mer från cph
Publicerat den

 Vans X Liberty
Publicerat den

Streetlab 749;-copenhagen
Publicerat den
Lite från Amsterdam
Publicerat den

 
 
 
 
 festival appetizer
Publicerat den
diverse stuff
Publicerat den

 
 
 
 
 3:e filmen jag lipar till
Publicerat den

The Perks of Being a Wallflower - Har ni inte sett den än, så se den nu nu nu!
 hetare än lava, habibi du har eld
Publicerat den

I förrigår så var jag på den endagsfestivalen jag nämnde för er och såg på när General Knas spelade. Jag är personligen inte ett så stort fan av honom men han fick igång publiken rätt bra och dessutom så var det en sak han sa som jag tycker att man borde gå efter. Nu sa han kanske inte exakt dessa orden, men något i stil med: "Om du har ett problem och delar med dig av ditt problem så blir det mindre" och hur bra stämmer inte det?? Vad man än har för problem så borde man dela med sig av det istället för att gå runt och bära på det själv. Tänk på det!vet inte vad jag ska döpa detta inlägget till
Publicerat den

 chill och ball på samma gång
Publicerat den
åhja
Publicerat den

Godmorgon på er! Köpte precis precis biljett till Vanguardfestival. Kommer endast vara där sista dagen för det är då Wu-Tang, De La Soul, MF Doom och Pharoahe Monch spelar, och det är de jag vill se allra mest. Kommer bli så stört bra! Annars så ska jag på en endagsfestival idag också, nämligen "Whatever Floats Our Boat-festival".
 
Det är en festival som arrangeras i mitt område (Seved/Sofielund) och jag tycker att ni alla borde komma! Det är gratis och man kommer kunna göra lite olika saker samt se på artister som bl.a. General Knas och Pap&Emblem. Så om ni inte har något att göra idag vid 13.30, då det börjar, så tycker jag absolut att ni borde ta er hit. 8:an går hela vägen hit, bara hoppa av vid Sevedsgården och så går ni så att ni inte är på samma gata som McDonald's så lär ni nog hitta dit haha :) 
 
 Godmorgon!
Publicerat den

Ska ta med datorn när jag drar ut och solar och ligga och titta på Yo Momma. Nostalgi-känslor eller vad?!
 
 
 IT'S ALL GOOD BABY BABY
Publicerat den

Som majoriteten av mina vänner så kom även jag in på mitt förstaval, Samhälle-Beteendevetenskap på S:t Petri, and I'm sooo excited! Har hört att det ska vara en jättebra skola och jag kommer nog vara rätt nöjd med linjen om den nu är så som jag förväntar mig att den ska vara. Annars händer väl inte så mycket, jag och Tindra var på fest igår och jag sjöng rätt så fult hela vägen hem till henne, där vi sedan åt kebabtallrik och gick och la oss. Jag gick hem rätt tidigt nu på morgonen för jag kände att jag ville fräscha upp mig och ta vara på dagen i och med att solen var framme och så. Slutade med att jag åt, duschade och sedan gick och la mig, så "tagit vara på dagen" har jag inte direkt gjort. 
 
Hahahaha min babe <3allt
Publicerat den

Hej mina kära vänner! Igår kom jag hem ifrån Amsterdam! Det togs en hel del foton men måste vänta på att både mamma och Indianna ska skicka dem, samt måste jag föra över mina egna vilket jag inte riktigt orkat göra ännu. Och Berlinfotona sen jag var där med klassen ska ni också få se... någon gång eh. Menmen förlåt för att jag är världens sämsta bloggerska! Förövrigt så är det tre veckor kvar till Emmaboda och jag taggar sönder både till det och till att jag ska träffa mina underbara tjejer ikväll och se på Spring Breakers!
 July
Publicerat den

 
22 dagar kvar
 
Youth Lagoon – July