BIRTHDAY KID
Publicerat den

Då sitter jag vid datorn medan min syster och mamma ska spela in en video på spanska som Indianna då ska ha till skolan. Dock går det ju inte så bra i och med att de liksom garvar sönder sig... Men aja, nu vid nio ska vi dra och se Love & Other Drugs på bio och därefter blir det läggdags, ehehe. Fått en massa fina presenter och ja, de flesta kommer ut på bloggen så fort jag kommer hem, för jag ska sova här hos mamma nu några nätter så ja, påminn mig att lägga ut mina presenter då jag är hemma igen :-D





svar på kommentar
Publicerat den

Svar: Hejsan! Nej, vi drack inte alkohol på min fest! KRAM



girl i wanna yeah yeah yeah
Publicerat den

Då går jag och lägger mig nu. Vill ju inte se alldeles förstörd ut på min födelsedag imorgon.
Men jaja, vi hörs folket. G'NATT!



svar på kommentar
Publicerat den

Svar: Hehe :-D Alltså jag har inga bra bilder på mig förutom de jag redan lagt ut, tog tyvärr inte så många... Så det är inte möjligt, men den blåa klänningen är i alla fall från H&M och presenterna... Haha, jo det kan jag nog göra, vissa i alla fall!



MIN HELG
Publicerat den

Fredag: Jag hade min födelsedagsfest, mycket stress, lite kaos och så, men bortsett från allt det så hade jag kul och det hoppas jag att alla andra också hade. Mot dagens slut så gick jag hem med tre stora påsar fyllda med presenter haha och allting vart jättefint, mina vänner är super! :-D

"I wanna see you move, move, shake, shake now drooop!"

Lördag: Jag och Miranda vaknade upp hos mig efter att ha somnat lite efter ett någon gång om jag minns rätt. Då åt vi frukost, stack in till stan, kom hem, packade osv och sedan blev vi hämtade av Mirandas pappa. Sedan i Klagshamn så stack vi och träffade Hinde och Joel och därefter blev vi körda till Sarah och sedan tillbringade vi hela kvällen i Tygelsjö.


Söndag: Vaknade då hos Miranda och åt frukost, promenerade i Klagshamn en stund, stötte på Gabriel, åkte hem, och nu sitter jag här och gör ingenting, ska ju få gäster snart så aja.. Helgen har i alla fall varit underbar!



one thing is clear, i wear a halo
Publicerat den

Sitter just nu hemma hos Miranda, ska hem vid två-tiden och då får ni bilder och lite text från/om helgen. Men det har varit sjuuukt kul i alla fall, bästa helgen på länge! Och imorgon fyller jag år, så ja, ni kan ju gissa om jag är på bra humör?! :-D Ikväll blir det lite släktingar som kommer över på middag och så. Sedan är det skola som vanligt imorgon ehehe.



PINK
Publicerat den

Sitter just nu hemma hos Miranda och väntar på att hon ska duscha färdigt så att vi kan dra och träffa Joel och Hinde och senare ikväll blir det att dra till Tygelsjö för en liten middag/fest hos Sarah :-)







DO IT LIKE YOU'RE HIGH
Publicerat den

Har nyss ätit McDonald's mat hehe, nu sitter jag och äter glass och dunkar musik. Inna's album är ÄNTLIGEN ute på Spotify, ni anar inte hur mycket jag längtat!! Och nu är jag nästan frisk igen?! Knappt förkyld mer och minns hals har jag inte alls ont i meeeer, gaaaah, denna kvällen kanske inte blir så misslyckad ändå ;-)
Men nu ska jag fortsätta dansa och sedan hoppa in i duschen tills Miranda kommer. För då blir det fixfix och förfest.
HA EN UNDERBAR KVÄLL KÄRA NI! Kanske bloggar lite mer innan jag drar, vi får se.


Bild från Noras fest.



LIPSAVER
Publicerat den

Nu ska jag ta mig tid till att tacka mig själv för att jag sparade den, Lana för att hon gav mig den, Lanas bekanta för att Lana fick den, apoteket för att annars hade Lana inte fått den och sedan skaparna som sände den till apoteket. "DEN" är nämligen ett läpp-/hudbalsam vid namn Ceridal.

För igår hade mina läppar nämligen spräckt, så de var röda torra och superstora! Såg ut som Kissie nr 2 eller något? Så där satt jag med min Coca Cola Vanilla Lip Smacker och märkte att ingenting hände, så när jag tog mig tid till att städa lite mer och gå igenom några lådor så tadaam, ett mirakel... Nä, men då hittade jag den och använde den minst sisådär 8 gånger igår och nu är mina läppar perfa hehe :-D



B/W COMMERCIAL
Publicerat den







LIKE THAT
Publicerat den

AH! Denna outfiten hade varit perfekt inför imorgon, men nej.. Nu ska det vara så att det inte är säsong för det, och sedan har jag ju varken en sån söt klänningen eller någon snygg svart kort skinnjacka för den delen... Så jag har egentligen ingen aning om vad jag ska ha på mig imorgon. Tror det får bli samma som jag hade på nyår, men jaja... Nu ska jag städa lite och så. SEE YA!



tipstipstips
Publicerat den

När Cazzy kom hem från Frankrike så sa hon en grej som jag inte provat förrän nu för ungefär en halvtimme sedan... Det vart att man skulle dricka ett glas kokat vatten, med lite citron i ifall man ville ha smak för att det är jättebra. Det rensar kroppen på något sätt. Och för att vara helt ärlig, så funkade det faktiskt. Plus så har man inte lika ont i magen mer om man nu hade det från början hehe. Så det tycker jag faktiskt ni ska testa! :-)
ph; weheartit



"so i, put my hands up, put my, put my hands up.."
Publicerat den

Alesha Dixon – Every Little Part Of Me ft Jay Sean



jag råkade nog sola liiiiiiiiiiite för mycket
Publicerat den




Hahaha, nej, men alltså det känns som om jag har chokladpudding i hela ansiktet.
Man blev nästan lite sugen på att äta det istället för att smeta ut det i ansiktet men aja...
Jag har i alla fall en ansiktsmask från H&M på just nu och snart ska jag skölja av den och hoppa i skumbadet men först: TÄNDA DOFTLJUS! Fast aa, nu ska jag dra och ha mysigt, PUSSEN!



du lyser upp min himmel som den vackraste stjärna
Publicerat den






ph; weheartit



ohhh nooo
Publicerat den

JAG MÅR SÅ HIMLA KASST! Jag har ont i läpparna, magen, näsan, öronen, huvudet och så är jag förkyld och hostar hela hela tiden. Dessutom är min fest på fredag, alltså ungefär en och en halv dag ifrån mig... GAAAH! Måste bli frisk tills då annars vet jag inte vad jag gör !!!



wh00t?
Publicerat den

Varför kommenterar man "så fin du är älskling" osv, på en bild där man inte ens ser personens ansikte? Alltså det hade ju varit en annan sak ifall man skrivit så fint hår du har, oh vad fin tröja eller något i den stilen. Men så fin du är, är ju konstigt att kommentera på en bild då ansiktet inte syns... Eller är det bara jag som tycker så?



svar på kommentar
Publicerat den

X om ROCK N' ROLL IS DEAD:
du har förstört din blogg:/

Svar: Den är under konstruktion, så vi får väl se vad du tycker när den är färdig ;-)
OVER AND OUT!



livin' in da ghetto
Publicerat den

Kom hem för en stund sedan. Har precis käkat lite McDonald's-mat och nu ska jag ta och byta om till en lite slappare klädsel och därefter blir det att plugga och att städa på rummet. Blir nog inte så mycket uppdatering i och med att jag har haft en rätt halvkass dag och dessutom har jag mycket att göra. Men vi hörs när vi hörs, CIAO!


