara hem. Var och köpte en jätteclassy klänning med mamma i stan  innan vi såg på filmen och så fort jag kom hem så tog jag på mig den, satte igång filmens soundtrack och låtsades att jag förfestade inför en av hans extraordinära fester.
 
 
Se den!D E T Ä R J U N I M A N N E N , J U N I
Publicerat den

Nu ska jag (iklädd i bl.a. shorts) gå ut på stan med mamma och mina bleka, blåmärkes- samt bristningsfyllda ben. Vi ska leta efter en ny klänning till mig och i eftermiddag så ska vi gå och se The Great Gatsby. Därefter vet jag inte om jag kanske ska på någon musikfestival i Helsingborg eller vart det nu var den låg, vi får väl se!
Det är dock en underbar dag så ska försöka spendera så mycket tid ute som möjligt :)
 ä l s k a r outfiten
Publicerat den

yt