Miguel @ Babel
Publicerat den




31 jan 13
Publicerat den

Kom nyligen hem. Har hunnit käka osv, och nu ska jag smått och gott börja fixa mig inför Miguel ikväll! Innan jag drar dit så kommer troligen Julia över :) Alltså jag är på såååå bra humör, ni anar inte ens! Hoppas ni har en bra kväll!



OH. MY. GOD.
Publicerat den




Åh, har faktiskt haft en jättebra dag!
Publicerat den

Vi var på Cybergymnasiet och hade workshops med klassen idag. Jag valde att spela in en låt i studion samt måla med airbrush. Det var faktiskt sjukt kul! Det jobbiga är dock att jag känner att jag hade tyckt om att välja en linje där man gör något roligare än att bara plugga men sedan så har jag ingen speciell hobby så det känns konstigt om jag bara väljer något för att jag tycker att "ja, men det är väl helt-okej-kul", då känns det nästan lite bättre att välja en "plugglinje" som i mitt fall kommer bli samhälle.
Nu ska jag fixa något att äta och därefter ska jag krypa ner i sängen och se på det senaste avsnittet av Pretty Little Liars och sedan fortsätta med Puberty Blues. 



2 från idag
Publicerat den

Var och hämtade boken jag beställt på biblioteket.
 
Råkade precis göra hål i mina jeans.



Dr. Feelgood
Publicerat den




Parma Panorama
Publicerat den




Kan Dee Shop
Publicerat den

 
Fick detta i tidig födelsedagspresent från min syster. Känner att jag kommer använda dem flitigt i sommar!



"What about the past?" "We never really shared one."
Publicerat den




Dör plågsamt
Publicerat den

 
Coachella måste nog vara världens bästa musikfestival. Den stora bilden är detta årets bokningar och jag är full av känslor. Med tårar i ögonen och andningsproblem så kan jag lova er att det där... det är the place to be. De har alltid enormt bra bokningar och jag stör mig på att det är så långt härifrån och på att det kostar så mycket. Hade jag bott i USA så hade jag slösat alla mina pengar på det. Fatta hur jävla värt det! Åh, vill bara gömma mig under mitt täcke och öva på att teleportera mig så att jag kan få uppleva detta.



OBS!
Publicerat den

JAG VILL BARA FÖRVARNA ER OM ATT MIN BLOGG KOMMER SE UT SOM SKIT I ETT BRA TAG FRAMÖVER DÅ DEN ÄR UNDER KONSTRUKTION! JAG FIXAR DET SÅ FORT JAG KAN!



thank god I found the good in goodbye
Publicerat den

Vaknar upp och det första jag sätter igång är Beyoncé – Best Thing I Never Had. Alltså... endless love till den låten! Man känner sig fett mäktig när man hör på den, eller ja, jag gör det i alla fall haha. Och glad blir jag också av den.
Nu ska jag laga frukost och sedan röra mig mot skolan. Ha en bra dag!
 



_
Publicerat den




YESTERDAY
Publicerat den

[ nbica @ instagram ]
 
Igår var jag i stan med Miranda och köpte ett par Dr. Martens som en tidig födelsedagspresent till mig själv. Därefter drog vi in till Espresso House i Bunkeflo och fikade med Marco och Mathias och stannade till stängningsdags, därefter drog jag mig hem till mamma och åt middag samt tittade på TV och skiftade mellan att titta på "Trinny & Susannah stylar om Sverige" samt "Beyond Scared Straight". Det sistnämnda programmet måste jag dock erkänna var intressantast, det borde ni titta på!
Hur som helst så gick jag, min mamma och min syster på bio senare på kvällen och såg på Les Misérables. Tänkte kanske ta och skriva en liten recension om den senare, vi får se om jag orkar haha.



forget me, forget me not
Publicerat den

Thieves Like Us – Forget Me Not - Minitel Rose Remix
 



it's my day off
Publicerat den

 
Idag är jag ledig! Vaknade vid nio-tiden och jag är utvilad och glad. Åt en supergod frukost med pappa och sedan har jag bara legat i sängen med en kopp kaffe och varierat mellan att titta på TV, läsa tidningen och sitta vid datorn. Har ett enormt sug efter att rita, så jag tänkte sätta mig och rita lite nu... Har dock ingen aning om vad jag ska rita, men det kommer väl när man börjar. Annars vet jag inte riktigt vad jag hittar på idag. Ska nog ta det lugnt och se om jag kanske ska träffa Miranda :) Ahja, ha en bra dag!
 