Bilder från de senaste dagarna, charmigt ehehe.



Kim här!
Publicerat den

Hejhej hehe, jag fixar nu Nicoles blogg, så bli inte rädda om det inte ser ut som vanligt!



dagens inköp
Publicerat den

Vart i stan med Cazzy och Alberto efter skolan och då fick jag med mig detta hem:



Hoodie från BikBok för 99 kronor.



i wanna be the one
Publicerat den



Kom hem för ett väldigt tag sedan känns det som... Men jaja, nu ska jag fortsätta lyssna på musik och ta något att käka. Därefter ska jag plocka undan lite på mitt rum, krypa ner under täcket och kolla på film och äta massvis med choklad! MYYYYYYYS



you had me at hello
Publicerat den

Hmm.. Ska ta och käka något litet och sedan ska jag gå och lägga mig.
Förresten, jag är mörkhårig igen!





lite bättre än bäst
Publicerat den






I'M SORRY, SO SORRY
Publicerat den

Det ar varit riktigt kass uppdatering denna helgen jag vet det! Men förlåt förlåt förlåt och återigen förlåt!! Tyvärr måste jag nog säga att det kommer bli ungefär likadant nästa helg... Men denna veckan ska jag blogga som bara den!


Just nu sitter jag i alla fall på Malmö Grill oc har precis käkat. Ska snart dra hem och förbereda mig inför skolan imorgon samt lägga ut lite bilder här på bloggen.



SEE YOU LATER
Publicerat den

Hihi, sitter och taggar med schysst musik. Fyller år inte imorgon, men måndagen därpå! Känns så sjukt chill! Idag skickade jag även ut inbjudningarna till min födelsedagsfest så jag går liksom in och kollar 24/7 för att se vem som kommer och så... ;-) Men nu ska jag in och duscha och sedan fixa mig för att dra in till stan en stund. Miranda stack för någon minut sedan, känns redan tråkigt utan henne. Hon har liksom bott hos mig hela helgen, men aja. Nu ska jag duscha, vi hörs efter min dusch med lite bilder och så!




flyger högt men jag landar så dåligt
Publicerat den

Sitter just nu i mitt rum med Miranda. Vi kom hem från stan för ungefär en timme sedan tror jag. Vi vart där med massa chiiiiill folk. Nu ska vi käka pizza. PUUUUUSS



"let’s take the whole world on a ride.."
Publicerat den



Har haft denna låten i huvudet hela dagen!



videoinlägg - DAGENS OUTFIT
Publicerat den




FXAD O KLAR!
Publicerat den

Idag ska jag intervjua folk om de tyckte jag såg bäst ut med smink eller utan och varför :-)
Men nu ska jag käka frukost!




jag kan flyga fritt
Publicerat den

Hihi, ser på Tummelisa samtidigt som jag går runt och städar och äter pepparkakskola. MYYYSIGT!





snabbbbis
Publicerat den

Då har hela dagen tillbringats i skolan. Efter skolan åkte jag och pappa till Hai och åt sushi. Därefter åkte vi till IKEA för att köpa lite möbler och annat till mitt rum. Men nu är jag hemma i alla fall. Och ni kommer inte behöva stå ut med denna urkassa bloggdesignen länge till. Tror Kim ska fixa. Men kolla in hennes gryyyymma blogg HÄR.



FINALLY LIKSOM
Publicerat den

Jag vet inte hr många gånger jag sagt till mig själv att läsa Twilight-böckerna. Har alltid börjar läsa några sidor sedan har jag bara skitit i det. Men denna gången ska jag läsa de! För jag valde Twilight som den där engelska läsboken i skolan :-) Så nu ska jag börja läsa. Men vi hörs, PUSS!





min humor
Publicerat den

‎"Nah, I never been in space before
But I never seen a face like yours"
- Far East Movement ft. Ryan Tedder - Rocketeer

Wow, tack för att du säger att jag liknar en alien...
HAHAHHA BÄÄÄÄÄÄST !



seems like just yesterday
Publicerat den

Dagen har spenderats i skolan, i stan, hemma då jag dansat och suttit vid datorn.
Snart ska jag in och duscha sedan ska jag leta upp en bok på engelska jag ska ha med till skolan imorgon :-)



"i know you want me, i made it obvious that i want you too.."
Publicerat den




Coffee Point
Publicerat den

... är vart jag sitter med MM nu !



update
Publicerat den

Sitter i skolan och slutar om några minuter. Då blir det stan med Miranda och Mariam :-D



Har förstört min blogg också... IGEN!
Publicerat den

Jag behöver verkligen akut hjälp med min bloggdesign... Vilket aldrig har hänt förut för jag har bruka klara mig ganska bra själv... Men, denna gången går det inte. Så ifall det är någon som är intresserad så kommentera gärna här under så får jag ta ett snack med er! ;-)
Just nu sitter jag i sängen, har precis plattat håret och ska snart dra och käka frukost. Efter det drar jag till skolan och efter skolan ska jag träffa Miranda i stan. HEJDÅ!



AWESOME?!
Publicerat den

Första gången jag ser mig på förstasidan, men det är la gött det! :-D
Nu ska jag i alla fall gå och borsta tänderna sedan blir det läggdags.
GODNATT ALLIHOPA!



JAG HAR FÖRSTÖRT MIN LUGG!
Publicerat den

Skulle klippa min snelugg kortare imorse... Det slutade med att det blev någon sorts ful pannlugg? Så ja, nu får jag gå runt som på nästsista bilden tills det växer ut. Eller med luvan på huvudet som jag gjort nästan hela denna dagen. Annars får ni även bättre bild på min piercing, som faktiskt inte existerar. Det var en fejkring för att se hur alla reagerade. Trodde folket skulle bli chockade men nejnej, alla tyckte det var snyggt haha...
F A K E !



svar på kommentar
Publicerat den

Svar: Förra sommarn gjorde vi bara ett stopp i Göteborg. Vi var då på väg till Norge och hennes pappa var med den gången. Detta året (om vi nu ens åker dit) så kommer vi åka utan föräldrar ja, och så kommer vi bo hos hennes föräldrars vännina i think. Men inget av det är säkert än så ja.. Tyvärr blev det inga bra svar på dina frågor men jaja, jag vet faktiskt inte.
Och ja, jag bor i Malmö :-)



PAIN IN MY CHEST
Publicerat den

"Snappin' out of this misery,

Depression. This ain't me.

But I always turn around,

180 degrees.
You got control of me
And I, I can’t explain.
Somebody call 911 Emergency
Before I go insane..”


