låt oss vandra bland molnen
Publicerat den

讓我們一起走在雲上
// m i n  u l t i m a t a  s o m m a r s p e l l i s t a //
all I want is you
Publicerat den

DMX – How's It Goin' Down
 Friday I'm In Love
Publicerat den

Nu när det bara är 18 dagar kvar till skolan så känner man sig inte så motiverad för att vara där, men som vanligt så måste man göra det man måste göra. Fick i alla fall reda på att mitt betyg i matte nu efter nationella proven ligger på A!!! Det firade jag och pappa med lite sushi (även fast det var planerat redan innan jag fick reda på det) och därefter så spenderade jag nästan två timmar på att gå runt från affär till affär i letande efter den perfekta klänningen som jag, såklart, inte lyckades hitta. Var de fina så satt de inte fint eller så var de alldeles för dyra. Så det uppdraget står fortfarande på listan och måste klaras av snarast!! Annars så har jag väl inte gjort så mycket mer idag. Var i pizzerian och träffade min farmor och farfar och efter det kom jag hem och vilade lite, så här ligger jag nu och skriver detta (+bokrecension) och planerar kvällen lite smått. Livet är rätt bra ändå.
 Happy Birthday Dear Biggie
Publicerat den
miss you like crazy
Publicerat den
e-bay bara ger
Publicerat den
nicolego
Publicerat den

// nicole go nicole ego nicole e go //dark twisted fantasy
Publicerat den
old
Publicerat den
Pantrarna
Publicerat den
money makes me lose control
Publicerat den

Nu har jag inte bloggat på fyra dagar om man inte räknar med låten jag publicerade imorse, som jag förövrigt tycker att ni borde lyssna på för den är superbra! Sitter i alla fall i skolan just nu och håller på med min SO-uppsats men kan inte riktigt fokusera då allt jag tänker på är mat och kläder haha. Vi äter tacokryddad fisk i skolan idag (?!?!), så kommer nog dra någonstans under lunchrasten och äta istället. Fy för det. Fy för att allt är så dyrt. 
 Leaving everything I ever knew behind
Publicerat den
ASDFGHJKL
Publicerat den

Idag ska jag träffa människor jag inte träffat på superlänge samt människor jag aldrig träffat förut, hur kul?!
 I LOVE THIS GIRL
Publicerat den
gymnasiesnack och skoltoalettsposerande
Publicerat den

[nbica @ instagram]
Igår så var jag som sagt och skuggade på Spyken. Det är en jättemysig skola i Lund och jag tycker om den rätt mycket. Finns alla sorters människor där och skolan i sig är så himla fin. Den verkar vara rätt bra också. Men jag vet inte, är så himla osäker på om jag ska byta. Petri har alltid varit Skolan med stort S haha. Är bara rädd för att den ska vara alldeles för mycket för mig... Menmen, vi får väl se i slutändan.VIDEOINLÄGG: Jympa Step
Publicerat den
the people looks like flowers at last
Publicerat den

Idag så har jag bara haft matte i skolan hela dagen. Vi hade nationella i Matematik idag och jag känner att det var rätt lätt så jag hoppas att det syns i mina resultat! Sedan så hade vi genomgång inför det andra nationella provet i matte som vi ska ha nästa torsdag, så vi fick sluta nästan två timmar tidigare idag, vilket är superhärligt i och med att vädret är underbart!
Direkt efter skolan så tog jag mig till stadsbiblioteket för att låna en massa Charles Bukowski-böcker, samt "Rapport från ett dödsblock" av Mumia Abu-Jamal som jag ska läsa för att komma igång med min stora SO-uppsats. Just nu, ska jag dock äta upp min "pilaf de orez" och sedan röra mig mot Västra Hamnen för att njuta av det fina vädret med mina tjejer.
Ikväll blir det träning och imorgon ska jag skugga i samhällsklassen på Spykens gymnasium!
 docs, flowers, guns n' roses
Publicerat den
18:33
Publicerat den

Känner att jag drunknar i läxor just nu. Och nej, det känns inte bra.
 We are the children of the Rastaman
Publicerat den

Bob Marley & The Wailers – Africa Unite
 söndagen den 5:e maj
Publicerat den

Idag har jag varit duktig och vaknat tidigt, varit och tränat och sedan ätit påskmiddag hos min farmor och farfar. Nu ska jag göra färdigt min musikläxa i väntan på att Vendela ska komma hit och ikväll ska jag troligen fira min systers födelsedag lite sådär i förskott. Livet är bra och jag är glad!
 
 
Antingen så har jag blivit så sjukt otränad så att Bas-passet känns som galnaste, hårdaste, tuffaste och jobbigaste passet eller så var det mer än Bas vi körde. Men jag svettades och jag känner värk i mitt ena lår så det är väl som det ska vara antar jag. Go träning!all that chicken you ate and you never paid
Publicerat den

Rhymefest – Build Me Up"Happy and scared all at the same time"
Publicerat den

Idag är jag uppe tidigt, för igår gick jag och la mig tidigare än vad jag ens brukar göra på skolkvällar, av olika skäl dock... Men innan jag somnade så tittade jag på TV i brist på annat att göra. Fastnade direkt för "The Greatest" som gick på 1:an och tittade färdigt på hela den. Riktigt fin och rörande film faktiskt, så se den!  Nu ska jag plugga lite och börja fixa mig i väntan på att mina tjejer ska vakna.
 
 j'adore mitt hår (idag i alla fall)
Publicerat den
ett stökigt rum och en ny klänning
Publicerat den
♡♡♡
Publicerat den