fuckedupdreamsthatpissesmeoff
Publicerat den

Drömde världens konstigaste dröm som i början var den fett bra, kände mig värsta cool osv men sedan bara spårade den ur och nu är jag på svindåligt humör. Snacka om att vakna på fel sida... Let me tell y'all about it: 
 

Det började med att jag var på någon sorts hotell och så helt plötsligt träffar jag en man som närmar sig 30-årsåldern (får senare i drömmen reda på att han är 40 vilket är helt absurt, för han såg verkligen inte ut som det). 
Han är mörkhyad och har det finaste leendet jag sett och vi hittar på en massa roliga saker tills... Jag får reda på att han är "jagad" av någon sorts gäng i och med att han är någon sorts economy&security guy (dessutom Tovas mammas sådan också, haha!). 
          I alla fall, då måste vi börja gömma oss och klä ut oss och sådant, vilket är farligt i sig men ändå spännande och kul och jag tror nästan att vi blir kära i varandra medan dagarna går. Sedan kommer vi ner till Malmö och spenderar dagen på Fair Play, jag menar vilka gängmedlemmar tänker att "hmm, han vi söker hänger säkert på en tennisklubb?" Nä, precis.
Så där spenderar vi dagen, spelar tennis, chillar, tycker om varandra osv.
Men medan vi är där så får vi på något sätt reda på att de är på väg och att vi måste skynda oss ut med detsamma. Fair Play har ju två ingångar nu och de tar bakingången så vi tar huvudingången som leder till parkeringen.
 
*Det är nu drömmen spårar ur*
 
Väl ute på parkeringen så ser vi en säl. En jättesöt liten säl som ser alldeles vilsen ut och jag dör nästan av hur söt den är men är lite orolig för om den kanske kommer bli påkörd när den står där mitt i parkeringen. Just i den sekunden då jag frågar "min kille" om det så bevittnar vi båda hur en äcklig, tjock, finnig och svettig gammal gubbe riktar sig in på sälen och kör över den med full fart.
Då får vi spel och glömmer helt bort att vi är jagade och går iställlet och skäller ut honom.
         Min pappa och min farfar samt andra människor som jag inte vet vilka de är som också var på parkeringen och såg det inträffa börjar också skälla ut honom, men han hoppar inte ens ut ur sin bil. Istället backar han och vi alla tror att han ska köra iväg...
Men istället så siktar han sig in på min farfar och "min kille" som står bredvid varandra och även där gasar så hårt han bara kan.
Han kör då över min farfar väldigt hårt. Så att han inte klarar sig.
Då ser jag mig själv i typ close-up och jag är ilskande... Jag vill slita av huvudet på denna hemska man.
 
 
Och där vaknade jag. Fyfan alltså. Jag är på fett dåligt humör i alla fall. 1. VEM FAN KÖR PÅ EN SÄL MED VILJE?!
2. DET DÄR ÄR MORD. MORD!!! HAN KÄNDE FAN INTE ENS MIN FARFAR ALLTSÅ GAAAHH!!
Men är åtminstone glad över att det bara var en dröm och att det inte får eller ska hända i verkligheten. Tvärtemot vad jag ville igår då jag drömde om att jag hade en storebror och jättegärna ville att den drömmen skulle vara sann.
Aja, godmorgon på alla er som haft bra drömmar! Och ni andra, ni får lida med mig.Anonym

Usch va äckligt, du kan ju kolla upp vad din dröm kan betyda. Googla typ tyda drömmar eller något, kan vara rätt intressant :)URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?