- Tae Yang - Wedding Dress (English Version)

 




dagens inköp
Publicerat den

Jeans från H&M för 199 kronor.
Trosor från MQ för 29 kr./st.



"cause you should be my lady .."
Publicerat den




anledningen till att jag inte bloggade igårkväll...
Publicerat den

Vet inte om man ser så bra.. Men jag har skaffat piercing! ;-)



it's getting hard..
Publicerat den

DAG 1 (IGÅR) - NACKDEL MED ATT INTE ANVÄNDA SMINK: Man blir inte lika bra på foton.
FÖRDEL MED ATT INTE ANVÄNDA SMINK: Kan vakna en halvtimme innan man ska dra till skolan för man ska ju bara äta och byta om.

DAG 2 (IDAG) - NACKDEL MED ATT INTE ANVÄNDA SMINK: Jag känner att min outfit inte blir fulländad på något sätt. Till och med bara lite mascara och eyeliner hade räckt just nu... Men nej, jag får klara mig utan.
FÖRDEL MED ATT INTE ANVÄNDA SMINK: Känner redan att min hy är lenare. Alla småfinnar jag haft förut börjar faktiskt försvinna.



godnatt
Publicerat den

.



helt random
Publicerat den

Jag fjällar som in i #&"(Y"/(!, hur jobbigt som helst! Så när jag kommer idag vid halv fem någon gång så blir det bodyscrub. Nu ska jag i alla fall göra läxorna som ska vara färdiga till imorgon. LATER!



pizzadoftande falukorv?!
Publicerat den

Varför? Varför i hela friden har man pizzadoftande falukorv till lunch i skolan?! Alltså, vad spelar det för roll vad det doftar..? Haha, nog det sjukaste på länge. Men jaja, jag åt ju inte för det var inte gott. Istället stack jag och slösade pengar på mat för att inte gå hungrig hela dagen. Kan man inte bara få god mat istället?!

Jaja, nu sitter jag och drömmer mig bort till sommaren... Det kommer bli så himla kul! SSC, kanske ska till Makedonien med pappa eller något annat land, sedan ska jag kanske till Göteborg med Miranda, hehe. Men alla de resmålen är verkligen något jag ser fram emot. Sedan längtar jag till Malmöfestivalen som kanske inte ens blir av detta året, men jaja... Nu ska jag återgå till vår händelselösa lektion. Sitter bara och väntar på att alla ska ladda ner ett program man skulle laddat ner förlängesen.


Jättefint....



ett seriöst videoinlägg. THANK GOD!
Publicerat den




twisted dreams
Publicerat den

GODNATT!



DAGENS SNYGGING
Publicerat den

... är Cam Gigandet!



Cam Joslin Gigandet som hans fullständiga namn är, föddes den 16 augusti 1982 i Tacoma, Washington. Han är mest känd för sin roller som Kevin Volchock i O.C. och som James i Twilight. Cam och hans flickvän Dominique Geisendorff blev föräldrar till Everleigh Rae den 14 april 2009.




Vet att jag haft denna hunken som "DAGENS SNYGGING" förut.
Men denna gången med lite info + snyggare bilder...
Anyways, så förtjänar han att komma i repris. KOLLA HUR SNYGG?!



i was born a champion
Publicerat den


Hehe, gulligt!


Nu hoppar jag in i duschen och sedan städar jag lite. Därefter tar jag en promenad bort till Pizzerian för att få i mig något att äta. Men vi hörs senare!



"there’s a higher level than the top.."
Publicerat den




OK
Publicerat den

Då stack Miranda för ungefär en timme sedan och filmen slutade för ett litet tag sedan. Ska nog in och duscha om en stund och sedan städa lite till, men just nu har jag klickat in mig på The smart and the curious som finns på blogg.se's förstasida. Men det segar riktigt mycket så aa... I alla fall, ni får tre filmrecensioner och en dagens snygging senare. BY-BY-BYE!



NEEEEJ
Publicerat den



Såhär lättroad är jag när jag är med Miranda. HAHA!



MYSMORGON
Publicerat den

Sitter just nu i min säng medan Miranda är på toa, hehe. Vi har nyss sett klart filmen "Half Light". Nu ska vi se "The 5 People You Meet in Heaven" som är en väldigt bra film. Har ju sett de förut, men jaja, vi hörs L8R!





"go on the next level, super mario.."
Publicerat den

Far East Movement – Rocketeer

ph;weheartit




what you trippin' for?
Publicerat den

Då är jag hemkommen efter en galen kväll hos Nora. Men kvällen vart verkligen lyckad! Miranda är just nu i duschen och jag ska byta om till något bekvämare... Jag menar linne och midjehöga jeans i mer än fyra timmar? NO-OH! Slänger in en bra låt innan jag säger godnatt till bloggen ;-)

Slumpad bild.



my latest outfits
Publicerat den


Kofta från Vero Moda.
Linne från Gilligan & O'Malley.
Jeanstights från KappAhl.


Kofta från Bik Bok.
Skärp från ONLY.
Linne från Gina Tricot.
Tights från H&M.
Cheap Monday.


Tröja från Monki.
Jeans från Weekday.
Converse.



mitt i städningen
Publicerat den



Bild från förra gången Miranda sov hos mig. Tycker bilden passar bra i och med att Miranda ska sova hos mig inatt :-) Just nu håller jag på och städar men jag tog en liten paus för att uppdatera lite och även för att gå och hämta en giffel och något att dricka. Så jag går och gör det nu sedan fortsätter jag med städningen.

Förresten, är musik något ni vill ha mer av i bloggen? För i så fall har jag massor med musik att komma med. JUST LET ME KNOW! :-D



"i can't stop, cause i'm having too much fun.."
Publicerat den

Avril Lavigne – What The Hell





EGYPTENS OUTFITS
Publicerat den

De flesta i alla fall...





videoinlägg - MORGONHUMOR
Publicerat den


HAHAHAH, GUD VILKEN VACKER STILLBILD!



PRECIS SÅN MODE
Publicerat den

Jaja, då har man precis vaknat. Sitter och lyssnar på Lorentz & M. Sakarias och ska nog gå ut i köket och ta något att äta när denna låten är slut, hehe. Sedan är det städning som gäller tills klockan tre, för då kommer Miranda så fixar vi oss och så, sedan sticker vi till Noras fest vid 18 ;-)



sleep tight
Publicerat den

Vart och såg Tron Legacy 3D med Ralle. Filmen var mycket bättre än vad jag hade väntat mig men den var fortfarande inte sådär gudomligt bra haha. Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig så hörs vi imorgon bitti, NATTI NATTI!



UTGÅNG
Publicerat den

Då blir det stan och bio med Rasmus nu.
Vi hörs när jag är hemma igen. KYSSEN!



"man sökte svaren, men man hittade ej, jag letar än, men jag vet att sen, faller allting på plats.."
Publicerat den

Lorentz & M är några vars musik jag nog aldrig kommer tröttna på. Så chill musik alltså!!! Därför får ni Lorentz & M.Sakarias – Stockholm Serenad nu:



DISS: STÄDNING
Publicerat den


But you have to do what you have to do!



