BEING THE WAY THAT YOU ARE IS ENOUGH
Publicerat den
VIDEOINLÄGG - dagens outfit + babbel + svar på kommentar
Publicerat den

Bättre svar: Nej, jag använder inte mascara varje dag. Och jo det är klart det ser konstigt ut när man badar men jag brukar knappt ha mascara på sommaren heller. Och som du då säger, en vattenfast i så fall. Men smink är så överskattat. Kör hellre utan smink och var lite annorlunda ;-)
"you shine brighter than anyone does.."
Publicerat den

Paramore – Brightercome on
Publicerat den

Ställ era sista frågor i frågestunden, den avslutas imorgon 30/9!I've got beauty, I've got class, I've got style AND I've got ass!
Publicerat den

Hejsan pojkar och flickor! Denna dag har spenderats i skolan och i stan. Det var ju "after-work shopping" i hela stan så allting hade öppet till klockan åtta och dem mesta av affärerna hade en massa erbjudanden och rea också. Köpte dock inte så mycket (har börjat bli mer sparsam av mig..) Men fick i alla fall med mig ett par byxor hem och även en present till Oliwia. Och eftersom Miranda har typ världens finaste pälsväst hon aldrig använder så tog hon med sig den idag och då fick jag den eller i alla fall så fick jag låna den ett tag haha. Här är då dem fina plaggen:

EN ANNAN VÄRLD
Publicerat den

Ta mig till en värld
Utan krig
Utan hot
Ta mig till en värld
Där cancern fått ett bot
Ta mig till en värld där allting är magi
Alla där är sams
Du tar inga parti
av: Nicole Bicawhy are you doing this to me?
Publicerat den

Min statistik på blogg.se har fått spel?! Den typ räknar inte vidare dagarna, den är fortfarande på 27 och det är liksom den 29;de idag? Heh, wtf....man ba: MMUUUU !
Publicerat den

Om en halvtimme ska jag vara på Södervärn och möta upp hälften av tjejerna i min klass, därefter kommer vi alla gå ner till ungdomsmottagningen och ha våran första lektion där. (Killarna kommer inte få dra dit förrän nästa år hohehehe, suckaaaaz! > ...gud vad töntig jag är..) Men i alla fall, ska bli intressant ju. Därefter blir det tillbaka till skolan och ha vanliga lektioner. SHIIIIT! Kom på att jag har idrott idag, måste packa ner idrottskläder. För mycket att tänka på, gaaah. Men nu ska jag i alla fall då packa ner mina idrottskläder och sedan dra mig mot Södervärn. Hadeeeeee gött!Vad tycker ni om min nya design?
Publicerat den

Inte jag som designat den ju utan det är en gratisdesign jag hämtat ner och gjort lite justeringar på.
Ska lägga in en egen header också, men inte idag. Bloggdesignern kan ni hitta i menyn!KALENDER
Publicerat den
Mitt Fel
Publicerat den

Han kan se henne genom regndimmorna, hon står precis under en gatulykta och det mjuka gula ljuset reflekteras i hennes bruna hår. Mörkbruna. Eller chokladbrunt är det kanske… Han ökar på stegen och det klafsar ljudligt om hans snygga märkesskor men ändå hinner han nästan ända fram till henne innan hon uppfattar honom, regnet har en tydlig förmåga att kväva alla ljud. Hon vänder sig om samtidigt som han lutar sig fram och deras läppar möts i en hastig kyss. ”Hoppsan” fnissar hon och en söt rodnad sprider sig över hennes kinder. Han ler, hon är oemotståndlig. Han pussar henne på håret innan han tar hennes mjuka hand i sin och börjar gå mot hotellet där de bokat övernattning. Det hela känns lite hemligt. Hotellet är bara svagt upplyst och drunknar i ett romantiskt sken, den kvinnliga receptionisten ser prydlig ut och uppmärksammar dem genast när de kliver innanför tröskeln till lobbyn. Han harklar sig lite försiktigt och ber om nyckeln till rummet de beställt, samt var de kan hitta matsalen. Han hade nämligen tagit sig friheten att boka bord också. ”Ni måste uppge namn och bokningsnummer först.” förkunnar damen vänligt och han känner sig för ett ögonblick lite bortgjord, men det går över snabbt och efter en stunds letande i fickorna på sin tjusiga kavaj får han fram ett vikt papper vilket han räcker över till kvinnan som snabbt synar dem båda och sedan nickar, visar med handen åt vilket håll de ska gå innan och sätter sig tillrätta igen. Han hör henne ge ett litet ljud ifrån sig bakom honom. Övertygad om att hon fryser lägger han en arm om hennes axlar och ler när han tänker på den nya parfymen han sprutat på sig innan han gått hemifrån, hon uppskattar det säkert. De går i lagom takt längs korridoren som skulle leda dem till matsalen, den är smal men mysig och den doftar på ett gammaldags, romantiskt sätt. Han njuter redan. De slår sig ner vid ett bord övertäckt med en charmlig liten rödrutig duk och han sneglar på henne. ”Bättre än hemma, va?” säger han och blinkar åt henne medan han börjar trumma med fingrarna mot bordsytan. Han tycker sig höra henne svara men i samma ögonblick kommer en servitris fram till dem och han vänder uppmärksamheten mot denne. Han beställer åt dem båda, han vet ju vad hon gillar, och medan de väntar på maten tillåter han sig titta på henne lite. Till slut böjer han sig fram för att kyssa henne.