 



it's not love, it's just lust
Publicerat den

Masta Ace – Hold U
 



go home snow u r drunk
Publicerat den




tidig morgon
Publicerat den

Kan ni fatta att jag steg upp klockan 5.30 alldeles frivilligt?! Okej, jag hade ju inte behövt vakna så tidigt egentligen, men om jag vill hinna fixa mig och inte vara en sur jävla brud hela dagen så måste jag det, och allt bara för att (om jag får säga det själv) jag är en så bra vän som följer med Oliwia till Jörgen Kock och skuggar med henne där! Är egentligen inte alls intresserad av kökslinjen men det ska ändå bli kul att pröva på :) Så ja, that's where I'll be at today, kanske uppdaterar något ikväll, vi får se!



atm
Publicerat den




All black everything
Publicerat den

Fyller år om 18 dagar och min födelsedag kommer falla på en torsdag och som ni redan vet så ska jag och Tindra gå och se Miguel den kvällen, men fredag-lördag-söndag så kommer jag vilja ställa till med festligheter. Det är ingenting jag har planerat ännu, men jag bara tänker lite på det. Hade lätt velat köra ett "Black Party" då, motsatsen till White Party, alltså ska alla klä sig i svart.
 
Tumblr-bild.



KAN INTE SLUTA LYSSNA
Publicerat den




Min fredagskväll
Publicerat den




good days
Publicerat den

Haft träningsvärk sedan idrotten i onsdags, fattar ni hur dålig jag känner mig eller?! Men det blir väl så när man inte tränat på en hel termin... 20 dagar kvar till min födelsedag och tills jag och Tindra ska se Miguel! Igår fick jag även reda på att Ky-Mani Marley kommer till Malmö den 17 februari så jag ska nog dra dit. Så kul när det händer saker här i Malmö, i alla fall nu på vintern så man slipper sitta hemma hela tiden. Inte för att jag gör det egentligen... men ändå. Hur som helst; Godmorgon!
 



WISHlist
Publicerat den

 
Kompakt systemkamera (obs måste kunna filma också)
Fuktgivande Ansiktskräm som innehåller Aloe Vera eller Kamomill 
Vertikalrandiga svartvita högmidjade byxor
Ett jobb!
Biljetter till Emmabodafestivalen (+camping såklart)
Svarta höga platforms
En resa till något varmt land
CA$H
Dr. Martens
Mac > HDMI-adapter
Beige pälsjacka
12-månaders kombikort på Friskis&Svettis
Symaskin



just some mixed music
Publicerat den




Berlin: Buddy Bär's
Publicerat den

"We have to get to know each other better, it makes us understand one another better,
trust each other more, and live together more peacefully"

Buddy Bär är en samling av konstgjorda björnar som är uppställda runt om i Berlin. Varje björn är individuellt målad. Det hela startade 2001 då Eva och Klaus Herlitz initierade en kampanj där omkring 350 björnar målades av olika konstnärer och ställdes ut på olika håll i hela Berlin. Målet var att få in pengar till hjälporganisationer och företag, föreningar och enskilda personer stödde kampanjen. Framgångarna gjorde att kampanjen förlängts och nya björnar har tillkommit.

 

United Buddy Bears - är ett internationellt konstprojekt, som mer än 150 konstnärer från hela världen har deltagit i. Alla dessa konstnärer har målat sina björnar helt individuellt, typiskt för vars och ens hemland. I glad gemenskap förbinder sig på så vis de internationella konstnärernas olika stilriktningar till ett allkonstverk, som sprider livsglädje. Med hjälp av de mångsidiga, landstypiska utformningarna av björnarna upplever besökarna på utställningarna, som redan har vistats i fyra världsdelar, en resa runt hela världen. På sina utställningar propagerar "United Buddy Bears" för en fredlig samexistens. De representerar omkring 150 av de stater som är erkända av FN. Sedan den första utställningen i Berlin 2002 har över 28 miljoner människor i hela världen varit och tittat på björnarna.

 

Björnarna står fredligt hand i hand och pläderar för tolerans och samförstånd mellan folk, kulturer och religioner.

-Källa

 




VIDEOINLÄGG: försvar vid sexuellt trakasserande? + outfit
Publicerat den




SHOPPAT!
Publicerat den

Halsduk Bianco 175;- Ring BikBok 25;- Linne BikBok 75;- Shorts BikBok 100;-
 



dogbone
Publicerat den

/ Mössa Streetlab / Halsduk Zara / Jeansjacka Secondhand / Kofta H&M / T-Shirt Primark / Byxor Zara /



en RIKTIGT GOD morgon
Publicerat den




på tal om DIY
Publicerat den




what I say on twitter
Publicerat den




HAHAHAH
Publicerat den




HAHAH FUCK I LOVE YOU
Publicerat den




Maybe I'll forgive you. Maybe you'll try.
Publicerat den

Boyz II Men – End Of The Road
 



NYE
Publicerat den




2013
Publicerat den

Gott nytt år! Jag hade en underbar natt med ett skönt gäng människor och jag hoppas att ni hade det minst lika bra som jag :) Jag har precis hoppat ut ur duschen och halvligger i min säng samtidigt som jag smaskar på ett äpple och skriver detta. Egentligen hade jag tänkt vara värsta good girl idag och träna, läsa, äta nyttigt osv, men Lilly och Julia som sov hos mig inatt, de sov ut otroligt länge haha så halva dagen gick åt att jag väntade på att de skulle vakna typ.. Och äta nyttigt gick inte heller så bra då jag och Lilly käkade glass haha. Menmen, kompenserar med ett äpple nu och lite Awkward.