There's nothing else I can say, EH EH
Publicerat den

Sitter just nu i skolan. Äter och så om tio minuter. Har arbetat med elevrådsrummet hela veckan. Vi ska nämligen göra om det. Så vi har målat och spacklat och massa sådant man gör. Snart kommer vi köpa in lite tyg och nya möbler för att fixa det ännu mer. Men jaja nu har jag inte så mycket mer att skriva så vi hörs senare!





GOODNIGHT LOVERS
Publicerat den




NO MAKE-UP - vecka...?
Publicerat den

Usch... Det blev helt konstigt med texten på förra inlägget... Vet helt seriöst inte vad som händer med min blogg, den är sååå himla kaos :-( Men jaja, jag får ta mig tid till att fixa allting ordentligt snart. Detalj för detalj! Just nu får den vara som den är.

Men minns ni när jag frågade er om tips på saker jag kunde skriva om i bloggen? Well det vart en tjej som tipsade om att jag kunde ha temadagar... Först förstod jag inte riktigt hur hon menade, och egentligen gör jag fortfarande inte det. Men med den kommentaren och en idé från mamma, så har jag bestämt mig för att köra en NO MAKE-UP - vecka. Det kommer då gå ut på att jag inte kommer använda smink på en hel vecka. Kommer skriva för- och nackdelar med det, kommer även leta upp information om vad sminkprodukter gör med ens hy och dessutom skulle jag vilja intervju folk också. Först och främst killar/män och fråga om deras åsikter gällande smink.
Låter det bra tycker ni? ;-)




svar på kommentar
Publicerat den

Hayad om nicolEGO:
Så snygg!
Svar: Tack detsamma Hayad!

Sandra om IKEAS KÖTBULLAR:
så fin header nicole! i vilket program gjorde du den och hur klippte du ut dig själv från den orginala bilden?
Svar: Tack! I Pages. Tror bara att det finns för Mac-datorer men jag är inte säker..

en som läser din blogg ;) om i'm so glaaaad:
hej nicole.
jag ska anmäla mig till stadiutm sport campen.
har du några tips om vad man ska ta med sig ?
eller om man kommer träffa många kompisar där.
vem saknar du mest från stadium sport camp ? ( nämn namn)
vad gjorde ni på dagarna ?
var det god mat ?
och vilka vänner var du där med mest?
puss och kram.
ps... din blogg är jätte bra :)
Svar: Hm, täcke/filt och KUDDE! Haha, jag glömde kudde förra året men som tur hade någon där med sig två stycken så jag fick låna en. Smink och sådant ifall du är tjej och vill fixa dig till på discot eller något. Sedan är det mest tunna kläder och sådant som gäller. Förra året var det sjukt varmt där, och jag har hört att det varit det de förra åren också, så ja, ta inte med värsta tjockkläderna. En extrakofta och ett par jeans/mjukis är ju bra att ha men annars så tycker jag det räcker med shorts, kjolar, linnen, t-shirt osv. Tänk också på att du tränar tre-fyra gånger om dagen så du lär behöva ha träningskläder med dig.
Man träffar suuuupermånga, så du behöver inte oroa dig över att du inte lär ha vänner eller så för det skaffar man lätt!
Det är svårt att nämna namn för jag saknar verkligen alla jag lärde känna där jättemycket!
Vi tränade, åt, var på AT, tränade, åt, var på AT. Haha, det är väl mest så.
Ja, faktiskt! Inte sådan där gojja man får till skolmat.
Hm, min absolut bästa vän därifrån måste nog vara Mariam. Henne hängde jag med överallt typ. Men hon är ju så underbar så man kan inte motstå :-D
Hoppas dessa svaren räckte och tack så mycket!

Anonym om *sadface*:
det kan vara att du har 2 "##" på body.Men den är nog säkert något med bodyn att göra
Svar: Oh, okej. Jag ska kolla, tack så mycket!

Sandra om IKEAS KÖTBULLAR:
så fin header nicole! i vilket program gjorde du den och hur klippte du ut dig själv från den orginala bilden?
Svar: Tack Sandra! Jag gjorde den i Pages.

din läsare.§ om NB:
Hej! :)
nicole din blogg e sjukt fin.
och bra juu! men vilket program använder
du till headers? inte picnic.. har kollat det!
men ja! puss,
kan du göra ett inlägg om detta? <3
Svar: Tack så mycket! Jo, alla mina headers är gjorda med hjälp av Microsoft Office Picture Manager och Picnik förutom den jag har just nu för den är gjord i Pages.

filippa om nicolEGO:
så sjukt söt !
Svar: TACK SÅ MYCKET! :-D

e
om IKEAS KÖTBULLAR:
du är sjukt söt, men vad har du för kamera? :)
Svar: Tack! Jag har en Sony DSC-W320.

anonym om WHITE:
omg. :D
så fiiiiiiin.<3

nicole , du är fiiinast <3
Svar: Aw, tack!

sophie om WHITE:
sminka du dig innan du kom dit elr sminka dom dig där ?
frågar bara de för vissa sminkar sig innan dom åker dit .
puss
Svar: Jag blev sminkad där!

Tamara :) om WHITE:
omggggg öveeeeeer fin! :)
Svar: TAAACK!
michelle vinberg om WHITE:
herregud så fin !? :ooo <3
Svar: Tack så mycket :-)

Anonym om WHITE:
riktigt fina bilder:)
när fottades du:*?
Svar: Tack! Samma dag jag la ut bilderna om jag minns rätt!

Indie om other little things.:
Vad snygg Nicole! Puss
Svar: Tack detsamma Indianna!

almedina om STEG FÖR STEG: Hur jag sminkar mig:
vad är det för dans du dansar?
Svar: Jag dansade Dancehall och Orientalisk förra terminen, men denna terminen blir det Dancehall och kanske något mer ;-)




*sadface*
Publicerat den


Såhär ska min blogg vara ju.. Varför vill den inte bli så?!?! :-(
Eller de där dropdown-menyerna ska fixas också.. Men allt annat!
Dvs bakgrunden, hah.



"she move it from the top then she drop it to the floor.."
Publicerat den




at the apartment
Publicerat den

Då sitter jag i lägenheten just nu. Slutade skolan för ungefär en och en halvtimme sedan. Jag och pappa har bara varit och handlat mat och sådant på Maxi i och med att vi måste ha något att käka här när vi flyttar in som troligen blir nu på fredag. And that's chill! Hehe :-D   Nu ska jag ta och plocka undan lite och lägga in kläder i garderoben.
Men checka in den ASGRYMMA låten jag lägger ut i nästa inlägg vetja!


Bilder från igår, eller förrgår, can't remember.