Det är mörkt ute, regnet står som spön i backen och hennes mörka hår hänger i stripor. Det går knappt att se någonting, så för säkerhets skull ställer hon sig under det skarpa ljuset från en ensam gatulykta. Hon kan höra honom på avstånd, hans fula Diorskor slaskar med hårda steg mot marken. Hon vill inte vända sig om. Inte förrän han är ända intill henne snurrar hon långsamt runt, bara för att mötas av kalla, våta läppar. ”Hoppsan” utbryter hon spontant med en ton av avsmak innan hon genast rodnar över sin attityd. Han tycks inte märka det, och hon blundar och väntar ut ögonblicket när hans mun pressas mot hennes hår. De tar sig till hotellet helt för snabbt. Om man nu ens kan kalla det ett hotell. Hälften av alla lampor är trasiga och lämnar en skum belysning över stället. Den gamla tanten bakom disken ser ut att ha slumrat till ser hon när de kliver innanför tröskeln och hon stannar till bakom honom, väntar på att han ska hämta ut nyckeln. Han harklar sig på ett vidrigt sätt, hon kan riktigt höra hur snoret samlas i strupen och hon ser hur tanten rycker till och vaknar till liv. En snabb ordväxling mellan honom och kvinnan som hon inte orkar lyssna på och hon betraktar honom när han börjar gräva i kavajen med svettfläckar vid nacken efter någonting. Han drar upp ett hopknycklat papper som ser flottigt och lägger det på receptionsdisken för tantens beskådan, som dock inte tittar på pappret utan sneglar misstänksamt på honom och henne och fnyser lite lätt. Men de står inte kvar länge. Han lägger plötsligt en tjock arm om hennes nacke som tynger ner henne, känslan av att bli klämd under armen tillsammans med att hans nya, om möjligt än vidrigare doft nästan kväver henne är obeskrivlig. Hon finner sig ändå i att bli meddragen in i en sunkig korridor som stinker av mögel och ruttet ägg. Hon är fruktansvärt äcklad. Matsalen visar sig vara snäppet värre än korridoren. Lukten av ägg är tydligare här och det minimala bordet de blir placerade vid är så smutsigt att det inte går att se vart duken slutar och plastytan tar vid. ”Ursäkta?” lyckas hon, nästan, få fram som svar på den ganska förolämpande kommentaren innan en sluskig man med oinstoppad skjorta och trasiga skor kommer släntrande och ber om att få deras beställningar. Hon hinner inte ens fundera över vad som kunde tänkas vara minst bakterieinfekterat på menyn förrän han beställer ostron till dem båda och bara tanken får henne att vilja kräkas. Den så kallade servitrisen traskar iväg igen och lämnar henne och honom ensamma. Han ser på henne med en blick som får det att krypa i skinnet och när han lutar sig fram med plutande mun och blundande ögon känner hon att det måste få ett slut. Nu.

Hon reser sig, han stirrar. Hon går medan han sitter kvar.

Källa.
Bilden har förresten ingenting
med texten att göra,
jag tyckte bara att den
passade in.lööönt
Publicerat den

Alltså haha, detta är ju precis varför jag aldrig har frågestund. Gått en dag och jag har fått en fråga? Alltså om det är något  ni vill fråga är det bara att göra det när som helst, behöver liksom inte ha frågestund för det, så bara fett onödigt att folk spammat min blogg med att ni vill ha frågestund om ni inte ens ställer frågor haha.
THIS IS ME.
Publicerat den

Min design är kaos. Vindruvor är gott. Jag har lyssnat på R&B hela dagen och gör det fortfarande. Vill vara bruuuuuuun.  Vill även köpa en massa nya kläder. Vill ha pengar!!! "We found love in a hopeless place" yeyeye, Rihannas nya låt, älskar den. NU, ska jag typ, göra något. Något annat än att spamma min blogg med en massa skit (men det gör jag ju hela tiden?) jaja HEJDÅ.10 Things Girls Never Admit (HAHAHA, jag dör!!!)
Publicerat den
VIDEOINLÄGG - lagg, lök & outfit
Publicerat den
MmmMMmmuuums
Publicerat den


Möts av torskrygg med fänkols&apelsinsallad, pocherade ägg och brynt gräslökssmör så fort jag kommer hem. Snacka om lyx eller vaddå? Speciellt när man hoppat av en busshållplats tidigare och gått resten av vägen hem i kilklackar. Jag förtjänade väl ändå att skämmas bort lite då. Nu ska jag kolla färdigt på Modelljakten och efter det ska jag hoppa in i duschen. På andra plats kommer då läxorna, så ska väl kolla om jag har någonting till denna veckan jag kan hålla på med idag och sist men inte minst vill jag ut. Det har lovats fint väder hela veckan så det ska jag verkligen ta vara på!

