Ehehe
Publicerat den

Kom nyligen hem ifrån skolan och har precis käkat. I skolan kunde jag knappt hålla ögonen öppna men nu när jag är hemma så är det helt omöjligt för mig att sova. Är hur pigg som helst, nästan överdrivet pigg. Det beror på att jag är sjuuukt taggad inför ikväll. Kan inte berätta, det är hemligt haha... Det enda jag undrar är; HUR I HELVETE DANSAR MAN TILL SÅNHÄR MUSIK?! 
 



g'night
Publicerat den




ALLT MÖJLIGT
Publicerat den

The Weeknd – The Morning
Nas – Life's A Bitch
The Notorious B.I.G. – Ten Crack Commandments
Bow Wow – Girlfriend
Pretty Ricky – Your Body
Wu-Tang Clan – Dashing (Reasons)
Young MC – Bust A Move
Method Man & Redman – A-YO
Mary J. Blige – Family Affair
Visionaries – If You Can't Say Love
2Pac – I Ain't Mad At Cha
J. Cole – Nobody's Perfect
Mary J. Blige – Reminisce



woopwoop
Publicerat den

Nu har de alltså gjort om blogg.se's startsida ännu en gång. Är så dålig på att förstå mig på nya grejer. Jk, jag hajjar direkt. Aja, det var inte det jag tänkte berätta om egentligen. Tänkte berätta om vardagliga och mer ointressanta grejer som till exempel: Petri hade Öppet Hus igår och jag var där och tittade runt, och av det jag såg så ligger skolan väldigt bra till på min lista. Väldigt synd dock att man inte får lov att skugga... Imorgon är det Bladins, Borgar och Bryggeriet som gäller. Just nu så har jag precis sett färdigt på alla delar av "Torka aldrig tårar utan handskar" och innan dess så har jag pluggat både matte och NO. Känner mig som värsta sängsoffpotatisen. Borde egentligen städa på mitt rum men det har jag inte tid med. Får göra det i helgen. Ja, men då vet ni.



fett som fan
Publicerat den




I'm really feeling your style
Publicerat den

 



d e så d e
Publicerat den





Publicerat den

2Pac – Good Life
Geto Boys – My Mind Playin Tricks On Me
Jay-Z – Dead Presidents II
Black Moon – Son Get Wrec
Da Youngsta's – Illy Filly Funk
OutKast – Two Dope Boyz (In A Cadillac)
Snoop Dogg – Smokin Weed
Common – I Used To Love H.E.R.
Smif-N-Wessun – Wrekonize
2Pac – Keep Ya Head Up
Nas – Get Down
Lords Of The Underground – Chief Rocka



VIDEOINLÄGG: Gymnasieval
Publicerat den




LYCKLIG.
Publicerat den




Who the hell wanna stop me? I hated those who doubt me
Publicerat den




lite allt möjligt
Publicerat den

Sitter i skolan och borde egentligen arbeta men fick värsta abstinensen och kände att jag behövde uppdatera er, så jag gör det lite hastigt innan jag påbörjar mitt arbete i SO;n som idag handlar om Kommunism. Vi ska börja jobba med världskrigen och allt det dära. Förut var jag värsta killern och kunde allting om båda världskrigen men efter tre-fyra år så har jag glömt bort i stort sett det mesta. Så jag får nog rota fram mina gamla skrivblock och läsa på ordentligt.
 
Tänkte tipsa er om en webbserie som går på SVT Play vid namn Portkod 1321.
 
 
Agnes är 16 år gammal och bor med sina mamma Kicki och lillasyster Bill i en stor lägenhet i Stockholms innerstad. Mamma Kicki är en schlagerstjärna som gärna ser sig själv som lite yngre och lite hippare än hon egentligen kanske är. Kanske är det därför Agnes är en så duktig flicka- ordentlig, anpassad och pålitlig? Den som får skolans högsta betyg på skolavslutningen...
Steph är också 16 år men Agnes direkta motsats. Hon bor ensam med sin pappa som är en musiker vars hår långsamt börjar bli tunnare, något han själv bestämt förnekar. Steph är kaxig, högljudd och säger alltid direkt vad hon tycker. Hon är snabb, respektlös och får saker och ting att hända och det är väl precis det som händer när hon och Agnes träffas...
 
Ni hittar serien HÄR.



Long Time No See
Publicerat den

 



Do You...
Publicerat den

Miguel – Do You...



quickie
Publicerat den

Sitter i klassrummet med Lilly och Tindra och lyssnar på Miguel. Alla ni som tycker om honom och bor i Skåne borde ta er till Babel i Malmö på min födelsedag (den 31:a januari) och se honom live för endast 260 kronor! Haha känns som om jag gör värsta reklamen här men nejnej, jag bara tipsar er. Kan inte fatta att det redan är fredag, dagarna bara flyger förbi och flyter ihop, har inte riktig koll på vad jag gör om dagarna ens... Sitter mest och längtar till Lucia och lussebullar, julafton, Berlin, Nyår, Min födelsedag osv. Vill komma igång med livet nuuu, fast kommer inte göra det förrän nästa år, ordentligt dårrå. Ska börja gymma hoho. Gud vad rörig denna texten blev nu. Hejdå. BTW: Det kommer ny bloggdesign snart. Håll ut!



Jahaja men då vet ni
Publicerat den

Sitter på en proppfull buss med blött hår, en finne mellan ögonbrynen och alldeles för många lager kläder på mig. Frös svinmycket igår så idag tänkte jag klä mig efter väder. Har på mig gummistövlar och det regnar inte ens längre okej? Känner mig fånig. Idag ska jag på matlagningskurs som vanligt, och det ser jag fram emot. Nu tänkte jag sova lite på bussen. Godnatt!



VIDEOINLÄGG: Dagen efter
Publicerat den




mummms
Publicerat den

 
Firade Alla Helgons Dag med släktingar, sushi och äppelkaka inne på Ferraro Optik som ägs av min farmors syster och hennes man. Det var väldigt väldigt gott! Nu ska jag fräscha upp mig lite (eller ska man säga ner i och med att jag är alldeles uppklädd för tillfället?) och sedan dra in till stan och träffa Tindra och Sonia. Kan inte fatta att lovet snart är slut... Det har gått alldeles för fort! Ett jädrans bra lov dock ;-)



early morning
Publicerat den

La mig tidigt igår och vaknade svintidigt idag! 6.30 så var jag vaken och kollade på massa skit-program på TV. Resten av morgonen har jag lagat frukost som jag inte orkat äta upp och dessutom lyssnat på radio och läst olika grejer på msn-sidan. Visste ni att Akon egentligen heter 'Aliaune Damala Bouga Time Puru Nacka Lu Lu Lu Badara Akon Thiam'?
Well now you know, väldigt bra fakta tycker jag.



HALLOWEEN
Publicerat den