NATTI NATTI
Publicerat den

Då tar jag och käkar något och sedan går jag och lägger mig.
Svar på kommentar och lite annat sådant får ni imorgon.
GODNATT MINA FINA!



dagens inköp
Publicerat den




BH från H&M för 49 kr. (REA)
Skärp från ONLY för 59 kr. (REA)
Nagellack från Shock för 49 kr.
Spetstopp från Monki för 100 kr. (REA)
Kofta från Bik Bok för 99 kr. (REA)



NB
Publicerat den

Sitter i skolan och ska rita lite. Har börjat på en graffiti-tavla med mina initialer på. Så nu ska jag färglägga den och lite så. Jag kanske till och med tar och gör en tavla av den när den är klar. Eller så ber jag min kusin göra det åt mig. Han är grym på att rita, måla och allt det där! Så ja, vi får se om jag lyckas. Jag kan ju alltid försöka. Men nu tar jag mig lite tid till att rita i alla fall och sedan möter jag upp Miranda i stan för lite SS ;-)
Såhär ser den ut med bara blyerts, nu ska jag fylla i och så.
Ursäkta för dålig webb-bild btw.



stay calm
Publicerat den

Bloggen är en enda röra... Satt uppe igår och fixade mycket på den som jag antagligen inte kommer göra färdigt förrän ikväll. För efter skolan idag så sticker jag och Miranda in till stan för att sola och köpa födelsedagspresent till Nora (en tjej som går på våran dans som ska ha födelsedagspartaj nu på lördag). Vet ni att jag fyller år om 19 dagar? Och jag har inte planerat någonting än!! Lite stressigt känns det ju faktiskt. För jag och pappa har beräknat att vi inte flyttar in i lägenheten förrän på fredag. Så det känns inte som om alla mina möbler och små-grejer kommer vara på plats tills på helgen v.4. Men jag får la kämpa. Städa och fixa allting ordentligt så kanske jag hinner! Sedan måste jag fixa en lista över vilka som ska bjudas - Det är nog den svåraste biten! Men i och med att jag inte tänker hyra någon lokal så kan vi ju inte vara alltför många i min lilla lägenhet... Så antagligen bjuder jag de närmsta (+ några till, hehe;-)) Men nu ska jag ta och göra mig i ordning för skolan. SES!





I whip my hair back and forth !
Publicerat den





IKEAS KÖTBULLAR
Publicerat den

Då har jag precis kommit hem från IKEA. Var där med pappa för att kolla lite möbler till mitt rum och så. Har bestämt mig för att ha vitt som grundfärg, men soffan, kuddarna, påslakan, filtar, ljus och allt det dära, ska vara i ljusa pastellfärger. Så det kommer bli rätt snyggt! Eller jag hoppas det i alla fall.

Just nu ska jag ta och skapa en ny blogg och hålla på med designen i ungefär en timme eller så, och sedan får ni se resultatet. Hinner jag inte bli färdig idag så fortsätter jag mer med det imorgon, för just nu är min blogg KAOS!




NA NA NA
Publicerat den

iDAG känner jag mig glad :-D  Som ni ser har jag fixat smajlisar på bloggen? AWzuuuum. Nej, eller jo, men alltså ja, jag känner mig väldigt kreativ. Så antingen gör jag om min bloggdesign eller så hittar jag på något där hemma. Vet inte riktigt, men I'll let you know! Men nu ska jag ner och se ifall pappa har kommit för att hämta mig.
LATER!



RSS-PANDA
Publicerat den

GULLIGT VA? :-D



nicolEGO
Publicerat den




GODMORGON
Publicerat den

Jag har alltid velat putta någon över sängkanten när de sover... Men i och för sig är det ju lite konstigt att vilja sådant, men jag antar att jag är lite konstig också... Eller nej, speciell hade jag hellre sagt! ;-)




Då har jag precis vaknat. Nu ska jag käka frukost, sminka mig och klä på mig sedan blir det skola för min del.
SEE Y'ALL LATER!



I don't get it baby.
Publicerat den

Nu ska jag käka två bitar pizza sedan går jag och lägger mig. Det är ju skola imorgon... Men jaja, det blir en chill vecka i alla fall. Chill vecka = Slöjd hela veckan. Vi ska ta med oss ett klädesplagg att göra om och så vidare, så jag bölar inte för skola imorgon. Det kommer nog bli rätt kul ändå!



Kommit på hur man gör hjärta med läpparna, lite failat än så länge men jag lär öva!

Egobilderna jag tog själv idag får ni imorgon,
OVER AND OUT!



roligt, jaoo.
Publicerat den

FÖRE:





EFTER:


11 foton och en läpp-/ögonpenna.



2097320973108
Publicerat den

Detta är minst 2097320973108 gången det inte går att ladda upp en video på videofy.me på grund av att videon är för stor. JOBBIGT! Så ja, ni får inget videoinlägg idag... Men videofy.me borde verkligen fixa så att man kan ladda upp större filer, helt seriöst, haha...



other little things.
Publicerat den






WHITE
Publicerat den











STEG FÖR STEG: Hur jag sminkar mig
Publicerat den



Jag använder mig utav en färgad dagkräm från ACO, finns att köpa på apoteket.
Brukar ta en liten klick på min foundationborste och sedan arbeta ut i ansiktet.


Därefter tar jag på mascara, antingen MaxFactor False Lash Effect eller Maybelline Falsies.


Därefter skyndar jag mig med att böja ögonfransar.
Vill ju inte att mascaran ska stelna så jag tappar fransarna, hehe.


Sedan tar jag på IsaDora Build Up Extra Volume eller L'Oreal Extra Volume Collagen.

SEDAN ÄR DET FÄRDIGT!



"L O V E is not what this was.."
Publicerat den

3OH!3 – STARSTRUKK - FEAT.KATYPERRY





COMING UP:
Publicerat den

Nu ska jag tvätta bort sminket och byta om till något bekvämare sen får ni bilder från The Studio, ett videoinlägg, steg för steg i bilder på hur jag sminkar mig och kanske ett litet collage med ego-pics ;-)

UPDATE: Lite fler Egypten-bilder kanske också kommer, ifall ni är sugna på det?



The Studio
Publicerat den

Nu är det snabba tag som gäller! Jag måste klä på mig och packa ner lite kläder, rättare sagt två outfits. För idag vid tre-tiden så ska jag och pappa till The Studio. Men innan dess, alltså NU typ, så ska jag in till stan och kolla lite bland REA-hyllorna i och med att jag inte har gjort det riktigt ordentligt än. Sedan kanske jag träffar Miranda, Mariam och Dobbe. Får la se.





you'll never know, unless you try
Publicerat den

Jag just nu... Eller aa, för 5 minuter sedan :-P

Har precis fixat mig färdigt, nu ska jag bara byta byxor och sedan rör jag mig mot Djupadal för att träffa Bazel och Melker. Trevligt trevligt! Vi hörs när jag kommer hem ifall jag orkar blogga eller överhuvudtaget har någonting att blogga om, vi får la se. Hehe, ju VS. la, ohhhh, jag vill till Göteborg nuuuu!



Malmö Grill
Publicerat den

Sitter just nu i min farbrors pizzera och har precis ätit kycklingfile haha. Egentligen tycker jag det är helt onödigt, liksom om man går till en pizzeria så ska man äta pizza? Det är nästan samma sak som om man skulle gå till McDonald's och köpa sallad... Alltså det är inget fel på det, men det är liksom inte deras specialty, ehehe. Men kycklingen var god i alla fall :-) Nu ska jag i alla fall hem, fixa mig, sedan får jag se ifall jag kanske skulle träffa någon, annars stannar jag hemma och... tar bilder eller något ;-)


Jag är kär i denna bilden.



headers genom tiderna
Publicerat den




inga kommentarer....

headederere

NCNCNCNC... Vi skyller det på sommaren 2009...

hfhdddd








































Alla kom inte med för det var några jag inte hittade. Varken i bloggarkivet eller på datorn, men jaja, av alla dessa ovanför, vilken är snyggast?