Blondinbella lanserar egen parfym
Publicerat den

Det absolut vanligaste vi ser är ju alla dessa kändisar som lanserar sina egna parfymer! Jennifer Lopez, Sarah Jessica Parker, Britney Spears, Kate Moss och Lady Gaga är bara några av alla kändisar som sprider sina dofter! Nu har trenden tagit sig till Svenska bloggvärlden och superbloggerskan Isabella "Blondinbella" Löwengrip jobbar nu på att ta fram sin alldeles egna doft! Vi undrar vad den kommer att dofta.. tangentbord och choklad? Kändisarna går nämligen helt lös när det kommer till att ta fram sina personliga parfymer! Lady Gaga ska ju lansera sin doft 2012, som ska lukta blod och sperma till exempel! Jo, det är sant. Vi tror däremot att Bella kommer att vara lite mer safe i sitt doftval än Gaga, kan bli en hit! Vad tror ni om Blondinbellas parfymplaner?
Källa.MARVIN'S ROOM
Publicerat den

Ahhhh, kärlek till låtarna alltså. Drake's, Jojo's Chris Brown's och Lil Wayne's. Alla är asgrymma!

Här har ni Jojo's version!
FRÅGESTUND
Publicerat den

Finns där någonting du alltid undrat om mig? Eller vill du bara ha min åsikt kring någonting speciellt?
Nu har du chansen att få veta vad du vill veta! Avslutas... When I say so ;-)Wh00t
Publicerat den

Bloggade typ inte alls idag men statistiken går upp som jag vet inte vad. Det är ju.. nice?
Idag har jag i alla fall varit ute lite grann, stack och mötte min syster och så tog vi en runda kring pildammsparken, efter det träffade jag Simon. Äkta rumän är han! Haha, men jaja, jag har haft en chill dag med massa skratt som ett perfekt avslut på kvällen :-)
"jag kämpar, sliter, svettas.."
Publicerat den

Norlie & KKV – När jag går ner

 
När jag går ner - ber du om mer.
Publicerat den

Haha, så jävla skön låt (rubriken)! Men jag är på typ vääääääärldens bääääästa humör just nu :-D !! Ska käka något och sedan gå ut i det fina vädret. Puss och hej, jag bjuder på leverpasteeeeeeej hihihi :blush:"cause something comes over me when the beat goes.."
Publicerat den
VIDEOINLÄGG - Vakna upp med Nicole
Publicerat denHaha, ni får se mitt rum!!!SAY CHEESE & grapes.
Publicerat den

Tog inga bilder igår. Surprise? Har ingen kamera liksom och mitt minne på mobilen är nästan överfullt så kan inte ta bilder med den heller.... Men det gick väl bra, hjälpte pappa ganska mycket tills han typ skar sig i fingret när han skulle skära upp ost, så han fick åka in till akuten och sy. Så där satt jag och åt upp osten och vindruvorna som var till kunderna. Egentligen gillar jag inte ost och det gjorde jag inte igår heller, men när man väl käkat det ett tag så blev det gott! Haha... Och så lärde jag mig äta vindruvor med kärnor i också, innan brukade jag alltid bita av toppen och pilla ut kärnorna och sedan äta vindruvan. Sedan halvsov jag lite och så kom pappa vid halv ett och hämtade mig så stack vi och åt på McDonald's, jag var vrålhungrig! Sedan kom jag hem och gick och la mig direkt.JAG BER ER.
Publicerat den

Sitter och seriöst och tigger röster åt min syster just nu...  Så jag hade verkligen uppskattat ifall ALLA mina bloggläsare bara klickar HÄR och gillar hennes klipp via facebook eller twittrar klippet. Det tar inte mer än en minut och en röst gör skillnad. SÅ SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA NI.. RÖSTA! Om ni är med i någon tävling i framtiden kan jag hjälpa er tigga röster och sånt haha, bara ni hjälper mig nu. Karma u know.


VIDEOINLÄGG - dagens: outfit (x2) och inköp
Publicerat den

Alltså jag borde typ börja videoblogga fulltid istället och skita i att blogga vanligt. Det är mycket lättare och roligare att videoblogga. Jag är en som hellre pratar än skriver liksom hehe.Mami ven conmigo
Publicerat den


FETT GAMMAL BILD, MÅSTE TA MASSA NYA!

