TILL ALLA VATTUMÄN:
Publicerat den

Problem:  Being left all alone while others enjoy the companionship you long for.

Solution:  You should practice expressing your humanity by accepting people the way they are and not

find too much fault in them.

Problem:  You always seem to miss the boat when it comes to love.
Solution:  Try letting down the mental guard that you keep on your emotions that stops you from being

the self you long to be.

Problem:  You always seem to miss out on the better jobs or big promotions at work.
Solution:  Learn to use your positive side in teamwork and group effort, the lone wolf approach will get

you nowhere.

Problem:  You seem to become physically ill more than you should.
Solution:  By repressing your emotions you drive the unrest deep inside where it can cost you in

terms of health. Express your feelings but do it with tact.


POSITIVA EGENSKAPER:
Human, intellektuell, lojal, originell, självständig, uppfinningsrik, vänlig, ärlig.

NEGATIVA EGENSKAPER:
Enveten, inåtvänd, känslokall, lösgjord, oförutsägbar.

GILLAR:
Drömma och planera för framtiden, goda vänner, ha kul, slåss för sin sak, tänka på det förflutna.

OGILLAR:
Brutna löften, det vardagliga, idealism, imitationer, långvarig ensamhet.

PERSONLIGHET:
Vattumannen är en stark och attraktiv personlighet. Det finns två olika huvudtyper. Antingen är du blyg, hemlighetsfull, stillsam, känslig och tålmodig. Eller så är du översvallande, livlig och exhibitionistisk. Alla Vattumän är kraftfulla och viljestarka, men eftersom du söker sanningen frömför allt, är du inte sen att erkänna när du har fel. Du har förmågan att se båda sidorna av en fråga. Du är human, kärleksfull, omtänksam, hjälpsam, uppriktig, djupsinnig, vänlig, raffinerad och ibland idealistisk, och du tror på det goda i människan. Du är snabbtänkt, aktiv och framhärdande, utan att vara självgod, och du uttrycker dig med förnuft och eftertanke, och ibland med en torr humor. Du är även intelligent, koncis, tydlig och logisk.

Du är ofta mycket fantasifull och psykiskt intuitiv. Du kan till och med vara överimaginativ, mediterandes över abstraktioner utan någon verklig betydelse för ditt liv. Men detta kan också vara till din fördel inom forskning. Du kan bli så hängiven åt ditt arbete att du driver dig själv till utmattning och du kan då till och med skada din hälsa.
Du riskerar att bli fanatiskt exentrisk, nyckfullt egoistisk och överdrivet lösgjord. Du har en benägenhet att dra dig undan från samhällslivet och du har en tendens att bli extremt dogmatisk i dina åsikter. Du kan till och med utveckla så stor avsky mot folk att du börjar hata alla människor.

YRKEN:
Du jobbar bäst i grupp, förutsatt att du får en ledande roll. Du har en känsla av samhörighet med naturen och ett stark begär för kunskap, vilket gör dig väl lämpad som astronom eller naturvetare. Du kan också lyckas inom fotografering, radiografi eller el, eller vad som helst inom teknik. Du kan också vara författare, poet, lärare eller socialarbetare. Ibland är du en begåvad underhållare eller musiker.

RELATIONER:
Du har inte så många vänner. Ibland förefaller du vara nedlåtande mot andra människor och du gör dig inte mycket besvär att bekanta dig med människor som inte tilltalar dig, och du kan ibland uppfattas som kylig. Men när du väl hittat någon som du anser värdig din vänskap och kärlek, är du beredd att offra allt för den personen. Men du är fortfarande väldig krävande, och om du blir sviken kan din ilska vara fruktansvärd och om du blir disillusionerad glömmer du det aldrig.

DU PASSAR BÄST IHOP MED:
Tvillingarna - Tvillingen uppskattar din omtänksamma person. Dessutom är du ju i ständigt förändring och full av överraskningar, vilket Tvillingen älskar.

Lejonet - Lejonet tycker mycket om din oförutsägbarhet, och det finns en stor ömsesidig förståelse mellan er båda.

Vågen - En lyckad kombination. Både du och Vågen älskar skönhet och att omges av goda vänner. Vågen är bra på att hantera ditt oförutsägbara känsloliv.

Skytten - En lyckad kombination. Det finns många likheter mellan era båda personligheter. Ni tycker båda om frihet, spänning, resor och goda vänner, och vill vara i ständig förändring.

Vattumannen - Det finns nog ingen mer lyckad kombination än den mellan två Vattumän. Attraktionskraften och förståelsen mellan er båda är otroligt stor, och det finns aldrig en tråkig sekund.

Fiskarna - Era båda drömska personligheter har stor förståelse och beundran för varandra. Den största risken är kanske att ni riskerar att sväva iväg alltför långt bort i drömmarnas värld, och glömma bort verkligheten.

DU PASSAR INTE LIKA BRA IHOP MED:
Väduren - Väduren kan irritera sig över ditt oförutsägbara sätt, och med din alltid välvilliga natur kan du lätt irritera sig över Vädurens hätska temperament.

Oxen - En mycket påfrestande kombination. Ni är båda visserligen mycket förtjusta i lättja och bekvämlighet. Men detta är också i stort sett det enda ni har gemensamt. Du irriterar sig lätt på den konservativa Oxen, och Oxen har svårt för din hemlighetsfulla och inåtvända personlighet.

Kräftan - Du är för självständig för den kärleksfulla Kräftan. Du har ett stort behov av din frihet och dina vänner, medan för Kräftan familjen alltid kommer i första rummet.

Jungfrun - Du riskerar att vara för oförutsägbar för den kontollerande Jungfrun.

Skorpionen - Du är för oförutsägbar och frihetsälskande för Skorpionen, som vill ha sin partner för sig själv. Dessutom uppfattas du som alltför hämmad av den passionerade Skorpionen.

Stenbocken - Du är för frihetsälskande och oorganiserad för den hemkära och strukturerade Stenbocken.

DIN MOTSATS:
Lejonet

SJUKDOMAR:
Blodsjukdomar, dålig cirkulation, nervösa störningar, problem med anklarna, skador på nedandelen av benen, sömnbrist, åderbråck.

STYRANDE PLANET:
Uranus

NYCKELORD:
Upplysning


PERSONLIGT NYCKELORD:
Jag vet

FÄRG:
Turkos

BLOMMA:
Nejlika (Orkidé)

TRÄD:
Fruktträd

DJUR:
Stora fåglar

LYCKONUMMER:
1 och 7

LYCKODAG:
Onsdag

LÄNDER:
Etiopien, Liechtenstein, Ryssland, Sverige.

STÄDER:
Buenos Aires, Moskva, Salzburg, Stockholm.
Källa.Tova

....Beskriver dig typ.

<3URL: http://YoghurtLover.deviantart.com

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?