DRA ÅT SKOGEN
Publicerat den

... bloggen!

Gosh, jag är så sur just nu. Min blogg blir aldrig som jag vill att den ska bli. Kan sitta i evigheter och försöka fixa, förhandsgranska, ändra och allt, men det blir aldrig bra. Därför ser ni inte mycket ändringar, för jag bryr mig inte om att spara... Men herregud, jag behöver verkligen hjälp med min design. Men det är det, jag vill inte bara låta någon göra hela jobbet själv. Tänk så blir det alldeles kaos?!?!



SAY MY NAME
Publicerat den

Sitter just nu i lägenheten. Har flyttat över ännu fler lådor och nu har vi fixat internetet också! Så det är chill, längtar tills vi flyttar in ehehe. Vi kan göra det nu egentligen, men de är ju inte helt klara med lägenheten än så that's why we haven't moved in yet...


Cool bild, jao. Dock inte tagen nu, jao.



"she has got me lovedrunk, fumbling my words.."
Publicerat den

JLS – One Shot



Vet inte om jag lagt ut denna låten förut, men den är fortfarande lika bra i alla fall!



svar på kommentar
Publicerat den

amandasss om EMERGENCY!:
uuu dom längst upp ser ju ut som killbyxor för 80åringar du vet PENSIONÄRER.
köp isf dom svarta 'tightsen' eller vad dt är.

Svar:
Haha, jo det kanske de gör, men de är mycket finare på.
Och tänk dig de byxorna med en svart instoppad långärmad tröja, ett par fulfina klackar, ett långt halsband och några ringar... Supersnyggt ju! ;-)



love's on the line
Publicerat den



Har då duschat och ätit kinamaten som var kvar sedan innan idag.
Ska snart äta desserten också. Friterade bananer med glass... SÅ GRYMT GOTT!
Borde nästan ta och skaffa en kategori för bara mat, ehehe...



boys, boys, boys...
Publicerat den

Har precis varit i stan med Fred. Vi bara gick runt och prata lite och sedan var vi hemma hos honom en stund. Men alltså, ibland är det bäst att prata ut om killar med killar, för de vet liksom exakt vad man ska göra vilket är jättebra haha! Men jaja, så vi pratade bara en massa.

Just nu sitter jag hemma hos min kusin och har precis druckit en kopp te. Men vi ska nog snart hem för jag vill duscha och städa upp lite och sådant, så ja... Vi drar nog hem snart. Då blir det även lite mer uppdatering, så japp, vi ses då!



EMERGENCY!
Publicerat den

Jag behöver verkligen nya byxor! Och då pratar vi inte jeans, leggins, tights eller något sådant. Utan BYXOR!!! Helst skulle jag vilja ha ett par lite stora uppe vid rumpan men som blir smalare ju längre ner på benet de kommer... Hm, vet inte om ni förstår riktigt vad jag menar, men jag hoppas det i alla fall! Annars skulle jag vilja ha nya chinos och lite andra sorts byxor men här kommer i alla fall lite bilder på byxor jag inte hade haft något emot att ha i garderoben:


H&M 299 kr/st.



H&M 199 kr/st.

Och nu såklart bara för att jag ska visa upp byxor så hittar jag kanppt några fina...
Jaja, men de längst upp i den beige färgen ska jag nog ha :-)



8 271 kr
Publicerat den

... är vad min blogg är värd enligt bloggvärde.se.


Nu har jag precis kommit hem från lägenheten, eller ja, hem till min farbror.
Ska ta och byta om, fräscha upp mig lite och sedan drar jag och träffar Indianna.
Efteråt kanske jag träffar Fred också, vet inte än, får se.
Men jaja, det blir mer uppdaterande när jag kommer hem!




i guess i'm not alone...
Publicerat den

Stod precis i köket och åt frukost, och helt plötsligt så sätts kaffemaskinen på och det börjar rinna ut kokat vatten ur den... Precis som om någon tryckt på knapppen. Riktigt läskigt!
Men jaja... Nu ska jag förbereda lite grejer jag ska ta med till lägenheten och sedan blir det att bära sig av ditåt. Vi hörs med bilder och sådant sen! Kanske även ett videoinlägg, vem vet? ;-)





Nu...
Publicerat den

...Ska jag gå ner och äta frukost, fixa mig och sedan dra till lägenheten.
Känns awesome att vi äntligen ska ta och fixa där :-D
Gammal webb-bild, ehhh...



svar på kommentar
Publicerat den

Dejla Krcic om failad sminkvideo:
du nicole, man ska böja ögonfransarna innan maskaran, för att annars e de en STOR chans att de bryts av :)
kram §
Svar: Hehe, det är ju det man hört. MEN om man böjer innan så tycker inte jag det ger samma effekt som efter, så därför tar jag på maskara och böjer DIREKT efter så att ögonfransarna inte hinner stelna. För det är om man har stela ögonfransar de bryts av när man böjer. Men vad söt du är som påminner mig Dejla ;*
Kram kram!

tina om failad sminkvideo:
var har du köpt den borsten/penslen som du använder när du lägger dag krämen?
Svar: Den är köpt på Lindex.



FINALLY
Publicerat den

Bara en tillfällig bloggdesing. Fixar till den imorgon om jag hinner.
För imorgon ska jag fixa i lägenheten, med Miranda också. Det är tråkigt själv ju!
Och vem gör något roligare än Miranda? Ehehe :-D
Men jaja, så får se om jag hinner, för sedan ska jag nog träffa Indianna.

Idag, har jag varit i Klagshamn, träffade Miranda en stund och gick en promenad, sedan stack jag hem till Felicia och var med henne i timmar. Hehe, lite damputbrott här och där, men jaja ;-)

Nu ska jag sova, så GODNATT!


Bild från igår.



"on top of the world it's beautiful, but there's no place to fall.."
Publicerat den

T.I. – Castle Walls - feat. Christina Aguilera


ph; weheartit



there's no one here at all
Publicerat den

Nu tar jag och bytar om sedan drar jag till Klagshamn.
Ha deeeet!





A DANCING TENNIS-PLAYER
Publicerat den

Ni ville att jag skulle skriva lite mer om min dans. Så jag tänkte göra det nu.
Dessutom får ni tennisen på köpet, haha.