Goodmorning fellas! Vaknat och somnat om ett x antal gånger nu, men I'm up now, och har nyss käkat frukost. Ska snart ta tag i rummet och städa det supersnyggt för att sedan fota eller filma så ni kan få se hur det ser ut för jag har faktiskt lovat er det (i och för sig var det jättelängesen men det spelar ingen roll - jag håller vad jag lovar!) därefter ska jag duscha och sedan dra uttttttt. Det är en asvacker dag och jag ska inte spenderade den inne i min ruttna lägenhet. Nämen ikväll blir det vernissage och då ska finkläderna på!videoinlägg - 23 september 2011
Publicerat den
Le Hair
Publicerat den
ALL I ASK OF YOU
Publicerat den

 

Sitter och lyssnar på denna låten samtidigt som jag letar fakta om Kabbalah. Vi har liksom fått det som uppgift i skolan. Jag hade hellre velat ha Wicca eller Voodoo men aja...
I know who I want to take me home...
Publicerat den


Friends With Benefits, vilken jäkla kärleksblajja. Men jag gillade faktiskt den. Mila Kunis verkade vara ha en asskön personlighet i den filmen hehe och jao, det var väl gulligt. Dem passade faktiskt. Hon och Justin. Timberlake. Och jag vet inte. Hur mycket jag än intalar mig att jag inte gillar kliché-aktiga kärleksfilmer så är jag tjej, och jag gör faktiskt det. Alla tjejer gillar det, för det mesta. Vem vill inte ha en mr. perfect liksom? Men jag gillar faktiskt inte ALLA kärleksfilmer. Dem flesta. Fast ändå inte. Jo, vem försöker jag lura...?
kisses xxxx
Publicerat den

Sett på en himlans massa Gossip Girl-avsnitt idag och nu snart ska jag se på Friends With Benefits. Är fett trött vet inte vart den här tröttheten kommer ifrån. Men när jag sett färdigt på filmen blir det middag och sova!!! Hade passat perfekt med lite fruktsallad att käka när jag ser på filmen men vi har ingen frukt. Ska man gå och köpa en konserv med typ aprikos eller ananas??? Hmmmm.... Vi får se. Ha en mysig kväll i alla fall!INSPO OF THE DAY: Jessica Szohr
Publicerat den
GOOGLE+
Publicerat den

Har ni märkt det när ni gått in på Google så står det du+ i det vänstra hörnet längst upp. Så jag tryckte på det och skaffade mig ett Google+ - konto. Det är typ som facebook, fast i och med att det är nytt (antar jag..?) så är det ju knappt någon som är medlem. Men jag tycker alla ni borde ta och skaffa det. För med fler medlemmar så hade det till och med kunnat bli mer nice än facebook.
Så klicka HÄR ifall ni vill skaffa er Google+.OMG, kolla vad långt hår jag haft...
Publicerat den

BTW: hittade alla mina gamla webcam-bilder. Dem hade bara försvunnit från Photo Booth inte från hela datorn. Hihi, fatta lättnaden eller?! Blev sjukt glad. Men lite sorgsen är jag för att jag förstört mitt hår.
Menar inte nu när jag färgade det nyss utan att jag började färga det överhuvudtaget. Om jag får en dotter när jag blir äldre kommer hon inte få röra en hårfärg förrän hon är arton. Så det så!TRÄNA RUMPAN
Publicerat den
TRE FRÅN INTERSPORT:
Publicerat den
videoinlägg - DAGENS INKÖP + NY HÅRFÄRG
Publicerat den
två snygga OCH roliga killar!
Publicerat den
finns det en så finns det flera
Publicerat den

Har håll av hur mycket jag gått idag. Vi spelade in en grej till skolan och sedan så gick jag och Oliwia runt lite. Träffade Lana osv. Nu ska jag ta och byta om och därefter käka något. SVINHUNGRIG ÄR JAG!! Sedan drar jag på träning och efter det ska jag se min kusins brottningsmatch. Sedan måste jag göra läxor. Fullspäckad dag? Ja.SNÄLLA SNÄLLA NI!!!
Publicerat den

Klicka HÄR för att rösta på min syster så att hon kan vinna en träff med sitt favoritband The Kooks. Hade varit världens bästa ifall hon hade vunnit det här, så snälla rara läsare. Allt ni behöver göra är att klicka HÄR och gilla klippet, det tar inte mer än en minut av er tid.
bajs. moget? nä.
Publicerat den

Ohh hade gjort världens bästa videotutorial på hur man fixar bildfyllning i text och så funkade det inte att lägga ut det på videofy!! Men ja, vi får se. Kanske försöker göra en nyare och kortare (om det var längden som var problemet) annars så kanske jag lägger ut den på youtube eller så gör jag en bildtutorial istället. Vi får väl se!THE INCREDIBLE HULK
Publicerat den
TILL MINA BLOGGLÄSARE:
Publicerat den
Maverick Sabre
Publicerat den
You shoot me in a dream. You better wake up and apologize.
Publicerat den
KÄR.
Publicerat den

Hade nog aldrig fått för mig att betala 299;- för en mössa... Men man kan ju alltid be sin farmor sticka en liknande. Lyckligt lottad tjej här alltså, ah :-D"hate the rumours, hate your bullshit, hate these fucking allegations, i’m just feeling like the throne is for the taking. watch me take it.."
Publicerat den

DJ Khaled – I'm On One - Explicit Version
BLÅLJUS
Publicerat den
PLAY IT LOUD! Or not at all...
Publicerat den

Ohhh, glömde ta med mig hörlurar till skolan. Blir typ ingen musik idag i så fall...
Kommer lida hela dagen. Detta är horribelt! :-("i don't ever want to grow up, i want to keep it going.."
Publicerat den

picture; we♥it
GOODMORNING
Publicerat den

Oh vad en OBEY-keps hade passat perfekt till dagens outfit...

