ÄT RÄTT - 8 ingredienser som förbättrar
Publicerat den

Undvik akneutbrott - Pumpakärnor är det perfekta botemedlet mot finnar eftersom kärnorna är fulla med zink. Människor som lider av akne ofta har brist på just zink. En till två matskedar pumpakärnor om dagen är lagom.

Svullet face, nej tack! - Vattenkrasse är proppfull av antioxidanter som dämpar inflammationer och minskar porernas storlek, och järn som ger huden mer lyster. En studie visar att krassen ökar antioxidanter i blodet och minskar risken för DNA-skador.

Få ögonen att stråla - Spenat innehåller massor av lutein som enligt en mängs studier skyddar näthinnan och gör ögonen vitare och klarare. Vill du testa själv så kan du äta tre till fyra deciliter per dag, vilket motsvarar en normalstor spenatsallad. Grönkål och broccoli är andra bra luteinkällor.

Le hela dagen - Ett äpple kan fungera lika bra som en tandblekning! Det knapriga äpplet har visat dig ta bort fläckar från kaffe, te och allt det där goda som gör tänderna gulare.

Lockar som Blake Lively - Haricots verts innehåller mängder med kisel, och det finns flera studier som visar att de som tog ett kiselpreparat hade mycket tjockare och starkare hår efter bara nio månader!

Skäm bort torr hud - Linfrön är det mest effektiva botemedler mot torra hudfläckar. Linfrön innehåller omega 2-fettsyror som hjälper till att göra huden mjuk och spänstig. Du kan t.ex: droppa linfröolja på salladen, hälla krossade frön på frukostgröten/-yoghurten eller tillsätta dem i smeten när du bakar muffins.

Spänstig 4-ever - Om du vill se ut som Halle Berry i framtiden gäller det att gilla kiwifrukter. De innehåller massor med C-vitamin som enligt experterna kan fördöja åldrandet genom att stimulera kollagenproduktionen. Och ju mer kollagen du har i huden, desto mjukare och mer elastisk är den - och ju fräschare kommer du se ut om 15 år!

Källa: Cosmopolitan Nr. 9 September 2011Malin Persson

Haha, det var grejer jag inte visste :D

Jag har frågestund på bloggen så om du vill (vore skitkul :D) så får du JÄTTEgärna fråga en eller flera frågor! :)http://malinpersson.devote.se/blogs/11896311/you-gave-up-on-your-dreams-along-the-way-.htm#WriteComment

Hoppas det är bra med dig, vi har ju inte setts sen ssc. :)URL: http://www.malinpersson.devote.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?