Men hur som helst, så börjar vi med tennisen.
Jag började spela tennis när jag var 5 år gammal tror jag. Och jag spelade i flera år. Inte för att vara sån, men jag var faktiskt jätteduktig... Sedan tror jag att jag slutade när jag var omkring 11 år för att jag ville pröva på annat. Det andra blev en termins karate. Terminen efter så började jag dansa streetdance. Vilket jag gjorde i två terminer. Sedan började jag på lyrical hiphop som jag gick på i en termin. Men även det slutade jag på. Och nu denna terminen har jag gått på tennis, orientalisk dans och dancehall. Det enda jag ska fortsätta på er dancehallen. Men missförstå mig inte, allt det andra är ju kul det med.  Men tennisen... Ja, när jag slutade så tappade jag känslan för det, även min teknik. Nu spelar jag inte lika bra som jag spelade förrut och det är synd, det är det faktiskt. Men det är bara så det är... Orientalisk dans, även kallat magdans är faktiskt kul. Men det är inte riktigt min grej haha. Medan dancehall passar mig perfekt! Men jag vill träna mer dans. Jag vill faktiskt satsa på dans! Träna och tävla hur mycket jag bara kan. Så jag kommer antagligen anmäla mig till ännu en dans den kommande terminen, men vilken... Det är frågan!



i got a pock...
Publicerat den

Nu blev det tre videos i rad men kände mig lite tvungen för att vi såg Easy A igår.
Rätt rolig film faktiskt!



HAHAHAHHAH
Publicerat den

http://egoinas.devote.se/
Spola till 2:46 ifall ni inte orkar se hela. HAHA känns som något jag skulle kunna göra!!



failad sminkvideo
Publicerat den

Hahaha, ni får steg för steg i bilder imorgon eller ikväll också!!
Såg att den slutade mitt i slutet också... Men jaja, det jag sa i slutet var att jag tar den maskaran både på över- och underfransarna och att jag inte sminkar mig lika mycket som jag gjorde förut ifall ni sett min förra sminkvideo.
Har börjat ta mer hand om min hy :-)



MALMÖVÄDER = KONSTIGT!
Publicerat den

Igår snöade det och vart helt dimmigt på kvällen.
Och nu skiner solen som bara den(?!)
Men jaja, bara snön försvinner snart! Orkar inte mer med den...



svar på kommentar
Publicerat den

emma om svar på kommentar:
vilken sport ska du dit på ?
Svar: Dans! :-D
Anonym om HJÄLP BLOGGEN:
militärgröna klänningen du har på en bild i din facebook,var är den köpt =)?
den där du har stoppat upp en boll som ska likna din röv haha xd
Svar: Klänningen är köpt på H&M. Även resten av min Nyårsoutfit....
& det är faktiskt en kudde haha :-D



TACK!
Publicerat den

Ni är bäst! Har haft en bra dag med ett inte så bra slut. Men det ordnar sig...
Men ikväll blir det ingen mer uppdatering.
Fast jag vill bara säga tack till alla som gav förslag på vad jag skulle blogga om.
Imorgon kör jag något av det.
Annars är det godnatt för mig nu.
Två roliga bilder för att kompensera för det inte så roliga inlägget...



HJÄLP BLOGGEN
Publicerat den

Kära läsare,
Jag känner att min blogg börjar dö ut.
Det enda jag skriver om är vad jag gör om dagarna.
Och det vet jag själv inte är speciellt kul att läsa.
Så snälla snälla snälla ni, kan ni ge mig tips om vad jag ska blogga om?
För jag har knappt någon aning mer...



svar på kommentar
Publicerat den

mayya om mina julklappar...:
det stavas mascaror <3 bara så du vet :)
Svar: Är det inte det på engelska? För det är mascara på engelska också, och svenska är det ju maskara, så det var därför jag antog att det var maskaror på svenska men aja, du kanske har rätt :-P



EGYPTEN - pics & text (del 3)
Publicerat den






Lite fler bilder tagna på båten. Underbart vatten som ni kanske ser!






Framme på Paradise Island.





I take my ego with me, no matter where I go.



Himlen, fåglarna, båten, vattnet... ahhhh.



världens snyggaste brudar
Publicerat den

Idag har hela dagen i stort sett spenderats på Skånecupen vilket var ganska roligt ändå.
Vi var väldigt många men alla gick runt överallt hela tiden så jag umgicks mest med Joel, Nalle, Astrit och Basti. Mycket mer om denna dagen har jag inte att säga. Men morgondagens planer är att vakna väldigt tidigt, åka till Klagshamn för att hämta upp Miranda och Felicia, köra till Baltiska vid 11.40 och stanna där ett tag. Sedan blir det att bära sig av till stan och gå runt där lite. Bio blir det också! Men vilken film vet jag inte... Kanske Easy A, kanske någon annan. Aja, vi får se :-)




mina julklappar...
Publicerat den

Lite sen, men jaja, bättre sent än aldrig, right?



Sminkväska i bruna toner från Gosh.
Royal Desire by Christina Aguilera
Glow by J.Lo (Bodylotion och parfym)
Heat by Beyoncé
Plus en jag köpte i present till en kompis :-)
Sedan vart det två-packs maskara + kajal från Loreal Paris
Och tre-packs maskaror från Maybelline



"i said DJ turn the music up..."
Publicerat den

Three 6 Mafia vs. Tiësto with Sean Kingston and Flo Rida – Feel It



colourful
Publicerat den

Nu ska jag ta på mig ytterkläderna och sedan blir det av till Skånecupen.
Efter det vet jag inte vad jag gör, ska nog umgås lite med Nalle, Johan och Nicole.
Men alla kommer vara på Skånecupen ändå så vi får se hur vi gör ehehe ;-)
Ha en trevlig dag!



i'm gonna be right there
Publicerat den

Godmorgon mina fina läsare! Jag kollade på Kaw Abiding Citizen igår. Helt okej film, men inte direkt sådana filmer jag brukar gilla att kolla på. Den var liksom mest action och så var det massa spränga grejer här och där, så nej... Jag tycker inte filmen var så bra. Helt okej var den :-)  Nu har jag i alla fall precis vaknat, pappa kom och väckte mig för han skulle säga att han skulle åka nu. Så jag antar väl att jag drar upp och äter frukost, fixar mig och lite så och sedan får jag se vad jag hittar på. Antingen skulle jag vara med Johan och Nicole eller så skulle jag dra till Skånecupen. Hehe, får se. Jag lär nog blogga mer idag, känns som om bloggen börjar bli lite oseriös nu för tiden. Förlåt för det.





nicole gillar att åka pulka
Publicerat den




hipp-hipp-hippie
Publicerat den



Dagen har spenderats med Miranda, även litegrann med Alexander då vi var i Tygelsjö.
Stötte även på Katta, Filippa, Adam & Axel som jag inte träffat på åratal(?!), så det var i alla fall kul att liksom träffas och hälsa på dem, även om jag drog typ 5 minuter efter... Men aja!
Just nu sitter jag i kläderna jag har på bilderna ovan och ska snart se på film. En vän tipsade om Law Abiding Citizen så det blir att se den ikväll då. Annars såg jag och Miranda på Precious imorse eller idag, minns inte haha. Den var inte superbra som alla sagt den ska vara, men den var bra.
Men jaja, nu ska jag sluta skriva. Det är ju bara en massa gojja egentligen...



The Human Centipede (First Sequence)
Publicerat den

... är en skräckfilm från 2010. Filmen handlar om en galen kirurg som kidnappar tre turister och sammanfogar dem på kirurgisk väg, mun mot anus, till första delen av en "mänsklig tusenfoting".
Källa.