Har nästan druckit upp min hemmagjorda smoothie som blev... helt okej! När jag druckit upp hela så ska jag ta och sminka mig och fixa väskan sedan drar jag mig mot skolan.WIIIEEE
Publicerat den

Har äntligen gått och lärt mig hur man gör bildfyllning i texter. Fett awesome.INSPO
Publicerat den


Ska ta och käka någonting jättegott (vet dock inte vad ännu) sedan ska jag förbereda mig lite för imorgon, dvs välja ut kläder (eller i alla fall ha någon aning om vad jag ska ha på mig så jag slipper stå och tänka på det i en timme imorgonbitti) och fixa naglarna, känns som om dem har varit naturliga och tråkiga alldeles för länge nu. XOXO2 little 2 late
Publicerat den

Nu såhär jättelång tid i efterhands så är jag sur på mig själv för att jag inte köpte den ovanstående tröjan. VARFÖR GJORDE DU INTE DET, SARA NICOLE BICA?!?! Gaaaaaah.videoinlägg - FRAMTIDSPLANER
Publicerat den
"jag är en 32-årig hardcore rapper jag läser inga böcker liksom"
Publicerat den

Lyssna på radioprogrammet Ken Ring och hans samvete HÄR!"we laugh until we think we’ll die, barefoot on a summer night, nothin’ new is sweeter than with you.."
Publicerat den

Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – HomeFF (Facebook-funderingar)
Publicerat den

Jag sitter och tänker på om jag ska aktivera min facebook igen eller inte. Det är 17 dagar kvar till en månad utan facebook men alltså egentligen har jag visat mig själv att jag inte måste vara inne hela tiden, men nu är det liksom tråkigt utan haha. När man har gjort allt annat liksom. Ska jag stå ut eller ska jag ta tillbaka??? Gah, vet inte.JAG GÖR OM BLOGGEN!
Publicerat den

Så ta det lugnt, den kommer vara i sin ordning redan nästa vecka (hoppas jag!!!)


Idag vart jag i alla fall i skolan och efter det drog jag med mig Tova till biblioteket och efter det så trallade vi runt lite på stan. Nu ska jag ringa min farmor och tacka för en kofta hon stickat åt mig och sedan återgå till städningen/dansandet/mimandet/klädprövandet.FELICIA ♥
Publicerat den

Kolla in denna blondinens blogg HÄR!svar på kommentar (nbicas.blogg.se)
Publicerat den

Svar: Georgia! :-DCan you paint with all the colors of the wind?
Publicerat den

Klicka HÄR för att se fler bilder från denna photoshooten.BREAKING DAWN TRAILER
Publicerat den
STOCKHOLM SERENAD
Publicerat den

Finns inget bättre sätt att vakna upp på än att lyssna på Lorentz & M!! Deras musik är perfekt morgonmusik. Men au, jag blir alltid så fett sugen på att åka till Stockholm när jag hör på deras musik. Så höstlovet kanske det blir Stockholm? Haha vem vet... Har aldrig varit där liksom.

svar på kommentar
Publicerat den

Svar: Den är köpt på JC (i Göteborg för den delen, har inte sett den i Malmö..) och den kostade 100 kronor.B-)
Publicerat den

Sitter och skriver en fake resedagbok som vi har i uppgift att göra på SO:n. Man ska åka runt till en stad i varje världsdel och så ska man skriva lite olika grejer om det. Här är jag i Lissabon (Portugal) med Cristiano Ronaldo och Hélder Postiga:RÖSTA PÅ MIG!
Publicerat den

Klicka HÄR för att rösta på mig.SUBSCRIBE!
Publicerat den

Detta är mina spellistor:


raaarraaw - rock-aktig musik, ingen hip-hop eller så.

partymood/dance - fest&dans musik ;-)

gangstaaas &wb’s - gangstermusik haha. nej, men lite rap och sånt.

DAMP. - dubstep, techno och house.

SV3NSKT - svensk musik.

sadface - låt tårarna rinna...

nnicoles - typ mainstream musik, hip-hop, R&B och massa som spelas på radio.

GIRLPOWAAAAH - !!!

happychiiiiiill - låtar jag blir glad av.

acoustic - take a chillpill. - akustiska och slöa slapplåtar.

WORLDWIDE - låtar på alla språk förutom svenska eller engelska.

nostalgi - låtar som tar dig tillbaka i tiden.

reggaedidoo tyyyyp - reggae... typ.

mitt hjärtas melodi - vackra melodier.

nastyyyybitch - time to get dirty girls!
ON/OFF
Publicerat den

Människors längtan efter trygghet rimmar illa med rädslan för tristess.

Att ingenting någonsin är som det ser ut, verkar samtidigt ha något slags underhållningsvärde. Dataspel bygger ju på det. Och skräckfilmer. Just när man andas ut efter en kris, så öppnar sig en avgrund.

Och vi betalar för att få uppleva det.

Men dataspel och filmer går ju att stänga av. Det är väl det som är skillnaden.

 

Räcker det om jag älskar dig? av Katarina von Bredow s.108B.B.
Publicerat den
BEACHVOLLEY
Publicerat den

Volleyboll-träningen gick asdåligt. Men i och för sig är det ju första någonsin så jag förväntade mig inte någonting annat. Bollarna flög lite överallt och det var väldigt jobbigt att springa i sand, men med tiden så tror jag nog att jag kan bli ganska duktig på det här :-)LaLaLALA
Publicerat den

Ska ta och hoppa in i duschen och sedan ska jag stoppa i mig något onyttigt eftersom jag är galet sugen på något sött.
Därefter blir det lite läxor och kanske Gossip Girl.
Saknar mitt bruna, långa och lockiga hår sjukligt mycket! Men efter jag klippt det imorgon (och kanske färgat bort det blonda) så ska jag verkligen försöka återställa det ordentligt. Ska börja med balsammetoden osv osv.BETTER WITH THIS VIDEO ON.
Publicerat den

New Boyz – Better With The Lights Off - feat. Chris Brown

 
Merry Christmas, Kiss My Ass.
Publicerat den

Har nyss käkat varma äpplen med kanel och socker på. Sjukligt gott! Imorgon är det den första volleyboll-träningen, sjukligt niiiiiice. Det ska gå två tjejer från min förra skola där också så det känns skönt att jag kommer känna någon där i alla fall. Men jajaja... Hösten har typ inte ens kommit och jag är redan sugen på dunjackor, snö, vinter, jul, nyår och nästa år! För vid detta laget om ett år så kommer jag ha chansen att reda ut en grej som varit ett problem för mig länge. Ni anar inte vilken lättnad i bröstet jag fick när jag kom på det. Att det där är min chans, så jag måste se till att inte sabba den nu. Men godnatt på er allra bästa läsare och förlåt för att min blogg är så dryg. Den kommer säkert bli bättre med tiden, så länge har ni ju nbicas som ser mycket mer professionell och snyggare ut än denna.videoinlägg - PÖMSIG TJEJ + MEDDELANDE TILL MIRANDA!
Publicerat den
GOOD MORNING
Publicerat den

Startar dagen med raaarraaw-listan. Hehe, NICE!Was it worth it? Was it perfect?
Publicerat den

Träffade inte Miranda idag och tog foton, men jag har käkat sushi med pappa, gråtit och skänkt en tanke på dem som dog för tio år sedan och så har jag haft en egen photoshoot med temat "isprinsessa". Inget speciellt egentligen bara en massa vitt. Men ska lägga in bilderna, redigera dem och allt det där och sedan kommer dem ut. Men nu ska jag käka kvällsmat och sedan ska jag gå och lägga mig.
MEN MIRANDA OM DU LÄSER DET HÄR SÅ HÖR AV DIG TILL MIG SÅ FORT DU KAN! Kan du inte ta emot sms heller eller???? Jaja, ring mig senast imorgon/måndag!!!DIRTY WORK
Publicerat den
videoinlägg - DAGENS OUTFIT
Publicerat den
9-11
Publicerat den

Jag sitter här i min säng samtidigt som jag ser på en massa videos om de hemska attackerna som hände för tio år sedan. Jag gråter. Kan inte fatta det ännu. Det är så hemskt, att man gör något sådant. Det regnade imorse också. Det är nästan som om man tar det som ett tecken från ovan. Vila i frid.
PANTS
Publicerat den

Jag vart i stan igår och skulle leta kläder och det enda jag hittade var två par jeans på BikBok, ett par senapsgula (se bilden under) och ett par gröna, fast sånhär fin mörkgrön. Men i alla fall, jag prövade jeansen i min storlek men dem satt jättekonstigt. Dem vart riktigt tighta och alldeles för långa... Hatar sånt!