Filmen inte direkt läskig, utan mer äcklig och en WTF?!-film, så njä, inte direkt en film jag rekommenderar... Men vill ni bli lite äcklade och inte förstå riktigt så är den perfa ;-)



the human centipede
Publicerat den

Nu ska jag och Miranda kolla på filmen som heter samma sak som rubriken.
Hade gärna lagt upp en bild på oss men sitter vid min MacBook och dessutom så blev bilderna vi tog med denna datorn riktigt konstiga så nej, tyvärr får ni ingen bild på oss.
Men aja, godnatt allihopa!



welcome to the dark side
Publicerat den

Sitter just nu vid datorn medan Miranda sitter vid den andra och ser på O.C.
Men nu har hon kollat färdigt på avsnitt ett så nu ska vi båda sitta och se på avsnitt två.
Sedan slaggar hon här ikväll, aja VI HÖRS!



svar på kommentar
Publicerat den

HAHAHAHA, fick en riktigt störd kommentar om att jag skrev att jag skulle träffa Ralle, haha, tänker inte publicera den med tanke på språket som användes i den kommentaren, men den var jätterolig i alla fall. Och jaja, varför jag skrev så mycket om Ralle var för att jag skulle träffa honom den dagen, och dessutom har jag saknat killen, så chilla folket hahaha ;-)



ready to go
Publicerat den

Då är jag färdigfixad och det enda jag väntar på är att min pappa ska komma och hämta mig och köra mig till Ralle. Så är jag med honom och sedan tar jag mig till Klagshamn och slaggar hos Miranda.



segt
Publicerat den

Haha, sitter och väntar på att Ralle ska vakna(?!), vilken sensovare alltså....
Känner nästan att jag vill ringa och väcka honom, nej, men så elak är jag inte!
Så ja, jag får väl vänta tills han vaknar och lyssna på gangsta-musik sålänge haha.



"i’m an enemy, you want a friend? go and buy a dog.."
Publicerat den

La Coka Nostra – Bang Bang - Feat. Snoop Dogg

'
ph; weheartit



cherry cherry boom boom
Publicerat den

ph; weheartit



morgon
Publicerat den

TJENA LÄSARNA! Jag är fortfarande på lika bra humör! Underbart va?
Idag ska jag till Limhamn och träffa Ralle och inatt sover jag troligen hos Miranda.
Så mycket uppdatering lär det inte bli idag, men jaja, ni får klara er.
Ni har ändå säkert andra grejer att göra istället för att läsa min blogg nu när det är lov.
RIGHT?! Haha, men ja, vi hööööööörs.



svar på kommentar
Publicerat den

Anonym om b o a t:
vaffan lägger du in en bild på en båt för ?!
Svar: BABY I LIKE IT! Nej, men, varför inte? Min blogg, mina bilder så juppiduppidoo :-DD



b o a t
Publicerat den





DON'T STOP THE POP
Publicerat den




i can't help it
Publicerat den



Jag som skulle hitta på något idag. Huvudvärken var borta, ville hitta på något men alla var helt sega och orkade ingenting, så nu har jag slösat bort hela dagen vid datorn. SUPER! Jaja, nu ska jag i alla fall upp och äta, och sedan måste jag hitta på någonting. Om det nu inte blir försent för jag äter lika fort som en sengångare rör sig liksom.



EGYPTEN - pics & text (del 2)
Publicerat den



Dag 3: Steg upp tidigt och gick ut vid poolen och började arbeta på min bränna.
Drack även min första drink, very gooooood.


Upptäckte även lilla Liva som bodde i rummet bredvid oss.
VILKEN GULLUNGE ALLTSÅ!





Åkte in till stan, drack goda drinkar, åt äcklig mat.


Köpte min Ed Hardy kofta. Och ja, jag vet att mitt linne är nerfläckat!







Vart på den där Paradise Island-turen och såhär vart utsikten på båten och så.



Sedan skulle vi då snorkla. Kan ju säga att det tog ett tag innan jag hoppade i....



Men jag gjorde det tillslut! Och jag ångrade inte en sekund jag spenderade i det vattnet!
Det var alldeles otroligt! Vattnet var varmt och fint, och fiskarna var, ohhh, obeskrivliga!


Även pappa snorklade.





DAGENS SNYGGING
Publicerat den

... är Leona Lewis!



Leona Louise Lewis som hennes fullständiga namn är, föddes den 3 April 1985 i Islington, London.
Hon är en brittisk sångerska som blev den första kvinnliga "The X Factor"-vinnare år 2006.
Med segern fick hon ge ut debutsingeln A Moment Like This som är en cover på Kelly Clarksons första hit. Hennes andra singel var Bleeding Love som blev en stor hit i England, men även här i Sverige, enligt mig i alla fall, hehe...



HUR SNYGG?!?!?!



i'm so glaaaad
Publicerat den

HAHA! Jag är ju värsta hyperglaaaaaaaaad :-D Huvudvärken är borta, och jag är såååå taggad inför detta året!
30 dagar kvar till min födelsedag, sedan är det massa andra födelsedagar, alla hjärtans dag, sooooommarlov!!!, sportscamp, och alla andra ställen jag kommer åka till nu i sommar. Haha, det kommer bli så himla grymt!


STADIUM SPORTSCAMP 2010.



ett år tillbaka.
Publicerat den

japp, kvällen/natten blev otroligt lyckad !
jag börja fixa mig runt tre sen så sms:a jag maja när jag var klar så körde pappa mig till henne runt fyra, halv fem.
så hjälpte jag till lite hos henne.
sen börja gästerna komma.
och vi prata och åt mest de första timmarna,
efter efterrätten så gick vi alla ut på hennes trädgård & smällde.
haha, det var första gången för mig,
otroligt kul faktiskt ;$
japp, sen gick vi ut på vägen för att se raketerna bättre, och så ser vi majas syster vid busshållsplatsen.
hon har stått där en timme och är helt iskall. hon visste  nämligen inte om att bussarna inte gick som vanligt.
så hon hade stått och väntat på en buss som egentligen inte skulle komma.
så va vi ute med henne där lite, men så orkade ingen av oss va ute mer så vi gick hem till maja igen.
och där var alla helt galna och dansa :D
hihi, jaja.
sen gick gästerna och jag och maja gick och la oss.
men vi somna inte förrän 5 typ.
men jag hade otroligt kul.
& bilderna kommer sen när maja har skickat.
för min syster hade nämnligen vår systemkamera och jag ville inte ta bilder med min gamla lur som jag har nu.
men japp,
ha det bra & gott nytt år !



-  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -

slänger in en bild från förra året också :-D




GODMORGON
Publicerat den

Då har jag precis vaknat med värsta huvudvärken. Men har ätit lite frukost nu så har inte lika mycket huvudvärk. Men jaja, igår var ändå kul haha. Vart hemma hos Joel med Nicole, Bazel, Nalle och Melker, och Joel då såklart! Vad vi gjorde? Nja, det kan man ju inte säga var så mycket egentligen. Tiden rann iväg liksom och helt plötsligt bara: vafan det är om 5 minuter. Så vi stack ut och kollade på fyrverkerierna, pojkarna smällde en och annan liten raket och så gav vi nyårspussar, haha gulligt va? Nej men aja, det var kul ändå. Och 2011? HERE I COME!


Ganska onödig video, men jaja, spelar roll haha..