DON'T STOP DANCING
Publicerat den

Oh oh oh oh
Publicerat den

NATTMATT DIRRRRR! Sen ska jag sova hur mycket jag kan, dvs 7-8 timmar för jag ska vara hos Miranda klockan tolv. Uhoh, vi ska typ fota och sånt, jag kommer ju se helt döööööd ut.... Och glömde ta med mig kameran ikväll btw, sorry guys! Me kan glädja alla Malmö-bor med att säga att det kommer vara 25 grader runt två-tiden. Eller det stod i alla fall det på klart.se så jag hoppas att dem talar sanning. AJAJAJA, GODNATT!"cheers to the freakin' weekend.."
Publicerat den

Rihanna – Cheers (Drink To That)en vecka [√]
Publicerat den

Då har jag klarat mig utan Facebook i en hel vecka. Visst jag har ju drömt om att jag loggat in på det och så vidare... Men det är ju fullt normalt. Eller? Haha. I alla fall, jag har inte ens klickat upp Facebook, så jag är sjukt stolt! 23 dagar kvar.

Spy Kids: All The Time In The World (4D)
Publicerat den

 

Okej, vad i hela friden är detta? Dem kan ju inte göra en ny Spy Kids-film bara sådär. Jag älskade dem filmerna när jag var liten... Men är ändå lite sugen på att gå och se den när den kommer på bio, har hört talats om både 4D och 5D men har aldrig prövat det så det ska ju bli intressant. Dock hoppas jag filmen inte förstör dem gamla filmerna....
Sun is up, move your body!
Publicerat den

Godmorgon!!! Vaknade för kanske en halvtimme sedan, det tidigaste jag vaknat på en helg fo'shoo! Men hm, ja, jag ska väl upp ur sängen, äta frukost, klä på mig, fixa mig och allt det där, sedan tror jag att jag åker in till stan. Ikväll blir det Kevin's place. Men nu ska jag gitta!!! Och ta det lugnt, jag ska börja blogga ordentligt. Tar med kameran ikväll eller något. PUSSPUSS!videoinlägg - BROWNS FASHION
Publicerat den
L8R
Publicerat den

Nope, inget skolfoto idag. Inte heller någon volleyboll för den delen. Vi körde dit i full fart och när vi anlände fick vi reda på att det var nästa vecka träningarna började och det är inte heller från 16-17 utan från 17-18. Nu har jag nyss käkat och ska ta och hoppa in i duschen sedan vet jag inte vad jag gör. Vi får väl se!videoinlägg - SÅN LITEN TOMTENISSE DU VET
Publicerat den
WIIIHOOO!
Publicerat den

Vi har fått en bild/svensk/media-läxa som är hur rolig som helst. Man ska göra sin egna tidning som får handla om absolut vad som helst. Jag bestämde mig för att göra en helt vanlig tjejtidning som för det mesta är inriktat på mode. Tidningen skulle innehålla minst 2 sidor. Jag är redan på min 18:de... dock är det 6 av dem som inte är färdiga än för jag har inte haft materialet jag behövt för att göra klart dem vilket är höstkläder. Så jag måste shoppa snart! Skoluppgift ju....HAR GÅTT OCH BLIVIT MED ÄNNU EN BLOGG!
Publicerat den

Det är en osvensk, förkortad version av denna bloggen. Där uteblir dock allt jag gör om dagarna. Det enda jag skriver på den bloggen är rubrikerna liksom. Så ni som inte orkar läsa om allt ointressant jag håller på med kan ju ta och klicka sig in på  www.nbicas.blogg.semen ni får inte glömma bort denna bloggen, för det kommer finnas en del saker som inte kommer vara med där som är med här och vice versa. Men nu vet ni!HO:ST
Publicerat den

I höst kommer jag köra på:
*Mängder med stickat
*Rutiga skjortor
*Färgglada tights
*Fulfina snörskor (helst i läder)When the drugs don't work no more you get high on life, that's what they say.
Publicerat den
KÄRLEK ♥♥♥
Publicerat den

Ken Ring

@Spotify
@Twitter
@WordpressC'MON JUSTIN!
Publicerat den
3D
Publicerat den
Cole+Regal=LOVE
Publicerat den

/Klocka_från_Ur&Penn /Vem är du?
Publicerat den

Jag blev Sofistikerad
RAAAHN!
Publicerat den

Jag brukar aldrig se på TV, men tomheten som finns där utan Facebook måste ju fyllas med någonting... Jag har nyligen sett på "Kaos i Båstad" och nu ser jag på "Jersey Shore". Skitprogram? Ja. Men det är rätt roligt ändå att skratta åt hur löjliga dem är haha. Ska snart gå och lägga mig också, måsteju vara pigg på idrottsdagen imorgon. Tagga, wiee. Öh... Eller inte! Orkar verkligen inteeeee, men se det positivt Nicole, du börjar nio och slutar två!
100 Dubstep - Club Tracks
Publicerat den
OH MY GOD VAD BRA DETTA ÄR!
Publicerat den

Lil Wayne ft. Bruno Mars – Mirror
25 spanska ord för alla som vill lära sig !
Publicerat den

Hieres du skadar

Tratando försöker

Extraña konstigt

Sensación känsla

Entender förstå

Sorprender överraskning

Enfrentarte ansikte

Dejaste vänster

Llevar leda

Cambiará förändring

Aunque även

Guardate akta

Arreglar fixa det

Lloras gråta

Santo helgon

Sientes känner

Morir

Bien vestido Välklädd

Novio pojkvän

Besarte kyssa dig

Conquisto erövrade

Ofendo förolämpar

A otro mundo en annan värld

Locuras dårskaper

Pesadilla mardröm
wake up-call
Publicerat den

Sov så himlans gött tills någon med okänt nummer bestämde sig för att ringa och när jag väl vaknade och svarade, lägga på. Mooooget :-( Men it's for the best. Nu blir det plugg, plugg, plugg och ännu mera plugg!Music Is Math
Publicerat den


Alltså vår nya mattelärare är helt konstig... Hon typ börjar lektion med att säga åt en vad man ska göra (man ba okej, det är ju normalt) men sen mitt i allting så har hon upprop och vissa hör ju inte det för dem lyssnar på musik och så, så vissa får ju frånvaro pga det och sedan så har hon genomgång mitt i allting också när man är mitt uppe i arbetet. Snacka om irriterande....sorgligt, men sant.
Publicerat den

MTV spelar aldrig musik mer nu för tiden. Men som tur har dem Breakfast Club som jag kan vakna upp till... Men det är synd ändå att dem knappt spelar musik mer. Kommer ihåg när jag vart yngre och musik vart det enda som spelades där?! Jaja, everything changes. Tycker dock inte dem ändrat det till något bra. MTV står ju för Music Television nu kan dem byta namn till SPTV, skitprogramstelevision. Haha...

Och så slänger jag in en bild på mig själv helt random.. Gammal bild också, mer än hälften av mina PhotoBooth bilder har ju bara försvunnit. Gaah, hatar det :-(videoinlägg - NOLIFE
Publicerat den


MESSAGE TO SELF: SLUTA VIDEOBLOGGA NICOLE DINA VIDEOBLOGGAR SUGER... LÄR DIG FOTA OCH SKRIVA BÄTTRE ISTÄLLET!!!! AHHHOHHHH

hehehe...
ALL MY SINGLE LADIES, LISTEN UP!
Publicerat den


Idag är det Beyoncés födelsedag och hon blir hela 30 år. Önskar henne, Jay och deras kommande bebis all lycka! Och ifall ni vill vara med och ge henne en present så är allt ni behöver göra att lyssna på hela Single Ladies-låten här under för att lägga in en view liksom. Vi vill att hon ska vara dagens mest visade på Youtube!
En hel månad. Utan facebook.
Publicerat den

Jag inaktiverade min facebook igår vid fem-tiden, och jag håller ut... Men det är svårt. Haha, helt beroende. Men jag ska klara av en månad!!! Så den 3:de Oktober klockan 17 så får jag logga in igen.
TROR NI JAG KOMMER KLARA DET?!

SORRY
Publicerat den

Min uppdatering igår sög... Eller den existerade ju inte ens...
Men i alla fall, gårdagen spenderades vid havet, hos min syster och i Lund. Idag har jag hunnit duscha se på två avsnitt av Gossip Girl och alldeles strax ska jag gå och äta frukost. Efter det kommer Miranda hit och vi får se vad vi hittar på. Kanske tar oss till Slottsparken för dem har lite aktiviteter där haha. Vet inte riktigt vad det är som händer men pappa ska i alla fall dit så jao :-) Därefter ska jag träffa Kevin och nu ska jag sluta skriva. TTYL!Två oerhört vackra tjejer!!"need a sugarrush got a sweet tooth.."
Publicerat den

Ricky – Get To Know You
Hittade nyss låten jag letade efter innan idag! Inte på grund av er men tack för er hjälp ändå. Troooogna bloggläsare är ni ♥
VOLLEYBALL.
Publicerat den

ph; we♥it

Yesyes, ni läser rätt. Jag ska börja på volleyboll @ Bellevue. Första träningen är redan nu på torsdag och jag är fett nervös... Vad har man på sig på volleyboll-träningar, inte är det mjukisbyxor väl? Tror jag kör på cykelbyxor och linne eller något. Gaaah, detta kommer bli intressant!videoinlägg - VILKEN LÅT ÄR DETTA?!?!
Publicerat den

Haha knasig jag är... Typ bytar dialekt hela tiden. Är väldigt uttråkad...
Men om ni vet vilken låt det är: TELL MEEEEEE!!!!Jag saknar dig.
Publicerat den

... heter filmen jag och Felicia ska se ikväll. Är inget stort fan av svenska filmer men jag kan väl lika gärna ge det en chans.
Enäggstvillingarna Cilla och Tina är bästa vänner men samtidigt väldigt olika. Cilla är konstnärssjälen och idealisten som går sin egen väg medan Tina är populär, pubertal och ständigt kär. Cilla och Tina ska snart fylla 15 år men det kommer Cilla inte få vara med om, för hon kommer att dö innan dess. Detta är historien om Tina som blir ensam kvar.DET ÄR OKEJ ATT KÄNNA.
Publicerat den